- 27 Ekim 2016
- 303
- 458
- 18
- 36
- Konu Sahibi murphymercy
-
Bende harttrik bisiklet var. Mükemmel sonuç aldım. Darısı başına
Ben diet yapmadım. Çünkü diyet bana göre değil. Yapamıyorum yani.o nasıl oluyor eliptik mi yine aynı
ne kadar sürede nasıl sonuçlar aldın
yazabılırmısın
hergün 20 dk yapmana rağmen çok iyi kilo vermişssinBen diet yapmadım. Çünkü diyet bana göre değil. Yapamıyorum yani.
Sadece hamur işi yemedim. Bide akşam 6 dan sonra hiçbir şey yemedim.
Akşam yemeğinde önce salatadan başladım. Miğdemi doldurmak için.
C.tesi pazar hariç hergün 20 dk sporumu yaptım.
Ben hipotroid hastasıyım. Normal bir insana göre daha zor veririm.
Sonuç 3 ayda 13.5 kg gitti.
Yarın yine başlıyorum spora. 7 kg kaldı. Onu da verirsem tmm.
Hamilelikten kalma bu kg ler
Harttrik bisiklete netten bak. Videoları var.
olur ben hergün girerrim bu siteye en az bir defaa ozaman haberleşirizBende yarın başlıcam ya. Spor arkadaşı olalım. Bende yazarım buraya. Ne kadar yaptım diye
Yaramaz mı? Ben 6 dan sonra yemeyerek ve 20 dklık sporla verdim. Emin ol ki verirsin. Ama hergün 1 saat çok. Yakında bıkarsın. Bence 30 dk yap. Ve 1 gün kendine tatil ver. O gün spor yapma.hergün 20 dk yapmana rağmen çok iyi kilo vermişssin
sence ben hergün 1 saat yapsam 1 ayda 5 kilo verebilirmiyim
bende diyet yapmıyorum
senin gibi hamurişi yok hazır gıdalar yok
akşam 6 dan sonra yemek yok
sence işe yarar mı yaa
tamamdır ozaman bir gün tatill yapacağımYaramaz mı? Ben 6 dan sonra yemeyerek ve 20 dklık sporla verdim. Emin ol ki verirsin. Ama hergün 1 saat çok. Yakında bıkarsın. Bence 30 dk yap. Ve 1 gün kendine tatil ver. O gün spor yapma.
Bende şuan regl. O yüzden yarına başlıcam kısmetse. Özelden msj attım sana. Ok.tamamdır ozaman bir gün tatill yapacağım
bazen bir saat bazen yarım saat binerim
regl olunca zaten 3 gün otomatik ara veririm dayanamam :)
tamamdırr :)Bende şuan regl. O yüzden yarına başlıcam kısmetse. Özelden msj attım sana. Ok.
Senle beraber hırs yapıcam.tamamdırr :)
yazalım aynen ben günlük burdan güncelleyecem kilomuuSenle beraber hırs yapıcam.2 haftada bir kgleri yazarız özelden. 100 gr gitse bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?