Elin gavuru bana sinsi dedi..

elin gavurunun evinde kaliyorsan
elin gavurunun kurallarina uyacaksin
o kisi annen babanda olabilirdi sonucta
yine kurallar olacakti

'' elin gavuru'' da pek bir acımasız çıkmış...

denildiği gibi biz onlara kucak açarız, bütün misafirperverliğimizle ağırlarız onlar da bizim yavrularımıza yaban ellerde boyun büktürürler, o da yetmez eziyet ederler...

annelerin babaların kuralları olsa da, onları esnetmeye, hatta zaman zaman ihlal etmeye alışık bizim çocuklarımız, zira bizim için evlat CANdır...

lavinya sık dişini, bu günler anılarda kalır inşallah...

Son düzenleme:
Gavur kelimesi hiç hoş olmamış , nedense şu kelimezniden acaba sizdede hatalar varmı düşüncesine kapıldım..

Bence biraz sabredin, edemiyorsanız başka yere çıkmak gibi şansınız varsa bu yolu deneyin.
Az bir zaman kalmış aslında.. Düzeninizi bozup, başka bir ailenin kurallarına uyum sağlamak da sorun olabilir.
İnşallah su gibi geçer kalan son zamanlarınız.. Bu arada kendinizi çok da ezdirmeyin.

Söylemeden geçemicem, "gavur" kelimesini kullanmış diye şu tavrı sergileyenlere çok şaşırdım...
Nasıl da hoşgörülü, daima düzgün kelimeler kullanan, asla sınırları aşmayan davranışlar sergileyen insanlar olmuşuz hayret edilesi :))

Amerika bizi de robotlaştırmış....

Biraz rahat olun, insanız biz, hata yapabiliriz... kaldı ki bu bir hata değil. Türk insanın kullandığı bir kelime bu "gavur"
Deyimler bile vardır... "gavur ölüsü gibi" ... "gavur inadı" "gavur eziyeti" vs. gibi...

Amerikanın bize bahşettiği(!) kişisel gelişim kitaplarından nasibimizi aldık, ama kendi deyimlerimizi, davranış kültürümüzü unuttuk...

inanilir gibi degil. iyi sabirlisin. gelip yorganimi acacak ben de bunu yutacam. yok daha neler. sana odanda mahremiyet saglayamayacaksa hic acmasaymis evini. bence arastir yetkililerle konus. bazi arkadaslarin dedigine inanip bunun evin kurallari oldugunu falan dusunme.. kole degilsin orda. oyle sasirdim ki ingilterede olsan gel bizde kal diyecektim :)

Yok zaten internet sinirsiz gece gundus girsemde ayni fiyat sadece uyuzluguna boyle yapiyolar bide uyumadan once telefon bilgisayar ne varsa masanin ustune koyuyorum cocuk gibi
sınırsızsa neden karışıyorlar ve yarım saat vermişler. gestapo gibiler.nazi kampı. sene 2013.
ayrılın o evden.

gavur kelimesine takılanlar.... acaba dedeleri ne diye hitap ediyorlardı? :) oraya okumaya giden arkadaşlarımdan biliyorum gavur kelimesi kullanarak çok incelik etmişsin az bile:):) neredeyse kendi vatandaşımızı dışlayıp elin GAVURUNU baş tacı edeceğiz.. kusura bakmayın fazlaca milliyetçi olduğum için böyle düşünüyorum.. kimsede saldırıya geçmesin düşündüğümle yaşıyorum..

BenCe Sık Dişini 28 haziranda döncekmişsin. birdaha görmeyeceksin. Yapamıyorum Edemiyorum Diye Kendini Sıkma rahat ol nede olsa bir daha göremiyeceksin. Hangi Ülkede kalıyorsun bilmiyorum ama. o Kadının nereli olduğunu merak ettim

Başka bir aileye geçebilme gibi bir ihtimalin varsa durma geç.Bu ne ya ailenle bile ayda 1 o da yarım saat öyle mi?Oldu başka istekleri!?Amerika gibi bir yerde bide.Gavur kelimenize takılmadım ben belli ki çok dolmuşsunuz (yine iyi sabretmişsiniz).Hayır şöyle bir düşünüyorum da böyle yabancı öğrenciler bizim ülkemize gelseler memnun kalabilmeleri için rahat edebilmeleri ve yabancılık çekmemeleri için ellerimizden geleni yaparız,anne babamızda öyle.Canım ülkem ya...Başka bir aileye geçin,gerçi onlarında nasıl çıkacağı belli olmaz ama bu aileden iyidir herhalde.Ben birde aileniz nasıl verdi onu da anlamadım. :26: Benim ailem hayatta izin vermedi herhalde.Evde bir erkek kardeşte var,çocuğuyla da görüşemiyorlar doğru düzgün.Her ne kadar iyi bir eğitimde olsa bana bavulunu topla gel,çekme bu kahrı derlerdi.Ben ailemden 17 saatlik mesafede olmama rağmen 2 günde bir konuşuruz.Merak ederiz birbirimizi.Allah sizede ailenizede sabır versin.Aileniz içinde çok zor bir durum hep diken üstündedirler eminim ki.Kızım ne yapıyor,iyi mi,zayıfladı mı vs...

