Elin kadınının eşimi neredeyse her gün araması çok mu normal abartıyormuşum da ben

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
123
Kızlar cevap veren herkese çok çok teşekkür ederim. Konu halloldu . Güncel olan diğer konuma baktığım için buraya yazamadım ayrıntıları . Zaten eşime sarmıştım sinirlenip sizden gaz aldım adamı pişman ettim. Çok sağolun.

Selam kızlar. eşimin çok yakın bir arkadaşı var , arkadaşının sevgilisi adama ulaşamayınca direk kocamı arıyor ,ne mana değil mi?

mesela bir kez ulaşamamış yine , aradı eşimi , sonra eşim de arkadaşını aradı açmadı sonra arkadaşı döndü , cevap duştaydım,

yani kadın en fazla yarım saat bir saat ulaşamamıştır ,sanki tüm gün ulaşamadı

çok saçma değil mi , ayrıca hanfendinin sevgilisiyle benim kocam üçümüz aynı evde yaşamıyoruz ne bilecek benim eşim, nerde napıyor,

ben kızı tanımıyorum .eşim bir kez arkadaşının çalıştığı yerde görmüş ordan çıkınca 3ü birlikte yemek yemeye gitmişler

bir kez de arkadaşının telefonun şarjı bitmiş eşiminkinden aramış kız herhalde hemen kaydetti

ben artık çok sıkıldım

nerdeyse gün aşırı arıyor bazen peş peşe arıyor arama kayıtlarından gördüğüm kadarıyla günde 2 -3 kez aradığı bile olmuş ,yanımda sadece 2 kez denk geldi . bu durum 2 haftadır falan böyle

kadın aramıyor akşamları herhalde eşim "evde" diye

eşime tepki gösterdim beni arasalar memnun olcan mı diye , gereksiz kıskançlık yapma diyor , ulaşamayınca merak edince arıyor ne yapayım açmayayım mı sohbet mi ediyorum sanki diyor,

zaten aramalara baktığımda da sadece birkaç saniyelik falan konuşmalar

eşim herkesi kendi gibi görüyor ben kimseye güvenemem dedim

o da dedi ki ben o gözle bakmadıktan sonra kim ne gözle bakarsa baksın umrumda değil

ama benim umrumda. normal mi bu ya abartıyorsun diyor eşim bana ben şimdiye kadar eşimin hiçbir erkek arkadaşını arayıp da ben xx e ulaşamıyorum nerde diye bir şey sormadım

ayrıca arkadaşının kardeşleri var onları aramıyor da eşimi neden arıyor ?

sizce kadını arasam mı ? bana kalsa çoktan aramıştım da eşim saçma hareketler yapma diyor.

Son düzenleme:
"O gözle" görüp görmemesinden ziyade böyle zırt pırt araması saygısızlık. Eşiniz onun sevgilisinin bakıcısı değil her an nerede olup olmadığını bilemez. Muhtemelen bu sevgili aşırı kıskanç biri, iki dakika ulaşamasın başkalarını arıyor. Eşiniz de tepki göstermemiş ondan bu kadar rahattır. Kıskanacak bir şey yok ama davranış da hoş değil. Eşiniz ters cevap versin bir daha aradığında, daha da aramaz. Ararsa da açmasın.

Eşim çok iyi niyetli asla
Bence de arama.
Eşinin bir kaç kere "ne bileyim ben" demesi gerek. Yeterli de olur.
Kızın yaptığı gereksiz bir hareket ama kıskançlığa da gerek yok diye düşünüyorum.
Eşim asla geçiştirmez bu durum böyle sürüp gider aramasın diye kaç kez söyledim bana abartıyorsun diyor sadece.

ama adamın kardeşleri dururken aynı evde yaşadığı insanlar yani bu kadın niye eşimi arıyor ki

Esin zaten bu durumdan şimdiye kadar rahatsız olup kadını uyarması gerekiyordu. Bence sen de eşine ulaşamadığında bu arkadasını aramaya başla. Ne kadar saçma değil mi? Eşine bunu söyle ve kadına mesafe koymasını da şöyle. Yoksa eşinin arkadaşını sebepli sebepsiz aramaya başla. Bu arada esin evdeyken takip et bu kadın ararsa sen aç. Hayırdır biz senin sevgilinin bakıcısı değiliz sürekli arama diye kızı payla bence

Kız arsız bir keresinde aramıştı ben varken dur ben açayım dedim eşim de beni biliyor ya, açtırmadı elinden telefonu almaya çalışırken yanlışlıkla meşgule almıştık kız hemen geri aradı.

Açıkcası bende sinir olurdm ki okurken bile oldum. Malesef böyle dengesiz bayanlarda yok değil. Eşin ben bekçisimiyin onun gibi bişey soylesın daha aramaz diye düşünüyorum hoş bellide olmaz. Ararsa da siz evdeyken telefonu siz açın, güzellikle iki çift laf et yeterli.

Eşim evdeyken aramıyor hiç 2 kez aradı sadece şimdiye dek. bir kez aradığında zaten ben açacaktım eşim açtırtmadı bana telefonu alayım derken meşgule alındı kız hemen arıyor gene yani belki bu adam müsait değil meşgule atıyor sen neden gene arıyorsun ne bu samimiyet

Eşim çok iyi niyetli asla bir laf etmez ben biliyorum onu.

eşini araması saçma . ne yüzsüzmüş . adamı bulamıyorsa bulmasın arkadaşını nasıl arar hemde zırt pırt . neyi kontrol ediyor . bence o kız çok kıskanç ve sevgilisine güvenmiyor ondan seninkini arıyor . seninkine kötü bir niyeti olduğunu sanmam .

neredeyse gun asırı araması normal degil en basta erkek arkadasının kızması lazım ne adamı arayıp duruyorsun diye ilginc yani esiniz acmasın telefonu neden rahatsızlık duymuyor bu durumda o

Eşiniz niye açtırmıyor ?
Ters bir şey söylemek için sinirlenerek mi aldınız elinden telefonu ?

Ama kardeşlerini arayabilir

benımde basıma boyle bırsey gelıp kızla tartısmıtım sımdı kızı her gordugumde utanıyorum bosver ya sonra kotu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…