Elizabeth_Bath'ın Azimli Zayıflama Günlüğü

Yok ya nerde o günler, hatta uzun zamandır yok en son 18 yaşında aşık olmuştum. O duygu nasıl bir şey unutmuş olabilirim Bence de erken canım ya evlilikten dönüş zor biliyorsun gez toz daha genciz Ben hiç spor yapmadım:18::18:

hımm Allah doğru insanı çıkarsın karşına inşallah. ben bir kere aşık oldum, hala da bir tarafım hep onunla. o duygu gerçekten bambaşka, ne flörte benziyo, ne başka bir şeye.. 1 yıllık sevgilimde bile o duyguyu tadamadım hala düşün.. boşver şanslısın salak salak insanlarla vakit geçireceğine yalnız olmak en iyisi
sporsuz olmaaaz, spor şaaart. bunlar da annemin cümleleri

Amin tatlım amiiin Ay spor çok zor geliyorr:18: Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 domates 1 salatalık kk peynir 3 zeytin 1 dilim kepek ekmek yedim Öğlen bir elma yedim kahvaltıyı geç yapmıştım da sen neler yaptın

Afiyet olsun sekeriim :)
Sabah: 2dilim tam bugday ekmegi
Bi kucuk domates biraz beyaz peynir
5 6 dilim sucuk
Ara: biraz uzum
Oglen: 1 sinitzel uc kasik eriste bir kase light yogurt
Ara: yarim fruttare dondurma (55 kalori ve seker katkisiyok)
Aksam: 5 kaşık patlican yemegi
3 kasik eriste ve salata
Ara: kalan fruttaremin yarisini yicem :)

Sporu da aksam yaparim. Yarin da bildirim gunum baya heyecanliyim :) canim sporu eglenerek yapmaya calis. Ben mesela tvyi açıyorum izlerken de yaptigim videounun sesini kisiyorum oyle yapıyorum :)

Tatlim menumden gordugun gibi doya doya yiyorum :) kilomu da veriyorum :) yani neymiis bir kez daha soyleyelim sok diyetlere ihtiyacimiz yokmuuus :)

Sporumu da bitirdim.
Leslie ile 50 dk, 4 mile yürüyüş. 10 dk karın egzersizi.
karın kaslarım yanıyor cayır cayır

Ayy inşallah çokça kg gitmiştirr Ben de yarın ölçüleyim de başlangıç kilomu görelim sonra da haftaya cuma tartılırım

Ayy inşallah çokça kg gitmiştirr Ben de yarın ölçüleyim de başlangıç kilomu görelim sonra da haftaya cuma tartılırım

1 kilo falan gitmistir canim ama kalici gidiyor insallah o yuzden eskisi gibi uzulmuyorum haftada iki kilo vermedigimde :)
Ikimizin de bildirim gunu ayni olsun bence cok güzel olur :)

1 kilo falan gitmistir canim ama kalici gidiyor insallah o yuzden eskisi gibi uzulmuyorum haftada iki kilo vermedigimde :)
Ikimizin de bildirim gunu ayni olsun bence cok güzel olur :)

30 days shred i yapayım diyorum canım sen ne diyorsun dışarıya çıkasım gelmiyor bu sıcakta, sıkılaştırır mı beni bu program sence. Hatta ben de fotoğraflarımı koyayım da kendimi motive etmiş olurum...

İadeyi ziyaret yapayım

Sizlere bir şey önereyim :
[video=youtube;YW2eRv4kCag]http://www.youtube.com/watch?v=YW2eRv4kCag[/video]

Damarlarınız nasıl attığını kendiniz test edip görün :) Bende leslie ile ayda 5 kg vermiştim 5 milini yapıyordum birer gün arayla elime 1er kiloluk su şişeleri alıyordum kollarım çok incelmişti 5 kg gidiyorsa 10 gibi görünüyordu. Tekrar başlayabilirim leslieye iyi hatırladım şimdi bunları

Bu aksam yapicam badecim :) leslie bende de cok ise yariyor.
Bildirimim soyle :) gecen hafta 92.2
Bu hafta 89.4 :) verilen kilo 2.8! :)

Sagol bitanem darisi basina. Kosturuyorum sabahtan beri aklim da sende. Bildirim yapmamissin internetimize bisi oldu telefondan da beceremiyorum cogu seti kkda

Ahh canım tartıldım aynıyım ben. 121 im. İnş haftaya cuma benim de güzel bir kilo kaybım olur sabah: 1 dilim k. ekmek 1 domates 1 salatalık 1kk peynir şekersiz bir bardak çay ara: 3 kuru kayısı öğlen: yarım karnıyarık 1 kase cacık akşam: 1 tabak karpuz 1 kk peynir. canım başka bir şey istemedi

Güzel canım hafif ama az bir menü tabiki.
Canın istemese bile böyle karpuz falan ye ki metabolizman durmasın tatlım.
Ben de menümü yazayım.

Sabah: Yarım gözleme, 3 zeytin, biraz peynir ve domates
Öğlen: 100 gram tavuk döner, iki büyük dilim kadar da ekmek
Akşam: 3 kaşık patlıcan yemeği ve yoğurt
Ara: Karpuz yicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…