babası arabayıda verecekmiş bize rahat rahat gelirsiniz diye.gitmeme bahanesini nasıl söyleyeceğiz bilmiyorum.ne var evlerine gelseler güzel güzel bayramlaşsak.
Bir bilseler olay rahat gelip gitmekte değil rahat kalmakta. Sakin bir şekilde eşinize söyleseniz 8 kişi nasıl kalacağız orda diye? Belki onun da aklına dank eder bişeyler.
o da zaten farkında.sadece onlar çağırdıgı için gitmek istiyor.yani onlara dese anne baba bayram bu evinize gelin gelen giden olur falan diye.of of ! doğrusu bu aslında.rahat gitmeye ne var sanki otobüsle de gitsek 1 saat yani.ama işte...
Eşin anne babasına orada 8 kişi kalmanın zorluğundan bahsetsin belki sözünü dinleyip evlerine dönerler. Bayram bitince de tatillerine devam ederler kaldığı yerden.
Sadece ilk gün kalın sonra da gelin ?
insanlar böyle böyle soğudu bayramlardan
bırakın kim ne istiyosa öyle yapsın yahu..
evinizde otursaydınızda geleniniz bol olsaydı...
selam hanımlar, aslında çok önemli bir mesele değil ama sizinde fikrinizi almak istiyorum.İstanbuldayız anadolu yakasında.eşimin aileside avrupa yakasında ancak şuanda tatildeler.tekirdağ da.çok uzak değil 1.5 saat burdan ama bayramda oraya gitmek istemiyorum.derme çatma kampta kurulu bir ev.koca kamp alanında 3 tane tuvalet var.banyo yapamıyorsunuz.yok.rahat uyuyamıyorsunuz.kuzenler fln tatile gitcekler zaten 2 kişi.ee kayınvaldemlerde 4 kişi.bide biz 2 kişi.etti mi 8 kişi.tek göz ev gibi bir yerde.bayramda buraya gelin diyorlar.mecbur muyuz?
bayramlaşmak isteyen , ziyaret edilmek isteyen evinde olmalı değil mi? yanlış mı düşünüyorum? tamam yakın 1.5 saat ama belki başka planımız olcak.eşimde istemiyordu aslında ama babası söyleyince gelin diye hemen yumuşuyor.gitmek istiyor.bayramda 8 kişi küçücük evden bozma yerde banyosuz wc siz napıcaz.hem onlarda bayramda ziyaret edilemk istiyorlaarsa evlerine gelmeli değilmi?
millet tatile gitsin bizde onların elini öpmeye onların yanına mı gidelim?
Bayram yaklaştı ,doğal olarak bu tür konularda çok açıldı.Bakıyorum da erkekler hep bana,hep bana diyor... :)))
Dün oturdum bir posta ağladım :)
Bayram istemiyorum ne gitmek istiyorum ne de bana gelinsin istiyorum diye.
bizim krizimizde şu ;
Önce kime gideceğiz !!!!! ????
Bizim krizimiz de bu ilk gün gidilmeyen aile sonsuz trip atıyor.
Hee derseniz yakınlar mı biri 1000km mesafede diğeri 500 km
Yorumları okudum bir yaşıma daha girdim!
Tamam gideceginiz yerin konumu iyi degil ama,
bence bayramda büyüklere gidilir, eli öpülür.
Günübirlik gidin ama yine de gidin.
Başlıkta bir o kadar garip geldi.
Elini öptürmek isteyen size gelemez,
zira sizden büyüktür, siz gider öpersiniz o eli...
Sanırım yaşlanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?