• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimle koymuş gibi buluyorum.

yarissarisever

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2025
285
501
18
Herkese merhaba,
Uzuuun zaman sonra çalıştığım iş yeri vasıtasıyla biriyle görüşmeye başladım yaklasık 1 ay oldu, flört kısmı uzun sürmedi, yani şöyle uzun zamandır tanısıyo gibi hissettik hemen sevgili olduk. İlk bulusmada hemen birliktelik istediği için ben görüşmeyi kesmiştim, o gün aksamında gece kulübüne gitmiş , benide 3 gün sonra sen beni yanlış anladın tamam sen istemiyosan birlikte olmayız vs diyerek bir sans daha istedi o günden sonrada beni rahatsız edicek bir harekette bulunmadı, herşey güzelken dün gece öne cıkanlarına baktım ve o gece kulübünü gördüm, önünde kızlar var, ben bunu hemen ona attım görüşmeyi kesince hemen gece kulübüne mi koşuluyor diye, bana dediği şu; ben o videoyu arkadasımdan aldım çevreme göstermek için, dedim bu daha igrenc, sen ergen misin, böylece görüşmeyi kestim.

Yargılıyosun yanlıs yapıyosun falan dedi ama engelledim cevabını beklemeden.
Yani elimle koymus gibi buluyorum kızlar, sizce fevri mi davrandım?
Ben kız düşürmeye gittiğini düşünüyorum.

Tam olarak neyi elinizle koymuş gibi bulduğunuzu anlamadım.
Mal adamları mı?
O malların yediği gizli naneleri mi?

Ama bu detaylarda boğulmayalım.
B.k yesin.
Deyip, yolunuza bakacaksınız.
Anlamlı bir cevapla rasyonalize etmeye çalıştığınız her an zaman kaybı.
Mal mı mal, şuttt.
Bu kadar

Tam olarak neyi elinizle koymuş gibi bulduğunuzu anlamadım.
Mal adamları mı?
O malların yediği gizli naneleri mi?

Ama bu detaylarda boğulmayalım.
B.k yesin.
Deyip, yolunuza bakacaksınız.
Anlamlı bir cevapla rasyonalize etmeye çalıştığınız her an zaman kaybı.
Mal mı mal, şuttt.
Bu kadar

Evet sıkıntılı olanları buluyorum anlamında demiştim.
Teşekkürler

Bende elimle koymuş gibi buluyorum. Yoksa ben mi değiştiriyorum anlamadım. Hep beni mi bulur ya

Herkese merhaba,
Uzuuun zaman sonra çalıştığım iş yeri vasıtasıyla biriyle görüşmeye başladım yaklasık 1 ay oldu, flört kısmı uzun sürmedi, yani şöyle uzun zamandır tanısıyo gibi hissettik hemen sevgili olduk. İlk bulusmada hemen birliktelik istediği için ben görüşmeyi kesmiştim, o gün aksamında gece kulübüne gitmiş , benide 3 gün sonra sen beni yanlış anladın tamam sen istemiyosan birlikte olmayız vs diyerek bir sans daha istedi o günden sonrada beni rahatsız edicek bir harekette bulunmadı, herşey güzelken dün gece öne cıkanlarına baktım ve o gece kulübünü gördüm, önünde kızlar var, ben bunu hemen ona attım görüşmeyi kesince hemen gece kulübüne mi koşuluyor diye, bana dediği şu; ben o videoyu arkadasımdan aldım çevreme göstermek için, dedim bu daha igrenc, sen ergen misin, böylece görüşmeyi kestim.

Ay ben montumu bulamıyorum kış geldi
Onu da gel Bi bul

İlk adımda belli olmayacağı, uzatmalara gitmek hata olmuş. Kafanı yorma bile.

Herkese merhaba,

İlk buluşmada birliktelikler teklif eden bir adama ikinci şansı vermeniz hata olmuş. Adamin niyeti belli

Benım de ust uste sapık, olgunlasmamısları buldugum oldu. Cok uzuluyordum. Sonra bır sure uzak durdum ılıskılerden. Bı sure gecınce cok guzel bı ınsan tanıdım. Şukur, her seyı ıstedıgım gıbı. Bazen kenara cekılmek gerekıyor. Enerjıye ınanıyorum. Zıncır etkısı, ust uste yanlıs ınsanlar gelıyor. Uzaklas, ıstedıgını bıl. Guzel ınsanları hayatına cek

Babanız soğuk ve size kötü davranan biri miydi? Neden bu tarz kişilere çekiliyoruz diye bir etkinlik vardı. Cevabı; çocukluktan bize tanıdık gelene çekiliyormuşuz.

Herkese merhaba,

Balık baştan kokar

Babanız soğuk ve size kötü davranan biri miydi? Neden bu tarz kişilere çekiliyoruz diye bir etkinlik vardı. Cevabı; çocukluktan bize tanıdık gelene çekiliyormuşuz.

Hayır aksine babam hala ayagıma meyvemi falan yıkar getirir , getirme diye kızarım hatta. Allah yoklugunu göstermesin. Babam hep el üstünde tuttu ama bilmiyorum nedenini gerçekten.

Benım de ust uste sapık, olgunlasmamısları buldugum oldu. Cok uzuluyordum. Sonra bır sure uzak durdum ılıskılerden. Bı sure gecınce cok guzel bı ınsan tanıdım. Şukur, her seyı ıstedıgım gıbı. Bazen kenara cekılmek gerekıyor. Enerjıye ınanıyorum. Zıncır etkısı, ust uste yanlıs ınsanlar gelıyor. Uzaklas, ıstedıgını bıl. Guzel ınsanları hayatına cek

Uygulayacagım tesekkurler

Ben anlamadım bir aylık bir ilişki bir süre ayrılık olmuş o ayrılıkta kafa dagitma olur arkadaşları olur gidebilir biriyle samimi bir resminimi gördünüz orasını anlamadım ben zaten ayriymışsınız ve çok yeniymis tamam pat bitirebilirsiniz sizin yasinizi tutmadı yada kederden evde oturmadı diyede bana da çok aşırı geldi tepkiniz bilemiyorum .Birisiylede olabilir siz ayrilmişsınız olmamış gelmiş şans istemiş vede çok çok yeni .

Sonuçta ikinci şansı verip herşey güzel giderken yapsa tamam diyecegimde ilkinde ilişki yurumezken siz onu istemezken gitmiş doğrumu anladım

Back
X