- Konu Sahibi elizabeth_bath
-
Günaydın ben D. 20 yaşındayım, kilomu aşağıdaki çizelgede görebilirsiniz. 1 Ocak'a kadar 70 kiloya düşmek istiyorum. İnşallah başaracağım.
Umarım canım umarım yaBirbirimize desteğimizle bunu başaracağız :)
İyiki varsın! :)Desteğini bilmek çok güzel...
Sporumu bitirdim, annem ve babam da katıldı bana çok eğlendik :) Cezalarımı da yarım saat kadar sonra yapacağım :)
Akşam yemeğinden sonra ara öğün yapmadım.
Sıcak çikolataya meydan okudum
Tatlım yarın kaçıncı günün olacak?Günün menüsü :)
2 kuru kayısı
Kahvaltı: 1 yumurta
1 kk peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara: Yarım fincan yeşilçay
Öğlen: Izgara tavuk
Ayran
6-7 tane patates kızartması!!(Çok gözüm kaldı, yemesem daha büyük kaçamaklar yapabilirdim ondan yedim)
Ara: 4 5 kuru kayısı
Akşam: Tonbalıklı salata
Ara: mandalina ve sıcak çikolata
2 2,5 lt arası da su içtimm
Yarın tartılıyorum, ben heyecanlıyım ya siz?
Tatlım yarın kaçıncı günün olacak?
2. gün falandı diye hatırladım canım da karıştırmışım. hihihi hadi bakalım güzel sonuçlarla in tartıdan inşallahYarın tam bir hafta olacak canım. Ayın 7sinde başladım ben.
Tatlım yarın kaçıncı günün olacak?
2. gün falandı diye hatırladım canım da karıştırmışım. hihihi hadi bakalım güzel sonuçlarla in tartıdan inşallah
Hheheheh süpermiş canım ya bende evde spor yapacağım vizelerden sonra. Spor ve diyette eşlik eden birileri olunca insan inanılmaz motive oluyorİki gündür menülerimi yazıyorum ya ondan karıştırmışsındır canım. Serap abla sayesinde daha sıkı takip etmeye başladım burayı.
Bu arada sporum bitti. Annemle çok eğleniyoruz yaparken, tek başıma üff hadi bitse diyordum ama şimdi ailecek olunca iyi oluyorBabam da kaptan belledi kendini, haydi kızlar biraz daha, haydi kızlar az kaldıı diye komut veriyor yattığı yerden
Hheheheh süpermiş canım ya bende evde spor yapacağım vizelerden sonra. Spor ve diyette eşlik eden birileri olunca insan inanılmaz motive oluyor
Bende canım ya ay inşallah bir sene içerisinde mankenler gibi oluruzKesinlikle doğru. Destek inanılmaz motive ediyor.
Ay çok istiyorum artık zayıflamayı ben
Bende canım ya ay inşallah bir sene içerisinde mankenler gibi oluruz
Ohaaa harikasın canım nasıl özendim sana şuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanVe ilk tartı günüm geldi :)
07.11.2012 = 92.5
14.11.2012 = 90.2
Ohaaa harikasın canım nasıl özendim sana şuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
Ay çok sevindim senin adına canımcım başarılarının devamını dilerimSağol canııımm :)
Tartıda bunu görünce oynaya oynaya dolandım evin içinde
Ay çok sevindim senin adına canımcım başarılarının devamını dilerim
bende acele kilo vermek istiyorum benim sorunum sindirim sistemi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?