elin gavurunun evinde kaliyorsan
elin gavurunun kurallarina uyacaksin
o kisi annen babanda olabilirdi sonucta
yine kurallar olacakti
sınırsızsa neden karışıyorlar ve yarım saat vermişler. gestapo gibiler.nazi kampı. sene 2013.Yok zaten internet sinirsiz gece gundus girsemde ayni fiyat sadece uyuzluguna boyle yapiyolar bide uyumadan once telefon bilgisayar ne varsa masanin ustune koyuyorum cocuk gibi
BenCe Sık Dişini 28 haziranda döncekmişsin. birdaha görmeyeceksin. Yapamıyorum Edemiyorum Diye Kendini Sıkma rahat ol nede olsa bir daha göremiyeceksin. Hangi Ülkede kalıyorsun bilmiyorum ama. o Kadının nereli olduğunu merak ettimMerhaba arkadaslar cok moralim bozuk bileniniz bilir suan yurtdisindayim zar zor okumaya calisyorum burda , bi ailenin yaninda kaliyorum ve internet telefon gibi seylerde cok hassaslar bugunde erkek arkadasmla konusmam gerekti cok sorunluyduk neyse konusuyoduk tam o sirada kadin geldi ipadi yorganin altina attim direk kadin ne yapiyosun sen burda dedi kaldirdi yorgani.. Bende dedim ki erkek arkadasimla cok problemliyiz lutfen izin verin iki dakika konusayim dedim senin kadar sinsi insan tanimadim dedi carpti kapiyi gitti. Ozur diledim sonra bana dedi ben salakmiyim 7 cocuk buyuttum karsinda aptal mi var deyip car car bagirdi. Alti ustu 2 dk konustum buydu yani.
Ya cok moralim bozuldu cidden herseyimi toplayip gidesim var suanda ne yaptim sanki ben. Suan gitsemde bisey kaybetmis olmuyorum ama asil donus tarihim haziran 28 ne dersiniz kizlar biktim artik bu kadinin kaprislerinden , canimdan can aliyor sanki yuzunu gordukce kotu oluyorum.
ya yeterki biri birşey demesin,ardına yazılanların hepsi aynı yok niye gavur dedin,yok gavur olmuşmu ,niye gavur diyorsun ozaman niye orda kalıyorsun bla bla bla
bildiğin gavur işte,
konu bambaşka,ama muhakkak aradan çıkacak birileri..ama inatla ayyy nekadar ayıp gavur denirmi bla bla ,çok yapmacık olduğu belli oluyor bu eleştirinin.
neyse konu sahibi arkadaş biraz daha dayan,bizler çok farklıyız,kadın tam yolmalık aama yapacak bişey yok.sabret.
bu arada benim kocamda gavur
Gavur kelimesi hiç hoş olmamış , nedense şu kelimezniden acaba sizdede hatalar varmı düşüncesine kapıldım..
BenCe Sık Dişini 28 haziranda döncekmişsin. birdaha görmeyeceksin. Yapamıyorum Edemiyorum Diye Kendini Sıkma rahat ol nede olsa bir daha göremiyeceksin. Hangi Ülkede kalıyorsun bilmiyorum ama. o Kadının nereli olduğunu merak ettim
Vay amerikalı gevurun dölüne bak sen ne laflarda biliyormuş. Kendisinin hiç mi Erkek arkadaşı olmamış ? Onların Yaşam Tarzı da Ortada Sana Ters Davranması Hiç hoş Değil. Yanında olsam Dalardım ona. Ama Sık Dişini Çok Az Kalmış....Amerikalilar canim
Arkadaslar giremedim dun annemlerle gece 4 e kadar konustuk simdi girmek kismet oldu neredeyse herkes ayni seye takilmis bu yuzden topluca yanit vericem. Kusura bakmayin da gavur dememe okadar cok takilmissiniz ki yeri geliyo burda insanlar annesine kaynanasina seytan , allah belasini versin diyo ortada hic bi durum yokken ben burda neler cektigimi sizinle paylasmak az da olsa bi fikir almak icin yazdim ve sinirlerim de cidden cok bozulmustu herkes birden hic yakistiramadim nasil gavur dersindemeye baslamis..
Ya arkadaslarim afedersiniz coook buyuk bi terbiyesizlik etmisim gavur diyerek ama keske beni gavur dedim diye yargilayanlar surda bir gun yasasaydi benim yerimde olup. Ben turkiyede yoldaki dilencilere simitcilere bile olurum burdaki insanlarin bu tarz davranislarini gordukten sonra. Kimisi demis gavurun evinde kaliyosan kurallarina da aliscaksin demis cok merak ettim bunu diyen arkadaslar kaynanasi ona bi surat buktugunde etmedigi laf kalmiyo ben burda kendi odamda bile rahat edemiyorum. Ozur dilerim hepinizden ama ben hala dusuncelerimin arkasindayim burdaki sorun benim gavur demem degil bence icinde bulundugum durum olmaliydi. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?