• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eliptik Bisikletle zayıflama marotonuna girelim diyenler buraya :)

Merhaba arkadaşlar bugün 45 dk eliptik yaptım bakalım pazardan beri 4. Gün ama diyetim çok acımasız :))) 6 sonra sadece 9/da bi bardak ayran .. Kontrolum 16 ocakta bakalım kaç kilo vermiş olacağım.

Kisceler 30 dakika eliptik,30 dakika egzersizim bitti :KK76:ama bugun istahim acayip acikti aklimdan neler yemek gecti neler yarina gecer insallah :KK14:

Yaa igde,kuru kayisi,dut kurusu bende cok severim hizimiz alamiyorum bunlari yerken o yuzden almiyorum :KK43: mantar soteyide cok severim :kk77:
Az yiom bende yani kendimi tutarsam ahhaha valla gel :D var daha yemek bildirimde mi yapsak ben yapiom ole gercide .hahahhah

Merhaba arkadaşlar bugün 45 dk eliptik yaptım bakalım pazardan beri 4. Gün ama diyetim çok acımasız :))) 6 sonra sadece 9/da bi bardak ayran .. Kontrolum 16 ocakta bakalım kaç kilo vermiş olacağım.
E güzel 17:57 de lahmacun pide cikolata göm :D 6 dan sonra yimeee :D şaka tabiiii .en zoru ilk haftadır sık dişini hadi bakalim

16 ocağı bende merak ettim şimdi, 1 günlük diyet listeni paylaşsan bizde azcık kopya çeksek :KK51:

Tunaydin gri kapalı Ankara'dan.çok zor olsada sabah sporumu tamamladim.tereyagli omlet yedim.biraz başım ağrıyor ya heralde havadan :KK34: begum75 begum75 katıyorum listeyi bende merak ettim beyazipek beyazipek cim. Gerçi kişiye özel hazırlanıyor ve ben diyet yapmadığım için uygulamiycam ama merak iste :D

Tunaydin gri kapalı Ankara'dan.çok zor olsada sabah sporumu tamamladim.tereyagli omlet yedim.biraz başım ağrıyor ya heralde havadan :KK34: begum75 begum75 katıyorum listeyi bende merak ettim beyazipek beyazipek cim. Gerçi kişiye özel hazırlanıyor ve ben diyet yapmadığım için uygulamiycam ama merak iste :KK70:

sporunu tamamladığın için :KK9::KK9::KK9:
sanırım bi lodos mağdurusun sende :KK43:
kahvaltı ohh miss tereyağlı omlet/yumurta bayılırım ,bende sabah şöyle yedim:ekmek biraz fazla kaçtı biliyorum ama diğer öğünlerde hiç yemiyorum zaten

Ekmecik Köy Ekmeği: 70 g
Ahir Taze Kaşar Peyniri:12 g
Beyaz Peynir: 10 g
Zeytin: 3 orta boy

bu arada listeyi bende merak içindeyim hala :KK48:

Öğlen biraz sarkti elma kivi biraz beyaz peynir yiyorum şimdi
afiyet olsun, bende
şehriye çorbası
pırasa yemeği
börek (dikdörtgen 1 dilimdi yarısını yedimo_O)

yemekten 2 2,30 saat sonrada 1 elma ve 1 muzu tarçınlayıpta yedim :KK22:

grip olcam sanırımda sırf vitamin olsun diye yedim

afiyet olsun, bende
şehriye çorbası
pırasa yemeği
börek (dikdörtgen 1 dilimdi yarısını yedimo_O)

yemekten 2 2,30 saat sonrada 1 elma ve 1 muzu tarçınlayıpta yedim :KK22:

grip olcam sanırımda sırf vitamin olsun diye yedim
Bol limonlu koca tabak ekmek siz pirasa yeterdi aslında yanında 3yk yoğurt.elma muz iyi olmuş .yaptığın sporu dusun ve porsiyonlari kucult.

IMG_20160107_174913.webp

Arkadaşlar listem böyle yanlız tahlil sonuçlarına gore kişiye özel hazırlanıyor. Uygulamak isterseniz de mutlaka bi diyetisyene danışın üzerimde vebal kalmasın. :)

Back
X