Eline saglik, cok güzel olmuş!!

Bana da söyler eşim. . Sen açıkça sor eşine.

Tuhaflik biz de o zaman :)) yillarca hizmetini gor cocugunu dogur hergun yemegini önune koy elinden geleni ardina koyma ama adam sana bi eline saglik tesekkur ederim bile demesin. Dememekle beraber benim arkadasim yemek yapti diye hususi olarak mesaj atsin ve benim de haberim olmasin. Olmasi gereken suydu aslinda. Hayatim x arkadasa soyle eline saglik zahmet etmis. Ama demekki boyle olmamasi gerekiyormus. Biz yanlis biliyormusuz.

Benim eşim der, eline sağlık hatun der ama her yemekten sonra değil =)
Çok dikkat ettiğim bir konu değil bu ama bence söyle eşine , herkese söyleyebiliyorsun, bana söylemiyorsun, yemekleri mi beğenmiyorsun diye sor bakalım ne diyecek

Benim eșim her yediği içtiği șeyden sonra ellerine sağlık çok güzel olmuş der, iki oğlumda (7 ve 4 yașında) öyle annecim ellerine sağlık babacım kesene bereket derler, yani birazda yetiștirilme tarzı bence

benım esım her sofradan kalktıgında elıne saglık der...ama bırkaç keredır dıkkat eıdyorum eger atıyorum kaynatam gorumcem varsa demıyor....bende sordum hayırdır mıllet varken neden demıyorsun dıye...ne alaka dıkkat etmemısmıs ..şımdı onlar varken bagırıyo elıne saaaaaggglık...daha yuksek soyleyyımmı dıyo dalga gecıyo
yalnız belırtmeden gecemeyecegım bende her kadını potansıyel tehlıke görmem...hatta kıskanc bıle sayılmam....sınır olurum çok kıskanc olanlara ama elıne saglık dıye mesaj atmasını hoş karsılamazdım...yanı ne bıleyım ne gerek varkı

Yemeği yaparım sofraya otururuz; o yerken eline sağlık demeden yemeye başlamam hatta çok dalga geçer bu halimle :)

Benim eşim söyler unuttuğu zaman da gözünün içine bakarım sorarım nasıl olmus hayatım istediğin başka bişey varsa yapiyim diyorum o da çok güzel olmuş hayatım ellerine sağlık diyo ya da dökturmus bizim hanim yine diyo sende benim gibi sor bence canim

Çok şükür benim eşimde hic atlamadan her yemek der eline sağlık allah bereket versin der. Alışkanlığı var ailesinden öyle görmüş ama o yapti hamileliklte 1 ay yemek kahvalti ben ona demeyi unutuyordum o hatırlatıyordu bence alıştir. Kendini iyi hissedecegini söyle

Eşim her yemekte hatta aynı yemeği ikinci yediğinde dahi söyler.
Ama annesine vs söylediğini hiç duymadım.
Ben alıştırdım sanırım :)
Açıkça sorabilirsiniz bence bunda bir şey yok.

Eşimde her yemekten sonra söylüyor. Bende kesene bereket aşkım diyorum. Erkekler düz mantık canım öyle kendiliğinden ince düşünmezler. Açık açık sor bence beğenmedin mi niye ellerine sağlık demedin diye.

Çocuğunu doğurmadım henüz :)
Eşim ve arkadaşım hep mesajlaşırlar
Nasılsın ne yapıyorsun diye Vs neden doğru değil,onunda arkadaşı yani.
Bilmiyorum herkesin tuhafına gitmiş
Ama bu konunun daha çok uzamasını istemiyorum lütfen

Belli ki senin yapmanı kanıksamış başkalarının yapmasını ise takdir etmek gerek diye düşünüyor

Art niyet yok bence .. Seni üzüyorsa ki üzüyor açık açık söyle .. Sana da teşekkür etsin

Sen yemek yapınca yani yemekte oturunca beğendinmi diye sor yada aaa sanki bu yemeğin tuzu az olmuş de bakalım ne diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…