Eline saglik, cok güzel olmuş!!

Sanırım senin yapmanı görev, başkasının yapmasını ise lütuf olarak görüyor.Konuşmakta fayda var, ben eğer eşim demezse ısrarla soruyorum: Yemeği beğendin mi? Evet derse "eee niye demiyorsun? " diye.İçimde kalmıyor en azından.O da alıştı zaten.

Benimki der. Tam tersi ben demem o yapınca unuturum. O da afiyet olsun der laf sokmak için:)) denmesi gerekiyor aslında ben unutuyorum gerçekten aklıma gelmiyo yani eşinizi bilmiyorum tabii

Benim bir tanıdığım var eşi harika yemekler yapar,bir gün taktir etmez tşk etmez..dışardan çöpde gelse oturur yer ,tşk ler havada ucusur..böyle insanlara hanımları fazla geliyor,adamlar tribünlere oynuyor..bende sizin yerinizde olsam asla demem neden eline sağlık demiyorsun diye başı büyümesin beyfendinin..

Bana niye eline saglik demiyor diye sorgulayacagima arkadasima niye mesaj atiyor diye sorgulardim. Sen de bi garipsin..
Neden garip anlayamadım,arkadaşıma yaptığı yemek karşılığında teşekkür etmesinde ne sakınca var,arkadaşım yemeği getirdiğinde evde yoktu eşim,çalışıyordu, geldiğinde gördüğü için mesaj atmış,bence garip birşey değil
Benim sorunum banada teşekkür etmesi eline sağlık demesi Vs. Benim kaç yıldır arkadaşım ve eşim tabiki konuşabilirler.
Her kadına potansiyel tehlike olarak bakmıyorum,böyle bir düşünce yapısına karşıyım.

benimki iyice abartmış durumda. dışardan yemek söylediğimizde yedikten sonra bana eline sağlık diyor.

eşinize bence yemekten sonra demediğinde afiyet olsun diye ima edin aklına getirin

eşimin hakkını yemeyeyim her zaman der ellerine sağlık çok güzel olmuş diye

hatta bazen güzel olmasa sadece eline sağlık der dürüst adam çok güzel olmuşu eklemez böyle durumlarda

Benim esimde her zaman soyler . Soylemediginde bakisimdan anlar hemen bir de ustune oper .
Sizde bence bunu soyeyebilirsiniz. Mesela onceki gun arkadasinizin yemegine eline saglik dediyse ertesi gun sizde hani bana eline saglik diyebilirsiniz. Cok da tribe gircek bir durum yok yani

ben esıme kesene bereket derım
oda ellerıne saglık der
ozellıkle tesekkure gerek duymuyodur kotu nıyetle degılde evın hanımı olarak yemek yapmanı normal karsılıyodur dusunememıstır :)
begendın mı dıye sor bakalım onda dıcek mı

Esim bana elime saglik falan der senin ki neden demiyor bence sor ustune gitmeden..

Eşim ve ailesinde de aynı sorun var . Ben çözümü buldum ailesine ellerinize sağlık derim oyle oyle öğrendiler
Esimede ya kesene bereket derim , yada ellerine sağlık hayatim yemeği çok güzel yapmışsın derim oylelikle alıştı

doydu ya demez
erkekler çözülmesi zor yaratıklar
Benimki de der genelde sağolsun ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…