hayatimda ilk defa birinden bukadar tiksindim aslinda iyiki oldu bu yoksa hic unutamiycaktim iyiki de evlenmedim boyle bi manyaklaÖf tamam.
Bitmiş gitmiş işte.
Utanç da utanç ne utancı?
Sil at artık düşünme. Zaten bir daha onlarla da muhattap olmazsın utanacağın insanlar da olmamış olur hayatında.
Görüşme bir daha. Ders aldım önüme bakıyorum dersin.
İnsanız. Hepimiz hata yapıyoruz, var mı hiç hayatında hata yapmayan?
Arabeske bağlama kız.
Dünü unut. Önüne bak.
Peşinden kosulmasi gerekirken neden peşinden koşuyorsun ? Kaçan kovalanir bilmiyormusun yıl olmuş 2017 , erkeklerin totolarini bu kadar kaldırmayın , abisinin dediklerine rağmen o çocuğu ararsan zaten kendinden şüphe et derim , şu hayatta hiçbirşey hickimse kocam bile olsa benim gururumdan namusumdan değerli değil. Abisi resmen bunlara laf söylemiş , sen hala neden diye sorguluyorsun . Bitmiş gitmiş önüne bak , hırs yapıp kendini küçük dusurme ...
insan olan yapmaz zaten bunlari 4 yilda seviyo saniyodum ama sevgi degilmis bu Allah' a sukurler olsun elbet kalbim sogurErkek değil yaratıkmış.4 yılın gitmiş hiç önemli değil.Bütün ömrünün heba olmasından kurtulmuşsun.Niye konuştun ki zaten bitmiş artik bu muhabbetlere izin vermemeliydin.
Canım bu adam senin aileni arayıp da söyleyin kızınız yakamdan düşsün demiyor muydu? ne demeye hala onunla konuşuyorsun sen? bırak gitsin naparsa yapsın? bak durup dururken ailenin başını belaya sokacaksın sonra da gözyaşı dökersin başıma neler geldi diye kendini yine mağdur görürsün. zaten bir kadın 4 sene nasıl bu tip bir erkeği tanımaz anlamıyorum. Saysan rahat bir 5-10 kez ayrılıp yine senin ısrarınla barışmışsınızdır eminim. Bak hatan varsa özrünü dile ayaklarına kapan affetmesini iste anlarım. Ama senin bir hatan yok be güzelim. sen sadece sevilmiyorsun. kusura bakma açık yazıcam ama adam seni sevmiyor hatta sana gıcık kapmış. bir erkeğin öyle beni sev beni bırakma diye yakasına yapışan kıza aşık olduğu nerde görülmüş ya? mantık hatalarını düzelt ve senden nefret ettirmeyeceğin, kendin olup seni sevmesini sağlayacağın birini bul olur mu? bırak artık aşağılatma kendini. gerçekten sence ona mı layıksın?4 yildi birlikte oldugum nisanlimla ayrilmistik bilen vardir belki dün konustuk ve bana aynen su cumleyi kullandi 'elimin kirisin yikadik gecti gitti ' konustugu kizlari anlatti sevgilisi olmamasina ragmen o kiza ihant edemem dedi oyle agir konustuki o an ordan ölmek istedim simdi ben bu lafı nasil kaldiriyim gecmiyo bu icimin acisi ?
4 yildi birlikte oldugum nisanlimla ayrilmistik bilen vardir belki dün konustuk ve bana aynen su cumleyi kullandi 'elimin kirisin yikadik gecti gitti ' konustugu kizlari anlatti sevgilisi olmamasina ragmen o kiza ihant edemem dedi oyle agir konustuki o an ordan ölmek istedim simdi ben bu lafı nasil kaldiriyim gecmiyo bu icimin acisi ?
Eğer gerçekten 19 yaşindaysan sadece o kişiden kurtulduğun için degil bu kadar küçük yaşlarda evlenmediğin için de şükret.insan olan yapmaz zaten bunlari 4 yilda seviyo saniyodum ama sevgi degilmis bu Allah' a sukurler olsun elbet kalbim sogur
Sen de keşke bi tarafımın kirisin peçeteye silip sifonu çektim deseydin. Ne üzülüyorsun. Adam yurduna koyup ne konusuyosun ki , neyse olan olmuş boşver. Dengesiz dediği kelimeye bak. Uyuz. Ay nasıl sinirlendim. Ben olsam bir daha konuşmaya kalktığı zaman bu lafı söyle kapak olsun giciga
Tokat atip cikardim odadan.4 yildi birlikte oldugum nisanlimla ayrilmistik bilen vardir belki dün konustuk ve bana aynen su cumleyi kullandi 'elimin kirisin yikadik gecti gitti ' konustugu kizlari anlatti sevgilisi olmamasina ragmen o kiza ihant edemem dedi oyle agir konustuki o an ordan ölmek istedim simdi ben bu lafı nasil kaldiriyim gecmiyo bu icimin acisi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?