selam hanımlar, aslında çok önemli bir mesele değil ama sizinde fikrinizi almak istiyorum.İstanbuldayız anadolu yakasında.eşimin aileside avrupa yakasında ancak şuanda tatildeler.tekirdağ da.çok uzak değil 1.5 saat burdan ama bayramda oraya gitmek istemiyorum.derme çatma kampta kurulu bir ev.koca kamp alanında 3 tane tuvalet var.banyo yapamıyorsunuz.yok.rahat uyuyamıyorsunuz.kuzenler fln tatile gitcekler zaten 2 kişi.ee kayınvaldemlerde 4 kişi.bide biz 2 kişi.etti mi 8 kişi.tek göz ev gibi bir yerde.bayramda buraya gelin diyorlar.mecbur muyuz?
bayramlaşmak isteyen , ziyaret edilmek isteyen evinde olmalı değil mi? yanlış mı düşünüyorum? tamam yakın 1.5 saat ama belki başka planımız olcak.eşimde istemiyordu aslında ama babası söyleyince gelin diye hemen yumuşuyor.gitmek istiyor.bayramda 8 kişi küçücük evden bozma yerde banyosuz wc siz napıcaz.hem onlarda bayramda ziyaret edilemk istiyorlaarsa evlerine gelmeli değilmi?
millet tatile gitsin bizde onların elini öpmeye onların yanına mı gidelim?[/QUOTE
günü birlik gidip dönün o zamn yakınmış da..