Elini öptürmek isteyen evine gelsin

Biz ailelerimizi ramazan ayının başında gördük tatilimizi ramazan başlayınca bitirdik.
Güneydeydik onlarda güneyde velhasıl görüştük.
Yani özlüyoruz deliriyoruz hasretiz falan bana hikaye geliyor.
Sırf oğlum geldi,kızım geldi,geldiler 3 gün kaldılar vs demek konu komşuya..

farkında olmadan fitneliyorlar aslında keşke ailem bu konuda daha anlayıslı olsa torununu özlediğinde kendi cıkıp gelse bizde cok uzak değiliz ben anadolu yakası onlar tekirdağ ama hep gitmememi gidincede uzun sureli kalmamı istiyorlar

ayy deme hiç.onlarda ayrı sorun.insan evini özlüyor yaa.ben de çok özlerim evimi

bütün yorumları okumadım da orada kalmak zorunda mısınız? bayramın ilk günü sabahtan gidin akşama doğru da dönersiniz...

Sadece "istiyorlar" yani nasıl olur nasıl ayarlanır öyle mi böyle mi falan yok ?
Torununu özledin mi atla gel bu kadar basit ...
Evlisin artık ailen var evde bir adam var bir yuvan var.
herkesin bu mevzularla ilgili bir sorunu var galiba konu aynı içerik farklı

Evet haklısınız ama yaşlı insanlar çocuktan beter oluyor maalesef... Onlar kararlarını verdiyse siz ne desenizde değiştirmezler...

ah canım bizdede benzer durum var kayınvaldemler ne alakaysa bu sene bayramda bağ evinde olcaz dediler zaten kalmayız ama cümcemaat kahvaltı yapılacakmış bayramın ilkgünü hemde.....dediğin gibi şu bayram günüde geçin oturun mi gibi evinizde gelen gidende perişan olmasın demi...bebeğim var oraya gittiğimde uyutacak yer bulamıyorum perişan oluyoruz adeta ama malum bayram gitcez mecbur...

aynen öyle canım..

evet canım ben eşimin ailesinden böyle baskı görmedim kendi ailemden görüyorum
su perisi bizde baya dertliymişizz

Bende sevmiyorum bayramları bu gitme-gelme meselesi yüzünden...

bende hiç sevmiyoruuuuuuum, kv merdiven başından elini uzatır artık ekselansları, sanki 2 dk önceden elini uzatmasa öpmicez.
el öpmektende nefret ederim o da ayrı bi konu
bende elim öpülcek yaşa geldim belli bi yaş grubu için, onlarada asla elimi öptürmem, bi de sakın kimsenin elini öpmeyin çocuklar diye de tebihlerim

Son düzenleme:

canım seninkileri bilmiyorum ama zaten kv ler genel olarak kocaman şişkin bi EGO dan ibaret
oğullarıda asla daha annelerinin onları henüz özlemediğini kabullenmez
benimki hep garip anam, çilekeş anam modundadır küçük emrah gibi, çıldırırırm artık

garip ana görmesek yicez

Son düzenleme:
ben bayramların ailelerle geçirilmesi taraftarıyım.kimin ne olacağı belli değil.kalabalığı,bayram coşkusunu çok seviyorum.insanların kaynaşması için vesile olarak görüyorum

ama maalesef birkaç senedir hayat şartlarından dolayı ramazan bayramında tatile gidiyoruz.oralarda bayram olmuyor.sanki normal tatil günü gibi.memlekette bekleyen yalnız bir anne ve yalnız bir baba var.maalesef günlerce uğraştığım halde kimseyi ikna edemedim ve gene tatile gidiyoruz.çünki tatile gidecek başka vaktimiz yok.içim hiç rahat değil.onlar orada dururken tatili de kendime zehir ediyorum.çocukların hakkı bu tatil ama gel içime anlat bunu.

offf ya mesafe çok uzakmış, aklı verenin çoktur ama 2 tarafın aileside çok yaşlı ve düşkün değillerse, kapılarını açacak birileri akraba komşu vs varsa kurbanda birine, ramazan bayramında birine gitseniz. Yazık valla size. Aralarda tabiki gidersiniz, gelirler ama bayramda 2 tarafa bölünmek çok yorucu.

bende bende :)) eskiden bayramdan nefret ederdim, şimdi ise ohh be bugün 3 yere gittik , yarında 2 yere gideriz diye sevindirik oluyorum. Geçen sene bayramda arkadaşlarla, başka bir arkadaşın yaşadığı tatil yöresine gittik. Eski işyerinden bir arkadaşlarında orada yazlığı var. 4 aile olduk ama hiç tad tuz olmadı.

Egem, senin delikanlılar büyük tatilinizi yapın dönün evinize birkaç gün sonra madem hep birlikte gidemiyorsunuz sen gitsen annenlere. Bayramın yerini tutmaz ama için rahat eder.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…