bu kişinin gavur olmasıyla konunun ne ilgisi var?
sana sinsi diyen kendi memleketlin bile olsaydı kadının tavırları zaten çok itici.ne kaba bi tipmiş öyle.
Cunku onlarda bizi gavur olarak goruyolar bunu amerikali biri yapsa ki zaten evin icinde kendi oglu yapiyo kadin ses cikarmiyo ne zaman bu sarai sierra olayi cikti kadin bi gicik manyak midir nedir ben oldurdum sanki.
yaşadıkların bana persepolis filminde kızın yaşadıklarını hatırlattı aynı o da bir kadının yanında kalıyordu okumak için kadın burnundan getiriyordu en sonunda kız eşcinsellerin yaşadığı bir pansiyona taşınmıştı sen yapma ama böyle bişey. o değil de nasıl bir kadın o ya kaynanadan da beter anlamadım ne hakla karışıyor telefonla görüşmene ev telefonundan mı görüşüyorsun erkek arkadaşınla ya da ailenle ?
Bende persepolisi hatırladım yazdıklarını okuyunca, evet gavur lafı pek hoş olmamış ama kadının tavırları da çok kaba, onun internetini kullanıyorsun diye mi sorun çıkartıyor? Eğer öyleyse gsm şirketlerinin birinden vınn tarzı birşey alamaz mısın kendin kullanmak için? Sana çok lazım oluyodur internet?
Telefonla ve internetle konuşmanıza neden karışıyorlar, ve neden onların yanında kalıyorsunuz ?
Yok zaten internet sinirsiz gece gundus girsemde ayni fiyat sadece uyuzluguna boyle yapiyolar bide uyumadan once telefon bilgisayar ne varsa masanin ustune koyuyorum cocuk gibi
Yok zaten internet sinirsiz gece gundus girsemde ayni fiyat sadece uyuzluguna boyle yapiyolar bide uyumadan once telefon bilgisayar ne varsa masanin ustune koyuyorum cocuk gibi
Ay ne o öyle? Kendi telefonun ve bilgisayarın değil mi sonuçta? Karışma hakkını nerden görüyormuş kendinde? Bence çıkma ihtimalin varsa çık biran önce ordan, ya da kadınla açık açık konuş, kaç yaşındasın sana karışmaya hakkı yok, istersen sabaha kadar oturursun bilgisayar başında.
Yook kendi turk hattim yanimda , suyu bile gidiyorum kendim aliyorum masraf olmasin diye. Ya bildigin hapiste gibiyim gunde yarim saat internete baglanma hakkim var telefonla konusmak zaten yasak hele hele annemlerle falan skype da konusmama ayda bir izin veriyolar cok bunaldim kafesteyim sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?