elin adamıyla tokalaşmak.

guzguluu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
81
0
26
Ankara
kızlar merhaba.bugun saçma bir sebepten dolayı canım fena sıkıldı.kısaca bahsedeyim hemen.istanbuldan dayım geldi bugün yanında da daha önce hiç görmediğimiz yani tanımadığımız bir arkadaşı.neyse bayram için anneannemi alıp memlekete gideceklerdi.birkaç saat oturup çıktılar hemen yola.tabi ben dayımın yanında gelen arkadaşına uzaktan bir hoşgeldin deyip geri çekilmiştim geldiğinde.(bu arada adam 45-50 yaşlarında biraz fazla konuşan biraz da rahat bir tipe benziyordu).neyse biz misafirleri uğurlarken ailem dayımla filan vedalaşıyor işte bu adam da geldi hani kızı yaşındayım hoşçakal kızım diyerekten öptü ben de geri çekilmedim tabi ayıp olmasın diye.tokalaştık filan. babam da yanımda tabi.neyse uğurladık misafirleri. eve gelince babam anneme hemen beklediğim tepkiyi vermiş rahatsız olmuş tabi.bu ne böyle elin adamıyla tokalaşıyor demiş. inanın canımı fena halde sıktım böyle demesine.sanki çok uygunsuz bir şey yapmış gibi utandım. sizce babamın yaptığı bir kız babası olarak ne kadar doğru? böyle düşünmesi normal mi yani? (cevaplar aile yapısı ve yetiştirilme tarzına göre gelecek tabi biliyorum.ama yine de anlatmak istedim)

Bana göre de tokalaşmamak yanlış mesela:26:

aynen ben de öyle düşünüyorum.tamam karşındaki insanın niyetinin ne olduğunu bilemezsin ama ne bileyim biri elini uzatınca geri çevirmek bana son derece yanlış ve hatta aşağılayıcı geliyor.

babamın bu düşünce yapısını anlamıyorum gerçekten.genç biri olsa neyse diyeceğim ama adamın kızı yaşındayım. zatan hep küçüklüğümden beri bu baskıyı üzerimde hissettirdi. bu tür konularda çok katıdır zaten.şu yaşımda giyimime kuşamıma karışır (ergen tripleri gibi algılamayın lütfen).öyle yani işte.birazdan eve gelir ama ben utanıyorum sanki çok ayıp bir şey yapmışım gibi

Son düzenleme:

Adam yaklasmis sana opmek icin sende beklemedigin icin sasirdin geri ceviremedin galiba :what:

Babanda sana degil adama kizsin o halde

bu arada Ben tokalasmam bana coooook gereksiz geliyor

Tokalaşmakta ne var anlayamadım? Öptüyse eğer yanlış tabi ki ne münasebet, ama ben de ortamda daha önce tanışmadıgım bir bey varsa tokalaşırım, elini uzatır ben de sıkarım yani bunda bir problem yok.

tokalaşınca ne olacak sanki bir öpücük ver bana diyor gibi tepki vermiş :26:

ben de yalnızca tokalaşacaktım,niyetim oydu.ama adam yaklaşınca tabi yanak yanaga vermiş oldum istemeden.bir an o refkeksle öptüm yani

tokalaşma tamamda yanaktan öpme pek garip geldi. ne bileyim. tanımadığım bir adamın hoşuma gitmezdi yanağımdan öpmesi

Son düzenleme:
kızlar başlıkta eksik yazdım ifade edememişim daha doğrusu. bu bey amca ile sadece tokalaşmadık.öpüştük yani yanak yanaga tokalaşırken.( öpüştük deyince de bir garip oldu :)

Bana göre de tokalaşmamak yanlış mesela:26:

Aynen bana gore de oyle. Bir nezaket geregidir bu, erkegi kadini genci yaslisi tanidigi yabancisi olmaz ki.. Acaba baban senin fark etmedigin bir sey fark etti de ondan mi boyle tepki verdi? Adam biraz rahat, fazla konuskan demissin, belki hoslanmamistir o adamdan ozel olarak, ondan demistir. Yoksa edilecek laf degil, bence normal de degil.

bende anlamadım anne... adam tokalaşırken yaklaştı reflex gereği yanıt verdim ... bende sinir oldum deseydiniz içiniz rahatlardı
tokalaşmakta bana görede sorun yok ama adamın yaklaşması tuhaf olmuş sizinki reflex hata sayılmaz o yüzden içiniz rahat olsun

Ben bayanlarla olsun erkeklerle olsun fiziksel temastan hiç hoslanmam. Bir erkek elini uzatmadikca da kimseyle tokalasmam

Bencede tokalasmakk kesinlikle gayet normalde evine ilk defa gelen bi adamin opmesi cok sacma. Bence orada sadece elini uzatmaliydi. Hatta olmayadabilir yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

babanizin yaninda bi alt dudak verdiniz sandim. bu nasil tepki.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben akrabam olmayan yada tanimadigim bir erkekle sadece tokalasirim. Kucukken herkesi sapur supur operdim annem kizardi ama adam opmek icin yaklasinca da geri ceviremeyiz ki cok ayip olur. Bence babaniz abartmis caninizi sıkmayin

e bayramda ne yapıyorsun bu babayla???
ya da yarın bigün düğünün olsa masa masa dolaşıp tanımadığın insanlarla öpüşmeyecek misin?
gereksiz bir tepki babanınki.
Sen yanlış birşey yapmamışsın,onun içinin fesatlığı...

Tokalaşmak normal hatta görgüdendir ama öpmek olmamış. Ben öpmem yani tanımadığım insanı kadın erkek fark etmez. Anladığım kadarıyla boşluğunuza gelmiş sizin bir suçunuz yok ki

Karşıdaki insanın niyeti ne olursa olsun tokalaşmaktan kimseye bir şey olmaz.
Bence ya Illumination'ın dediği gibi rahatsızlık var yahut baban aşırı baskıcı. Aşırı baskıcı da demişsin zaten ama tokalaşmaya da kızacak düzeydeyse yapacak bir şey yok. Ya babanın kızmalarına razı olup uzatılan ele saygısızlık etmeyeceksin ya da uzatılan eli geri çevirip veya uzakta kalıp babana fırsat vermeyeceksin.

bende uygun bulmuyorum tanımadığım erkeklerle tokalaşmayı, öpüşmeyi..
aslında tanıştıklarımla bile uygun bulmuyorum.. (amca dayı haricinde)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…