yok artık daha neler..
ne demek telefon bilgisayar masanın üstüne koymak?
bu ne arkadaşım ya onların misafiri olabilirsiniz sağolsunlar ama bunlar çok fazla..
madem önyargılılar ki söylediklerinizden o anlaşılıyor, almasalarmış hiç o zaman zamanında kabul etmeselermiş
ailenizle ayda bir görüşme sınırı da ne demek?
siz neden karşı çıkmadınız bunlara?
çok sinirlendim şu an ya
çocuk musunuz siz..
Karsi ciktim zaten ama yine hep yenildim ne desem bi cevaplari vardi 7 ay oldu bu sorunlarla okumaya calisiyorum iste , fisiltiyla bile annemlerle konustugum oldu. Gitmek istiyorum artik gozlerim dolu suan dersteyim ona ragmen aglamak istiyorum
sen de ona harranlı emine ile harwardlı emily' nin reklamını izlet kıskansın :)
Neden onların yanında kaldığınızı,yurt,pansiyon,kiralık oda vs. olup olmadığını ve en çokda ailenizin buna nasıl müsade edebildiklerini çok merak ediyorum gerçekten..
Ben sinavla geldim buraya burslu sekilde herseyimi amerika karsiladi bu yuzden de aile yaninda kalmam sart yurt pansiyon gibi bi yerde kalmam yasak ama gelmeden once suan icinde bulundgum seyleri kimse soylemedi nefret ettim resmen
Ben sinavla geldim buraya burslu sekilde herseyimi amerika karsiladi bu yuzden de aile yaninda kalmam sart yurt pansiyon gibi bi yerde kalmam yasak ama gelmeden once suan icinde bulundgum seyleri kimse soylemedi nefret ettim resmen
Yook kendi turk hattim yanimda , suyu bile gidiyorum kendim aliyorum masraf olmasin diye. Ya bildigin hapiste gibiyim gunde yarim saat internete baglanma hakkim var telefonla konusmak zaten yasak hele hele annemlerle falan skype da konusmama ayda bir izin veriyolar cok bunaldim kafesteyim sanki
kız neler yaşıyor millet gavur lafına takmış
okuyunca ben öyle saydırdımki gavur az bile
şikayette bulunup aile değiştirme şansınız yokmu
üzüldüm gerçekten
elin gavurunun evinde kaliyorsan
elin gavurunun kurallarina uyacaksin
o kisi annen babanda olabilirdi sonucta
yine kurallar olacakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?