Kv haklı
Onla dalaşma demiş sana özetle
Duyma geç
Sen haklısın doğru demişsin kötü bir şey dememişsin
Ben olsam beğenmiyorsan küçük oğluna alma o zaman beni de derdim valla
Kinlenme de mesafeni koru bir daha karşılaşırsanız da al bebeğini kucağına otur verme kimseye huysuz de huzursuz de vs vs
Teyze çocuğun elini öpmüş o da elini öpmeyelim demiş :)Anlamadım ,
Teyzeye elinizi öpmeyecem mi dedin,çocuk grip diye mi?
Kendi torununa öpersin ne demek?Yanlış mı yazdın?
Çocuk mu öpecekti teyzeyi?
Hee teşekkür ederimTeyze çocuğun elini öpmüş o da elini öpmeyelim demiş :)
Rica ederiimm :))Hee teşekkür ederim
Şu bebekleri bir rahat bıraksınlar artık herkes mikroplu grip vs zaten.
Olmasa da ne yalan sevgidir öyle o,
İyi yapmışsın konu sahibi.
6 aylık bebeğim var. Yeni yeni gribi geçiyor. K.validelere gittik. Eşimin teyzesi de oradaymış. Elini öptü direk. Zaten çocuk hasta. Kibarca teyze elini öpmeyelim ama dedim. Ortalığı ayağa kaldirdi. Kendi gelini bile ses etmemiş ben demişim. Kimseden duymamış. Ne biçim insanmışım. Bir sürü şey. Bir ara kendi torununa öpersin artık dedim. Geri adımda atmıyormuşum. Özür dilemem gerekmiş. Bir ton laf dedi. K.valide sus ses etme dedi. Sustum başka odaya gittim. İçimde kaldı.
Bu arada bu kadın çocuğumuz hemen olmadı diye ileri geri konuştu zamanında. Bebeğim tüp bebek. Belki çok üstüne düşüyorum. Haksızım bilmiyorum ama başkası opturuyie diye susamam.
Ben bir daha bu kadının ortamında olmak istemiyorum. İleri geri konuştu. Ki sadece birşey dedim. Bayanın gözleri görmüyor bu arada. Haksız mıyım. Çok sinirliyim şimdi.
Not eşim sessizdi. Genelde böyle konularda başta sessiz olur .Sonra sen söyle demiştin yapmıştın diye ileride önüme sürer.
Zor anladm kim kimin elini öpmüs öpmemis
Benim hiç öyle şeylerim yoktur
Kendim de zırt pırt öperim...isteyen de öpüp mıncıklayabilirve daha hiç grip olmadı...
Bir şeycik olmaz korkma. Ne kadar pimpirik olursan o kadar hasta oluyorlar.Belki en iyisini siz yapıyorsunuz. Benim çeşit çeşit alerjim var da. Bünyem hassas. Bebeğim de böyle olmasın diye kendimce korumaya çalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?