Elini öptürmek isteyen evine gelsin

su_peri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2010
1.461
5
66
İstanbul
selam hanımlar, aslında çok önemli bir mesele değil ama sizinde fikrinizi almak istiyorum.İstanbuldayız anadolu yakasında.eşimin aileside avrupa yakasında ancak şuanda tatildeler.tekirdağ da.çok uzak değil 1.5 saat burdan ama bayramda oraya gitmek istemiyorum.derme çatma kampta kurulu bir ev.koca kamp alanında 3 tane tuvalet var.banyo yapamıyorsunuz.yok.rahat uyuyamıyorsunuz.kuzenler fln tatile gitcekler zaten 2 kişi.ee kayınvaldemlerde 4 kişi.bide biz 2 kişi.etti mi 8 kişi.tek göz ev gibi bir yerde.bayramda buraya gelin diyorlar.mecbur muyuz?

bayramlaşmak isteyen , ziyaret edilmek isteyen evinde olmalı değil mi? yanlış mı düşünüyorum? tamam yakın 1.5 saat ama belki başka planımız olcak.eşimde istemiyordu aslında ama babası söyleyince gelin diye hemen yumuşuyor.gitmek istiyor.bayramda 8 kişi küçücük evden bozma yerde banyosuz wc siz napıcaz.hem onlarda bayramda ziyaret edilemk istiyorlaarsa evlerine gelmeli değilmi?

millet tatile gitsin bizde onların elini öpmeye onların yanına mı gidelim?

Doğrusu haklısın elini öptürmeyi düşünen gelen misafirlerinin rahatını da düşünmeli. 8 kişiyi küçücük kamp evinde nasıl ağırlamayı planlıyor acaba???

babası arabayıda verecekmiş bize rahat rahat gelirsiniz diye.gitmeme bahanesini nasıl söyleyeceğiz bilmiyorum.ne var evlerine gelseler güzel güzel bayramlaşsak.

babası arabayıda verecekmiş bize rahat rahat gelirsiniz diye.gitmeme bahanesini nasıl söyleyeceğiz bilmiyorum.ne var evlerine gelseler güzel güzel bayramlaşsak.

Bir bilseler olay rahat gelip gitmekte değil rahat kalmakta. Sakin bir şekilde eşinize söyleseniz 8 kişi nasıl kalacağız orda diye? Belki onun da aklına dank eder bişeyler.

Bir bilseler olay rahat gelip gitmekte değil rahat kalmakta. Sakin bir şekilde eşinize söyleseniz 8 kişi nasıl kalacağız orda diye? Belki onun da aklına dank eder bişeyler.

o da zaten farkında.sadece onlar çağırdıgı için gitmek istiyor.yani onlara dese anne baba bayram bu evinize gelin gelen giden olur falan diye.of of ! doğrusu bu aslında.rahat gitmeye ne var sanki otobüsle de gitsek 1 saat yani.ama işte...

Eşin anne babasına orada 8 kişi kalmanın zorluğundan bahsetsin belki sözünü dinleyip evlerine dönerler. Bayram bitince de tatillerine devam ederler kaldığı yerden.

insanlar böyle böyle soğudu bayramlardan
bırakın kim ne istiyosa öyle yapsın yahu..
evinizde otursaydınızda geleniniz bol olsaydı...

Bayram yaklaştı ,doğal olarak bu tür konularda çok açıldı.Bakıyorum da erkekler hep bana,hep bana diyor... :)))

Son düzenleme:

ayy enteresan bıseyyy haklısın bencee ya da mezbur gidilicekse gıdıp donun orada kalmayın yaa

Bayram hanede olur ki bereketi olsun
Artık bayramlara verilen önemde bu kadar.
Ama eşiniz de ikna olduysa gitmeye bari günü birlik gidin gelin.

Bayram yaklaştı ,doğal olarak bu tür konularda çok açıldı.Bakıyorum da erkekler hep bana,hep bana diyor... :)))

evet canım genelde öyle.bu konular çokca var.benim ailem uzakta.burdan tee 12 saat.onlarıda ziyarete gittik.geçen aylarda.o konuda sıkıntım yok çok şükür anlayışlıdır eşim.ayrım yapmaz.ama dediğin gibi hep bana hep bana diyen de sürüyle erkek var maalesef

Dün oturdum bir posta ağladım :)
Bayram istemiyorum ne gitmek istiyorum ne de bana gelinsin istiyorum diye.
bizim krizimizde şu ;
Önce kime gideceğiz !!!!! ????
Bizim krizimiz de bu ilk gün gidilmeyen aile sonsuz trip atıyor.
Hee derseniz yakınlar mı biri 1000km mesafede diğeri 500 km

Yorumları okudum bir yaşıma daha girdim!

Tamam gideceginiz yerin konumu iyi degil ama,
bence bayramda büyüklere gidilir, eli öpülür.

Günübirlik gidin ama yine de gidin.

Başlıkta bir o kadar garip geldi.
Elini öptürmek isteyen size gelemez,
zira sizden büyüktür, siz gider öpersiniz o eli
zira siz küçüksünüz...

Sanırım yaşlanıyorum ben

Son düzenleme:

malesef canım oluyor böyle şeyler

doğru olan büyüklerin bayramlarda evlerinde olmaları.yani sadece onlar değil biz küçüklerde anne babamızın elini öpmek,bayramlaşmak istiyoruz.

size kendimden örnek vererek cvp vermek istiyorum.

2 yıldır annemle babam bayramlarda annemin memleketinde oluyorlar.ilk bayram annemlerin kendilerine ait evi yoktu,anneannemde kalıyorlardı.tabi diğer teyzelerim kuzenler falan kalabalıktı bizde tlf da bayramlarını kutladık.2.bayramda aynı nedenden dolayı gitmemiştik.geçen yıl babam 3 oda bir salon ev yaptı köye.ne yazıkki bu defa da oğlum hastalandı kısmet olmadı.tabi her bayram annem kendi derdi kızım biz darılmıyoruz sıkılmayın diye.

bu bayram hiç bir engelimiz yok aslında ama tatilden yeni döndük,onun yorgunluğu var bende.birde ablamla eniştem de orda olacak,oğlumu yüzmeye verdik bu ara huysuz kardeşimlede bir araya gelince azıyolar.kendimce o kadar çok nedenim varki yerimi bile yadırgıyorum köyde ...

ama anne baba işte çağırsalar el mahkum dişimi sıkıcam.gelmeyin demezse annem yine gidicem içim rahat etmez benimde ama işte evde olsaydılar iyiydi 10 dk aramız burda.

eşim 1.gece kalır döneriz diyor bakalım bize yol göründü yani.

yanlış anlıyorsun gideceğimiz yerin konumu eski olması yada başka bişeyi değilki sorun.tamam onlarda sorun elbette ama evine gelsin tabikide gideceğiz.öpeceğiz ellerini.şimdi çanakkaleye tatile gitseler orayada mı gideceğiz yani ellerini öpmeye.bayram diye bir zahmet onlar evlerine gelsin ki bizde ziyaretlerine gidelim.sorun bu.haksız mıyım? yanlış mı düşünüyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…