Gavurun evinde kalınca sorun yok.
Gavurun kuralları olunca vay efendim haksızlık.

ya yeterki biri birşey demesin,ardına yazılanların hepsi aynı yok niye gavur dedin,yok gavur olmuşmu ,niye gavur diyorsun ozaman niye orda kalıyorsun bla bla bla
bildiğin gavur işte,
konu bambaşka,ama muhakkak aradan çıkacak birileri..ama inatla ayyy nekadar ayıp gavur denirmi bla bla ,çok yapmacık olduğu belli oluyor bu eleştirinin.
neyse konu sahibi arkadaş biraz daha dayan,bizler çok farklıyız,kadın tam yolmalık aama yapacak bişey yok.sabret.
bu arada benim kocamda gavur

aynen ya ben de sinir oluyorum biri konudan cımbızla bi laf bulup ilk yorumu yapınca diğerleri hobaaa arkasından coşuyor

kızın yaşadıklarını bi düşünün belli ki siniri bozulmuş napsın, kalsa dert, çekip gitse dert, napsın yani kızmış sinirleri bozulmuş gavur demiş, istediğini der
burada da herkes kraliyet ailesi mensubu, hayatlarında hiç salak bile dememişler hatta bi kez bile küfür etmemişler

Zaten ailenden ayrı başka yerde kalıyomuşsun bide üstüne o dediğin kişinin kaprisleri hiç çekilmez valla ama sabret artık az kalmış zaten

Arkadaslar giremedim dun annemlerle gece 4 e kadar konustuk simdi girmek kismet oldu neredeyse herkes ayni seye takilmis bu yuzden topluca yanit vericem. Kusura bakmayin da gavur dememe okadar cok takilmissiniz ki yeri geliyo burda insanlar annesine kaynanasina seytan , allah belasini versin diyo ortada hic bi durum yokken ben burda neler cektigimi sizinle paylasmak az da olsa bi fikir almak icin yazdim ve sinirlerim de cidden cok bozulmustu herkes birden hic yakistiramadim nasil gavur dersin demeye baslamis..
Ya arkadaslarim afedersiniz coook buyuk bi terbiyesizlik etmisim gavur diyerek ama keske beni gavur dedim diye yargilayanlar surda bir gun yasasaydi benim yerimde olup. Ben turkiyede yoldaki dilencilere simitcilere bile olurum burdaki insanlarin bu tarz davranislarini gordukten sonra. Kimisi demis gavurun evinde kaliyosan kurallarina da aliscaksin demis cok merak ettim bunu diyen arkadaslar kaynanasi ona bi surat buktugunde etmedigi laf kalmiyo ben burda kendi odamda bile rahat edemiyorum. Ozur dilerim hepinizden ama ben hala dusuncelerimin arkasindayim burdaki sorun benim gavur demem degil bence icinde bulundugum durum olmaliydi. :26:

Gerçekten çok zor bir durum , bende senin yerinde olsam o evde kalmak istemezdim :26:

Gavur kelimesi hiç hoş olmamış , nedense şu kelimezniden acaba sizdede hatalar varmı düşüncesine kapıldım..

Cidden ya butun hata bende zaten gavur diye hitap etmek ne haddime benim bunca seyden sonra , hic yakistiramadim bak simdi kendime

Amerikalilar canim

Egitimini bu tarz insanlar yüzünden yarıda bırakma sabretmeye çalış ya da farklı çözüm yollarını araştır ve umarım bulursun.yurt dısında okumadım ama çalıştım iyi niyetli insanlarin yaninda malesef ozellikle Turk ve Müslüman insanlara bakış acıları cok acımasız olan insanlar da var .bu internet tel engelleme sebeplerinin altında farklı bir nefret yatıyor olabilir dikkatli ol.

Boşver kafaya takmamaya çalış az zamanın kalmış bu şansını kaçırma
haksızmış kadın , seni anlayabiliyorum bende yurtlarda kaldım insan istemediği sevilmediği yerde kalmak istemiyor ama bence dayanmalısın dönmeden önce kadına çok terbiyesiz olduğunu söylersin

Amerikalilar canim
Vay amerikalı gevurun dölüne bak sen ne laflarda biliyormuş. Kendisinin hiç mi Erkek arkadaşı olmamış ? Onların Yaşam Tarzı da Ortada Sana Ters Davranması Hiç hoş Değil. Yanında olsam Dalardım ona. Ama Sık Dişini Çok Az Kalmış....

senin söylediğin gavur kelimesini ırkçılık falan olarak nitelendirmiyorum arkadaşlar yazmışlar zaten deyimleşmiş gibi bir kelime. ama o amerikalı kadın sana ırkçılığın kralını yapıyor. sarai sierra türkiyede ölmüş diye bir ülkenin halkına toptan katil, terörist muamelesi yapıyor. neyse seni doldurmayayım şimdi idare et he he de geç. kendi çıkarına bak az kalmış zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…