Elin kadınının eşimi neredeyse her gün araması çok mu normal abartıyormuşum da ben

Senin arama demen saçma olur. Bence kızın sevgilisi söylemeli

Okurken daral geldi yokta adam neden rahatsız olmuyor kendisine arkadaşı üzerinden ulaşmasına .oda ayrı garip onun kıskanması Lazım ! Yarım saat ulaşamadın diye sen neden benim evli barklı arkadaşımı arıyorsun demesi gerekmez mi ?

Nasıl anlatacağım bilmiyorum ama
Hani şimdi eşiniz arkadaşının sevgilisiyle badi gibi olsa
Eşinizle bacı-kardeş ilişkisi olsa
İşte ne bileyim arada siz olmasanız veya sizin de arkadaşınız olsa
21. yy ilk çeyreğinin sonları için olağan olurdu
Ama bu koşullar sağlanmadan kesinlikle abartmıyorsun !

Eşin arkadaşıyla konuşsun bu durumu benim hatun rahatsız oluyor desin

bence merak etmeyin, zaten eşinizin arkadaşı en kısa zamanda kızdan ayrılır.
Bu ne be, her ulaşamadığında milleti araması..Boğar bunaltır insanları. ıyyyyyy

o zaman eşinde gözü var .. ne diyeyim ..

Adamın haberi var mi acaba her defasinda eşinin arandıgından? Kac erkek sevgilisinin başka bir arkadaşını sürekli aramasından hoslanir ki? Cocukta mi kizi uyarmiyor acaba neden ariyosun diye merak ettim.

Kadının tavrı garip eşin bilmiyorum diyecek dönüp adamı neden arıyor

Yanında değilse birlikte değiliz der olur biter

Onun dışında eşin haklı kadın ne yaparsa yapsın iş eşinde biter burada güvenilecek olan kadın değil eşin

Valla restini çek bence sen rahatsız huzuzrsuz oluyorsan olay bitmiştir. öncelik senin rahatsızlığın olmalı elalem değil. eşin arkadaşına söylesin eşim rahatsız olmaya başladı diye. o da uyarsın kadını. yani burda gerekli gereksiz kıskançlık diye bi şey yok sen istemiyorsun daha neyini sorguluyor eşin.

Eşiniz de rahatsızdır bence ya, sırf boş beleş sebeplerden adam evli bile olmasa yani aranması rahatsız eder insanı. Etmeli yani.

Olay eşinde bitiyor
Eşin arayınca tersleyecek ben nerden bileyim arama bu kadar eşim yanlış anlayacak rahatsız oluyorum diyecek numarasını engelleyecek bak yapabiliyor mu bir daha
Bazı yüzsüz insanlara çirkefleşmek gerekiyor maalesef
Ben bu konularda katıyım sertimdir tatlı dil göstermem böyle insanlara
Senin yerinde olsam eşimle ciddi ciddi konuşur rahatsız olduğumu söylerdim kavga çıkarırdım gerekirse ama o kadını engelletirdim
Yaptığı çok ayıp evli bir adam günde bu kadar aranır mı ? Ne olursa olsun bence aramaya bahane erkek arkadaşına ulaşmak değil mesele masum gelmedi

kızlar sakın evli erkekleri aramayın sormayın tokalaşmayın hatta bakmayın çünkü onlar evli
Herkes evli erkekle konuşabilir tokalaşabilir sorun bu değil
Buradaki kız bir iki kere arasa okey kimse bir şey demez konu sahibine abartıyorsun deriz
Ama günde 2-3 kere aramak ? Ben bile eşimi günde bu kadar aramam
Hiç mantıklı değil bence
Sen evli bir erkeği her gün defalarca arar mısın?
Yada bir kız senin eşini bu kadar ısrarlı arasa?
Rahatsız olmaz mısın

kızlar sakın evli erkekleri aramayın sormayın tokalaşmayın hatta bakmayın çünkü onlar evli

Nasilda saptiriyorsunuz konuyu var ya... Evli, bekar farketmez bir insan her Allahn günü, gunde 3-4 defa sevgilisini sormak icin bir baskasini aramaz bu tek başına bir sebebtir. Terbiyesizlikten baska birsey değildir.

Kadın bir kere iki kere aradı diye laf yapmıyor burada. Ha Sizde o kız gibiyseniz evet evli adamlari hergün 3-4 kez arayamazsiniz sacma sapan sebeblerle.

Meşgule atıldıgında gerı aramak nedır .tam saç baş yolunmalık bırıymıs. Numarayı sen ara yada arayımca kocana de nedır bunun derdı senı arıyo senın yanında dızının dıbınde degılya sende arayarak ulasıyosun bırdaha bukadının aradıgını duymak gormek ıstemıyorum de sert bı dılle kıskanıyorum de kocana .
Yolasım geldı kadını

Esimi aradiginda ben acardim, cok kibar bir sekilde hal hatir sorup ama beraber yasamiyoruz ki nerden bilelim, senin telefonunu acmayip esimin aramasini mi cevapliyor kusmusunuz derdim. İtici gicik kadin

Kendi sevgilisi bile telefonu her seferinde açmıyor. Senin eşin neden görev bilip her seferinde açıyor ?
Belki sevgilisi müsait değil, belki adam her dakika aranmaktan bıkmış, belki araları soğuktur.
Eşinin adamı arayıp bulması manasız. Onların özeline karışmış oluyor aslında.
Ben olsam bu şekilde anlatırım, kesinlikle cevap vermemesini söylerim.

esiniz fazla taviz vermis o da o sekilde aramaya devam edecek bence siz mudahale etmeye calisin boyle sacma sey mi olur ya ayrica esiniz gayet keyifli bu durumdan sizin bu kiskanclik yapmanizdan dolayi ki onunla konusmaya devam ediyor sinir bozucu gercekten esinize sorun bakalim ayni sekilde siz yapsaniz bu durumu kendisi memnun kalirmiydi.???

Aynı olay benim başıma da geldi. ben kızı da tanıyordum üstelik ama ne onun sevgilisinin bende numarası vardı ne de benimkinin onda. sonra öğrendim ki almış numarasını aynı şekilde ulaşamayınca aramaya başlamış. bigün kızla muhabbet ederken benden isteseydin vermezdim numarasını sevgilimin gerek yok bu kadar samimiyete benim hoşuma gitmiyor dedim. beni de sevgilimi de silmişti sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…