Eşim çok iyi niyetli aslaSorun kadın-erkek sorunu değil.
Bunu yapan bir erkek olsa ben yine saçma bulurdum bu ne böyle her ulaşamadığında başkasını arıyorsa.
Kadını tatlı bir dille uyarsın.
Biri beni sürekli bunun için rahatsız etse 3 gün sonra sıkılır suratına kapatırım.
Eşim asla geçiştirmez bu durum böyle sürüp gider aramasın diye kaç kez söyledim bana abartıyorsun diyor sadece.Bence de arama.
Eşinin bir kaç kere "ne bileyim ben" demesi gerek. Yeterli de olur.
Kızın yaptığı gereksiz bir hareket ama kıskançlığa da gerek yok diye düşünüyorum.
Kız arsız bir keresinde aramıştı ben varken dur ben açayım dedim eşim de beni biliyor ya, açtırmadı elinden telefonu almaya çalışırken yanlışlıkla meşgule almıştık kız hemen geri aradı.Eşiniz de her aradığında açmasın ne saçma sevgilisiyle eşiniz sanki aynı evde kalıyorda attığı adımdan haberi olacak. Rahatsız olur insan samimi bile değillermiş , samimi olsalar kimbilir nasıl olurdu.
Eşim evdeyken aramıyor hiç 2 kez aradı sadece şimdiye dek. bir kez aradığında zaten ben açacaktım eşim açtırtmadı bana telefonu alayım derken meşgule alındı kız hemen arıyor gene yani belki bu adam müsait değil meşgule atıyor sen neden gene arıyorsun ne bu samimiyetEsin zaten bu durumdan şimdiye kadar rahatsız olup kadını uyarması gerekiyordu. Bence sen de eşine ulaşamadığında bu arkadasını aramaya başla. Ne kadar saçma değil mi? Eşine bunu söyle ve kadına mesafe koymasını da şöyle. Yoksa eşinin arkadaşını sebepli sebepsiz aramaya başla. Bu arada esin evdeyken takip et bu kadın ararsa sen aç. Hayırdır biz senin sevgilinin bakıcısı değiliz sürekli arama diye kızı payla bence
Eşim çok iyi niyetli asla bir laf etmez ben biliyorum onu.Açıkcası bende sinir olurdm ki okurken bile oldum. Malesef böyle dengesiz bayanlarda yok değil. Eşin ben bekçisimiyin onun gibi bişey soylesın daha aramaz diye düşünüyorum hoş bellide olmaz. Ararsa da siz evdeyken telefonu siz açın, güzellikle iki çift laf et yeterli.
Aynen öyle yanibence saçma.
eşinizle kadının sevgilisi sürekli yanyana değilse eşiniz nerden bilsin?eşiniz de sonuçta adamı arayıp öğrenecek nerde oldugunu.
Eşim evdeyken aramıyor hiç 2 kez aradı sadece şimdiye dek. bir kez aradığında zaten ben açacaktım eşim açtırtmadı bana telefonu alayım derken meşgule alındı kız hemen arıyor gene yani belki bu adam müsait değil meşgule atıyor sen neden gene arıyorsun ne bu samimiyet
Ama kardeşlerini arayabilireşini araması saçma . ne yüzsüzmüş . adamı bulamıyorsa bulmasın arkadaşını nasıl arar hemde zırt pırt . neyi kontrol ediyor . bence o kız çok kıskanç ve sevgilisine güvenmiyor ondan seninkini arıyor . seninkine kötü bir niyeti olduğunu sanmam .
Evet sinirlendim o anEşiniz niye açtırmıyor ?
Ters bir şey söylemek için sinirlenerek mi aldınız elinden telefonu ?
onlarıda arıyordur belki nerden biliyorsunAma kardeşlerini arayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?