Hemde günde 3 kez aradığı bile olmuş yani .eşim herkese çok iyi niyetle yaklaşır yardımcı olmak için açıyor aklınca.neredeyse gun asırı araması normal degil en basta erkek arkadasının kızması lazım ne adamı arayıp duruyorsun diye ilginc yani esiniz acmasın telefonu neden rahatsızlık duymuyor bu durumda o
Eşim evdeyken aramıyor hiç 2 kez aradı sadece şimdiye dek. bir kez aradığında zaten ben açacaktım eşim açtırtmadı bana telefonu alayım derken meşgule alındı kız hemen arıyor gene yani belki bu adam müsait değil meşgule atıyor sen neden gene arıyorsun ne bu samimiyet
Eşime sordum kardeşlerini arasın diye, bir kez çünkü kendi de demiş eşim hani onlar daha iyi bilir ben bilmiyorum diye, o da ben onlarla hiç görüşmedim tanımıyorum arayamam tarzı bir şey demiş eşimi de bir kez gördü ama zırt pırt arıyoronlarıda arıyordur belki nerden biliyorsun
Evet eminim o ne demek şimdiEsinizin arkadasının sevgilisi olduğundan emin misiniz?
Orası öyle iş eşimde biter . ama ben bir şey deyince abartan taraf oluyorum. .Hata kocanda.net
Kız eşim evdeyken arasa ben açsam çok güzel olacak sinirlenmeden sakince lafımı söylücem hani biz bilemeyiz beraber yaşamıyoruz evlerimiz de yakın değil diye dicem ama işte hep eşim işteyken arıyorEsiniz kötü niyetli değil ama kız densiz ve görgüsüz. yarım saat ulaşamayınca başkasını aramak da ne! ya aşırı kıskanç ya da buldumcuk olmuş. Emin olun aynı sebepten siz onun sevgilisini arasanız olay çıkarır. Bence tanışalım, hep beraber bir yerlerde oturalım bahanesiyle kıza alttan alttan laf sokun. telefon edip bagirirsaniz olay buyur.
Şimdi bu nasıl bir yorum .elin kadınının ayrıca kadını eşim de tanımıyor bir kez gördü sadece diye eşimi devamlı araması normal mi sevgilisi telefona ne zaman çıkmasa eşimin aranması normal mi olayı saptırmayınkızlar sakın evli erkekleri aramayın sormayın bakmayın tokalaşmayın hatta bakmayın çünkü onlar evli
Erkekler kendilerine laf söyletmemek adına abartıyorsun diye olayı gecistiriyor. ısrar edince de ters tepme ihtimali var. erkeklerin düşünceli davranmasını beklersek... bu konunun iki kadın arasında sakin sakin çözülmesi lazım.Orası öyle iş eşimde biter . ama ben bir şey deyince abartan taraf oluyorum. .
Evet eminim o ne demek şimdi
olayı eşinizden ve elin kadınından birde dinlersek eminim bu kadar haklı gözükmeyeceksinizŞimdi bu nasıl bir yorum .elin kadınının ayrıca kadını eşim de tanımıyor bir kez gördü sadece diye eşimi devamlı araması normal mi sevgilisi telefona ne zaman çıkmasa eşimin aranması normal mi olayı saptırmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?