Elin kadınının eşimi neredeyse her gün araması çok mu normal abartıyormuşum da ben

neredeyse gun asırı araması normal degil en basta erkek arkadasının kızması lazım ne adamı arayıp duruyorsun diye ilginc yani esiniz acmasın telefonu neden rahatsızlık duymuyor bu durumda o
Hemde günde 3 kez aradığı bile olmuş yani .eşim herkese çok iyi niyetle yaklaşır yardımcı olmak için açıyor aklınca.

Valla istersen kızı arayıp azarla. Neden arıyorsun kocamı diye. Normal mi bu şimdi de. Ulasamiyorsan sevgilinin kardesini ara. Eşinin tavrını çok garip buldum. Esin de normal davranmıyor bence. Hani evdeyken aradığı zaman sen açarsın bir kere müsait değil konu neydi falan diye konuşursun kız da anlar rahatsız ettiğini konu kapanırDi ama izin vermiyor kıza tepki göstermiyor falan işin zor.

Ayy o ne öyle yaaa. Eşinin erkek arkadaşıyla hiç görüştünmü. Görüşmediysende numarasını al. Eşin evde yokken ara. Yaw kardeş nolur aramızda kalsın bu mevzu ama böyleyken böyle de. Ben seni arasam hoşuna gidermi de. Eşim bilmesin her seferinde bu sebepten tartısıyoruz. Ben kıskanç bi kadınım de. Yolarım valla o neymiş öyle.

Bu erkeklerde bi hoşlar. Bizi arasalar kıyamet kopar.

Kadın iyice saçmalamış bence. Eşinizde gözü olduğunu sanmam , kendi sevgilisine paranoyak ama.

Sacma ve gereksiz bisey.
İnsan utanir ya hadi cok onemli bi durum olur aranir da .onda bile arayacagi kisi esin degil ki.
Bence esinin cvp vermemesi lazim belki anlar.yada bikac kez mesgule alsin.
Zamanla belki anlar rahatsiz oldugunu.
Ama bikez yemege gidip bisefer de arkadasi aradi diye hemen numarayi kaydedip ulasamayinca esini aramasi ilginc.
Sevgiliside mi rahatsiz degil bu durumdan.
Ya da esin demiyomu sen acmayinca beni ariyor ne alaka ben ne bilim senin naptini diye.

onlarıda arıyordur belki nerden biliyorsun
Eşime sordum kardeşlerini arasın diye, bir kez çünkü kendi de demiş eşim hani onlar daha iyi bilir ben bilmiyorum diye, o da ben onlarla hiç görüşmedim tanımıyorum arayamam tarzı bir şey demiş eşimi de bir kez gördü ama zırt pırt arıyor

Sacma sapan bi hareket kadinin ki ama sen ararsan bu sefer de kiskandi beni diyecek, karpuz kabugunu da aklina dusurmus olacaksin yani. Esini uyar, o uyarsin, uyarmam derse de kendinizin uyaracagini soyleyin, hatta rezillik cikarmakla tehdit edin. Belki yapar. Ha olmadi mi bence arkadasi ile konusun, o sevgilisini uyarsin. Cok sacma ya esinin telefonunun onda olmasi.

Esiniz kötü niyetli değil ama kız densiz ve görgüsüz. yarım saat ulaşamayınca başkasını aramak da ne! ya aşırı kıskanç ya da buldumcuk olmuş. Emin olun aynı sebepten siz onun sevgilisini arasanız olay çıkarır. Bence tanışalım, hep beraber bir yerlerde oturalım bahanesiyle kıza alttan alttan laf sokun. telefon edip bagirirsaniz olay buyur.

kızlar sakın evli erkekleri aramayın sormayın tokalaşmayın hatta bakmayın çünkü onlar evli

Kız eşim evdeyken arasa ben açsam çok güzel olacak sinirlenmeden sakince lafımı söylücem hani biz bilemeyiz beraber yaşamıyoruz evlerimiz de yakın değil diye dicem ama işte hep eşim işteyken arıyor

kızlar sakın evli erkekleri aramayın sormayın bakmayın tokalaşmayın hatta bakmayın çünkü onlar evli
Şimdi bu nasıl bir yorum .elin kadınının ayrıca kadını eşim de tanımıyor bir kez gördü sadece diye eşimi devamlı araması normal mi sevgilisi telefona ne zaman çıkmasa eşimin aranması normal mi olayı saptırmayın

Orası öyle iş eşimde biter . ama ben bir şey deyince abartan taraf oluyorum. .
Erkekler kendilerine laf söyletmemek adına abartıyorsun diye olayı gecistiriyor. ısrar edince de ters tepme ihtimali var. erkeklerin düşünceli davranmasını beklersek... bu konunun iki kadın arasında sakin sakin çözülmesi lazım.

Evet eminim o ne demek şimdi

Şu demek, kız belki de kocanızın arkadasıdır. tam net bilgi sahibi olmadan yani sadece kocanızın beyanına bakmadan bunu bir netlestirin bence.
Kız ya ağır takıntılı biri günde 3 defa araması da o yüzden. ya sevgilisi bunu aldattı bu da o yüzden psikopata bağladı böyle. ya da kız esinizin arkadaşı.

Hicbir erkek sevgilisinin elalemin adamını aramasını hoş karsılamaz. bu her ne kadar yakın arkadaşı dahi olsa. kıza sözü geçmiyorsa dahi eşinize "engelle şunu ya da acma telefonlarını" demiş olmalıydı. sırf kıskançlık icin demiyorum bunu, kız aradıkca bu adam eşinize rezil oluyor..

Bi tuhaflık var yani.

Arkadaşıyla konuşsa eşiniz, pek rahatsız oluyor gibi gelmedi ama belki de ayıp geliyordur terslemek bu yüzden arkadaşına söylesin arkadaşı iletsin, evli o rahatsızlık oluyormuş yarım saat ulaşamayınca arama hemen işleri güçleri var vs. ya da siz evde aradığı anı kollayıp söyleyeceksiniz.

olayı eşinizden ve elin kadınından birde dinlersek eminim bu kadar haklı gözükmeyeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…