- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
- 156
- Konu Sahibi elizabeth_bath
-
Aynen 38 bedenlik bir kızSağ ol canım beniiim, tatlı bir topum Ben yatıyorum, iyi geceler canım:) Tatlı rüyalar gör
ne güzel kilo vermişsin caniiim
Ah caniim keşke dediğin gibi bozmamış olsaydım :/ mesaj hakkım hala yok o yüzden cevap atamadım. Artık düzgün bir diyete başlamanın zamanı geldi :18: beraber güzel bir diyete başlayalım elizim
Bu da bir başlangıç canım. Üzülme
Bak sana şöyle söyleyeyim, ben beş kere falan diyete başladım. İki haftada beş kiloya kadar verdim sonra bıraktım ve üstüne hep çok daha fazla kilo aldım. Bak bu cuma bir ay olucak, kendimi çok daha az zorluyorum. Yaşam tarzımı değiştiriyorum, ama çok daha azimliyim, sıkılmıyorum. Sonuç daha yavaş geliyor ama daha kalıcı olucak inşallah.
Bence menü paylaşımına başlayalım tatlım ikimiz de ne dersin?Birbirimizi motive ederiz, hem de yanlışlarımızı görürüz. Bir listeye bağlı kalmak bana zor geliyor. Sen öyle mi yapmak istersin bilemedim ama?
Sana kendi yaptıklarımı anlatıyım tatlım. Belki yol gösterir kendine uygun olan yolu çizmende..
1)Beyaz ekmek hiç tüketmiyorum. Hem zararlı hem çok daha az doyurucu, daha çabuk acıktırıyor.
2)Şeker kullanımım zaten çok azdı, onu iyice azalttım. Çay kahve seven bir insan değilim, olursa da şekersiz içiyorum. Şekerli de sevmem zaten hiçbirini
3)Nefis köreltmeyi öğrenmek. Canın çikolata mı istedi, at bir parça ağzına. koy dilinin altına, eriye eriye dolsun ağzın. tüm ağzın çikolata tadıyla dolucak zaten böylecefazlasını yemek bir şey katmayacak sana
4)Motive edici bir şeyler bul kendine. Bir insan, kıyafet, azmettirici sözler... her şey olabilir...
5)Porsiyon küçült.
Kısacası ben beyaz ekmek dışında hiçbir kısıtlamaya girmiyorum. Tuz da dahilKötü belki ama kendimi o kadar da sıkamam şu seviyede vallahi. Her şeyden yiyorum, her yemekten yiyorum ama az yiyorum. Eğer öğlen çok yediysem akşam dengeliyorum. Böyle klasik şeyler. Ara öğün de mutlaka yiyorum çünkü ara öğün olmadan ana öğünlerde yemeğe saldırıyorum Az buçuk da spor yapıyorum işte iteleye köteleye
Canım şok diyetlerden uzaklaş. Şu dediklerimi yapmaya başla. Belki bir günde bir kilo vermeyeceksin ama verdiklerin çok daha kalıcı olucak, kendini çok daha güçlü ve rahat hissedeceksin inan banaBaya da döktürmüşüm kusura bakma artık
Bence de menü paylaşımına başlayalım canım, bıktım artık bu şok diyetlerden. Hem benim kilom çok fazla normal bir diyetle bile ilk haftalar 4-5 kg verebilirim. Ama kendimi daha çok vermeye odakladım ama ne oldu hiçbir şeyDediklerini uygulayacağım canım ben de pek sevmem çay kahve. Olursa belki kahve. Onu da şekersiz içmek istemeyeceğim için hiç içmem daha iyi Spora da başlamak istiyorum ay evimize de yakın. Yürüyüş parkı, annemi alayım da gideyim bari Yok canım olur mu sen söylemelisin benim beynime işlemiş şok diyetler. Hatta sürekli dönmek isteyeceğim o diyetlere, sen beni uyar lütfen
Uyarıcam tatlım, kızsan da uyarıcam, yakanı da bırakmıcam hatta aldın başına belayı ben söliyim
Bu akşam menüleri paylaşılmış görücem karı kurallarım var
İyi olucak canım inan bana. Şok diyetlerle varamayacağız çünkü
Ahh canım benim, o 121.3 yine düşer merak etme sen. Anladın di mi ama şok diyetlerin kötülüğünü bir kez dahaAh şu karı kurallartamam hayatım güzeel bir akşam yemeği yiyeceğim ve paylaşacağım Bir de 121.3 üm şu an. Bırakınca şok diyeti direk almışım
Akşam yemeğim: Tavuk ızgara ve salata
Ahh canım benim, o 121.3 yine düşer merak etme sen. Anladın di mi ama şok diyetlerin kötülüğünü bir kez daha
Çok güzel çok maşallah
___
Biz bugün sevgilimle yine fellik fellik ankara turu attığımızdan güzel bir kahvaltı kötü bir öğle yemeği yemekle kaldı menüm. paylaşıp da kendimi rezil etmiyim diyorum
henüz spor yapmadım yapacak güç gelir inşallah
Ayy ne güzel ne zamandır berabersiniz, allah mutluluğunuzu daim etsin canımmmOlsun yarın çok daha güzel uyarsın programına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?