Elizabeth_Bath'ın Azimli Zayıflama Günlüğü

Günaydın ben D. 20 yaşındayım, kilomu aşağıdaki çizelgede görebilirsiniz. 1 Ocak'a kadar 70 kiloya düşmek istiyorum. İnşallah başaracağım.

İyiki varsın! :) Desteğini bilmek çok güzel...
Sporumu bitirdim, annem ve babam da katıldı bana çok eğlendik :) Cezalarımı da yarım saat kadar sonra yapacağım :)

Teşekkür ederim canım... Sporunu hakkıyla yaptıktan sonra cezaları azaltabilirsin. Bedenini zorlayıp kendine zarar vermemelisin şeker.

Akşam yemeğinden sonra ara öğün yapmadım.
Sıcak çikolataya meydan okudum

Bravo sana, işte irade diye buna denir. Devamını bekliyorum canım

Günün menüsü :)

2 kuru kayısı
Kahvaltı: 1 yumurta
1 kk peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara: Yarım fincan yeşilçay
Öğlen: Izgara tavuk
Ayran
6-7 tane patates kızartması!!(Çok gözüm kaldı, yemesem daha büyük kaçamaklar yapabilirdim ondan yedim )
Ara: 4 5 kuru kayısı
Akşam: Tonbalıklı salata
Ara: mandalina ve sıcak çikolata

2 2,5 lt arası da su içtimm

Yarın tartılıyorum, ben heyecanlıyım ya siz?

Tatlım yarın kaçıncı günün olacak?

Tatlım yarın kaçıncı günün olacak?

2. gün falandı diye hatırladım canım da karıştırmışım. hihihi hadi bakalım güzel sonuçlarla in tartıdan inşallah

İki gündür menülerimi yazıyorum ya ondan karıştırmışsındır canım. Serap abla sayesinde daha sıkı takip etmeye başladım burayı.
Bu arada sporum bitti. Annemle çok eğleniyoruz yaparken, tek başıma üff hadi bitse diyordum ama şimdi ailecek olunca iyi oluyor Babam da kaptan belledi kendini, haydi kızlar biraz daha, haydi kızlar az kaldıı diye komut veriyor yattığı yerden

Hheheheh süpermiş canım ya bende evde spor yapacağım vizelerden sonra. Spor ve diyette eşlik eden birileri olunca insan inanılmaz motive oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…