Elin gavuru bana sinsi dedi..

trLavinya

Live,love,laugh.
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
549
68
318
Merhaba arkadaslar cok moralim bozuk bileniniz bilir suan yurtdisindayim zar zor okumaya calisyorum burda , bi ailenin yaninda kaliyorum ve internet telefon gibi seylerde cok hassaslar bugunde erkek arkadasmla konusmam gerekti cok sorunluyduk neyse konusuyoduk tam o sirada kadin geldi ipadi yorganin altina attim direk kadin ne yapiyosun sen burda dedi kaldirdi yorgani.. Bende dedim ki erkek arkadasimla cok problemliyiz lutfen izin verin iki dakika konusayim dedim senin kadar sinsi insan tanimadim dedi carpti kapiyi gitti. Ozur diledim sonra bana dedi ben salakmiyim 7 cocuk buyuttum karsinda aptal mi var deyip car car bagirdi. Alti ustu 2 dk konustum buydu yani.
Ya cok moralim bozuldu cidden herseyimi toplayip gidesim var suanda ne yaptim sanki ben. Suan gitsemde bisey kaybetmis olmuyorum ama asil donus tarihim haziran 28 ne dersiniz kizlar biktim artik bu kadinin kaprislerinden , canimdan can aliyor sanki yuzunu gordukce kotu oluyorum.

bu kişinin gavur olmasıyla konunun ne ilgisi var?

sana sinsi diyen kendi memleketlin bile olsaydı kadının tavırları zaten çok itici.ne kaba bi tipmiş öyle.

bu kişinin gavur olmasıyla konunun ne ilgisi var?

sana sinsi diyen kendi memleketlin bile olsaydı kadının tavırları zaten çok itici.ne kaba bi tipmiş öyle.

Cunku onlarda bizi gavur olarak goruyolar bunu amerikali biri yapsa ki zaten evin icinde kendi oglu yapiyo kadin ses cikarmiyo ne zaman bu sarai sierra olayi cikti kadin bi gicik manyak midir nedir ben oldurdum sanki.

Cunku onlarda bizi gavur olarak goruyolar bunu amerikali biri yapsa ki zaten evin icinde kendi oglu yapiyo kadin ses cikarmiyo ne zaman bu sarai sierra olayi cikti kadin bi gicik manyak midir nedir ben oldurdum sanki.

başka yere çıkma şansın yok mu? duurm böyleyse kadın ön yargılı davranıyo bence.

bende gavur kısmına takıldım hiç hoş olmamış böyle demenız bide anlamadım neden özel hayatınıza mudahale edıyorlar hapistemısınız sız ne olcakmış tel görüşünce nete bağlanınca :26:

yaşadıkların bana persepolis filminde kızın yaşadıklarını hatırlattı aynı o da bir kadının yanında kalıyordu okumak için kadın burnundan getiriyordu en sonunda kız eşcinsellerin yaşadığı bir pansiyona taşınmıştı sen yapma ama böyle bişey. o değil de nasıl bir kadın o ya kaynanadan da beter anlamadım ne hakla karışıyor telefonla görüşmene ev telefonundan mı görüşüyorsun erkek arkadaşınla ya da ailenle ? bence sabret az kalmış dönüşüne düzenini bozma

Son düzenleme:

Yook kendi turk hattim yanimda , suyu bile gidiyorum kendim aliyorum masraf olmasin diye. Ya bildigin hapiste gibiyim gunde yarim saat internete baglanma hakkim var telefonla konusmak zaten yasak hele hele annemlerle falan skype da konusmama ayda bir izin veriyolar cok bunaldim kafesteyim sanki

Bende persepolisi hatırladım yazdıklarını okuyunca, evet gavur lafı pek hoş olmamış ama kadının tavırları da çok kaba, onun internetini kullanıyorsun diye mi sorun çıkartıyor? Eğer öyleyse gsm şirketlerinin birinden vınn tarzı birşey alamaz mısın kendin kullanmak için? Sana çok lazım oluyodur internet?

Yok zaten internet sinirsiz gece gundus girsemde ayni fiyat sadece uyuzluguna boyle yapiyolar bide uyumadan once telefon bilgisayar ne varsa masanin ustune koyuyorum cocuk gibi

Telefonla ve internetle konuşmanıza neden karışıyorlar, ve neden onların yanında kalıyorsunuz ?

Yok zaten internet sinirsiz gece gundus girsemde ayni fiyat sadece uyuzluguna boyle yapiyolar bide uyumadan once telefon bilgisayar ne varsa masanin ustune koyuyorum cocuk gibi

Ay ne o öyle? Kendi telefonun ve bilgisayarın değil mi sonuçta? Karışma hakkını nerden görüyormuş kendinde? Bence çıkma ihtimalin varsa çık biran önce ordan, ya da kadınla açık açık konuş, kaç yaşındasın sana karışmaya hakkı yok, istersen sabaha kadar oturursun bilgisayar başında.

yok artık daha neler..
ne demek telefon bilgisayar masanın üstüne koymak?
bu ne arkadaşım ya onların misafiri olabilirsiniz sağolsunlar ama bunlar çok fazla..
madem önyargılılar ki söylediklerinizden o anlaşılıyor, almasalarmış hiç o zaman zamanında kabul etmeselermiş
ailenizle ayda bir görüşme sınırı da ne demek?
siz neden karşı çıkmadınız bunlara?
çok sinirlendim şu an ya
çocuk musunuz siz..

Neden onların yanında kaldığınızı,yurt,pansiyon,kiralık oda vs. olup olmadığını ve en çokda ailenizin buna nasıl müsade edebildiklerini çok merak ediyorum gerçekten..

her evin kurallari ayridir sende kadindan evin kurallarini ögren
ona uymaya calis olmadi ortak anlasma hazirlayin bir adim o gelsin bir adim sengitt
birde sözlerinin seni kirdigini söyle sana böyle davranamaz seninde haklarinin oldugunu hatirlat

konu sahibini gaza getirmek istemem ama insanın annesi-babası böyle karışmazken bu kadın ne hakla karışabiliyor anlayamadım?

köle mi sandı acaba naptı? bence de imkan varsa çıkasın o evden.

orada bulunuş amacını unutmadan sabretmelisin.sevgilinlede evde değil okula giderken yada çıkarken görüş yani görüşmelerin dışarda olsun .internet cafeye gidebilirsin

sen de ona harranlı emine ile harwardlı emily' nin reklamını izlet kıskansın :) yanlış anlama dalga geçmek için falan yazmıyorum biraz sinirin yatışsın diye . peki okuldan falan bağlanma imkanın oluyor mu internete ya da internet cafe falan mı oralarda ? eğer bu imkanların yoksa arkadaşın dediği gibi vınnn tarzı bişey al pahalı değilse oralarda. idare et canım az kalmış zaten boşver düzenini bozma oralarda şimdi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…