- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
İyi demişsin,benim eşimi de bilirler.
Çok iyidir yani böyle höd-zöd sorunlu bir adam değil kimseye haksızlık yapmaz.
Tek çocuğum ben o yüzden daha hassas davranır ailemi görmem konusunda ama insan evladını bu kada zor durumda bırakır mı ya ?
offf ya mesafe çok uzakmış, aklı verenin çoktur ama 2 tarafın aileside çok yaşlı ve düşkün değillerse, kapılarını açacak birileri akraba komşu vs varsa kurbanda birine, ramazan bayramında birine gitseniz. Yazık valla size. Aralarda tabiki gidersiniz, gelirler ama bayramda 2 tarafa bölünmek çok yorucu.
bende bende :)) eskiden bayramdan nefret ederdim, şimdi ise ohh be bugün 3 yere gittik , yarında 2 yere gideriz diye sevindirik oluyorum. Geçen sene bayramda arkadaşlarla, başka bir arkadaşın yaşadığı tatil yöresine gittik. Eski işyerinden bir arkadaşlarında orada yazlığı var. 4 aile olduk ama hiç tad tuz olmadı.
Egem, senin delikanlılar büyük tatilinizi yapın dönün evinize birkaç gün sonra madem hep birlikte gidemiyorsunuz sen gitsen annenlere. Bayramın yerini tutmaz ama için rahat eder.
canım benimkiler büyük ama eşimin bir huyu var,hep beraber olmak ister.eşim için çekirdek aile daha önemli.her yere birlikte gideriz.hayırlısı artık.kurban bayramında gidiyoruz ama genede aklım onlarda kalıyor işte
kalmaz mı ama şartlar işte
olsun sen gönüllerini almayı bilirsin :)
bizdede erken gelmediniz muhabbeti var
sabahın 7sinde gitmemiz lazım herhalde
şimdiden yapmaya çalışıyorum.kayınpederim yalnız.eee haliyle temizlik falan da yok tabii.geçen sene eltim arada gidip yapıyordu.tabii zoruna gidiyordu.bu kış hiç olmadık bir şeyi bahane edip gitmemeye başladı.
dün annemin sayesinde birilerini ayarladık ve gidip evini temizlediler.biraz olsun içim rahatladı.iyi kötü gelen temiz eve gelecek.bir şekilde de yemek işini halletmeye çalışacam.onu da halledersem daha rahatlarım.uzak olmak böyle zamanlarda daha zor geliyor
Allah razı olsun ne güzel bir insansın. Yaşlılıkta mesafe zor. Yakın olsalar gene ayrı olsunlar ama eliniz üstlerinde olur. (bkz. ben) Önce yalnız anne, yalnız baba değince kendi anne babanı kast ediyorsun sanmıştım. Bir kayınpeder , biri de annenmiş.
selam hanımlar, aslında çok önemli bir mesele değil ama sizinde fikrinizi almak istiyorum.İstanbuldayız anadolu yakasında.eşimin aileside avrupa yakasında ancak şuanda tatildeler.tekirdağ da.çok uzak değil 1.5 saat burdan ama bayramda oraya gitmek istemiyorum.derme çatma kampta kurulu bir ev.koca kamp alanında 3 tane tuvalet var.banyo yapamıyorsunuz.yok.rahat uyuyamıyorsunuz.kuzenler fln tatile gitcekler zaten 2 kişi.ee kayınvaldemlerde 4 kişi.bide biz 2 kişi.etti mi 8 kişi.tek göz ev gibi bir yerde.bayramda buraya gelin diyorlar.mecbur muyuz?
bayramlaşmak isteyen , ziyaret edilmek isteyen evinde olmalı değil mi? yanlış mı düşünüyorum? tamam yakın 1.5 saat ama belki başka planımız olcak.eşimde istemiyordu aslında ama babası söyleyince gelin diye hemen yumuşuyor.gitmek istiyor.bayramda 8 kişi küçücük evden bozma yerde banyosuz wc siz napıcaz.hem onlarda bayramda ziyaret edilemk istiyorlaarsa evlerine gelmeli değilmi?
millet tatile gitsin bizde onların elini öpmeye onların yanına mı gidelim?
İyi demişsin,benim eşimi de bilirler.
Çok iyidir yani böyle höd-zöd sorunlu bir adam değil kimseye haksızlık yapmaz.
Tek çocuğum ben o yüzden daha hassas davranır ailemi görmem konusunda ama insan evladını bu kada zor durumda bırakır mı ya ?
orası tatil yeri ya zannederler ki oraya tatile geldik.niye kalmıyosunuz etmiyosunuz darılırlar.ama bayramın 1.günü gidersek bu olabilir.sonuçta hafta sonu bizimde gitmek istediğimiz yerler var.
offf ya mesafe çok uzakmış, aklı verenin çoktur ama 2 tarafın aileside çok yaşlı ve düşkün değillerse, kapılarını açacak birileri akraba komşu vs varsa kurbanda birine, ramazan bayramında birine gitseniz. Yazık valla size. Aralarda tabiki gidersiniz, gelirler ama bayramda 2 tarafa bölünmek çok yorucu.
.
canım seninkileri bilmiyorum ama zaten kv ler genel olarak kocaman şişkin bi EGO dan ibaret
oğullarıda asla daha annelerinin onları henüz özlemediğini kabullenmez
benimki hep garip anam, çilekeş anam modundadır küçük emrah gibi, çıldırırırm artık
garip ana görmesek yicez
eger ortam,kalacak yer vs uygunsa annenleri de alip sizinle beraber kayinvalidenlere bayramlasmaya gitseniz olmaz mi?
selam hanımlar, aslında çok önemli bir mesele değil ama sizinde fikrinizi almak istiyorum.İstanbuldayız anadolu yakasında.eşimin aileside avrupa yakasında ancak şuanda tatildeler.tekirdağ da.çok uzak değil 1.5 saat burdan ama bayramda oraya gitmek istemiyorum.derme çatma kampta kurulu bir ev.koca kamp alanında 3 tane tuvalet var.banyo yapamıyorsunuz.yok.rahat uyuyamıyorsunuz.kuzenler fln tatile gitcekler zaten 2 kişi.ee kayınvaldemlerde 4 kişi.bide biz 2 kişi.etti mi 8 kişi.tek göz ev gibi bir yerde.bayramda buraya gelin diyorlar.mecbur muyuz?
bayramlaşmak isteyen , ziyaret edilmek isteyen evinde olmalı değil mi? yanlış mı düşünüyorum? tamam yakın 1.5 saat ama belki başka planımız olcak.eşimde istemiyordu aslında ama babası söyleyince gelin diye hemen yumuşuyor.gitmek istiyor.bayramda 8 kişi küçücük evden bozma yerde banyosuz wc siz napıcaz.hem onlarda bayramda ziyaret edilemk istiyorlaarsa evlerine gelmeli değilmi?
millet tatile gitsin bizde onların elini öpmeye onların yanına mı gidelim?
valla bayramlarda bi çocukları paylaşamamazlık oluyo, ilk önce bize oluyo
birbirlerine nispetmi yapacaklar anlamıyorum ki, bak önce bize geldiler, bizde daha çok kaldılar diye
zaten bu "önce" olayını hiiiiç anlamıyorum
evet bende nerde o eski bayramlar diyorum, çocukken hiç böyle dertlerimiz yoktu ne güzel, bayramlar hep gerilimli günler artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?