Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
inşallah cok tesekkur ederim tekrar..umarim en kisa zamanda regl olurum

Demiştim sana rahat ol diye inan o hap pskolojikmen daha etkili )
ellaya bundan sonra hayirrrrr beni mahvetti..kesinlikle psikolojik cok kotu oldugum zamanlar oldu ins sizde birdaha kullanmayin ama yazik oluyo bedenimize ruhumuza...çok tsk ederim desteginiz icin ..ilk ve son kullanisim oldu ellayi..bir daha ilişkimi kesinlikle hayir

İyi akşamlar size bir sorum olucak ben nişanlı yim ve nişanlımla ilişkide bulunduk bi anlık boş bulunmayla bi kaç damla içime boşalmis olabilir bu yüzden yaklaşık 2-3 gün sonra ella haini kullandım test yaptırmak istiyorum ancak doktorun aileyi arayip bilgi vermesinden endiseliyim böyle birşey söz konusu olabilir mi gizlilik var mı size sormak istedim acil cevap verirseniz sevinirim çok teşekkürler ayrıca bilgilerin içinde

Evet bişey çıkarsa haber vermeyi bırak peşine düşerler kaç gün gecikti özel goruscegin doktorlar var cnm hallolur o sen tam anlat kaç gün gecikti normal eczaneden alınan testlerden yaptın mi

arrkadaslarara sakin kullanmayin ben hanile kaldim kaldim bos gebelik olustu 8 haftalik kurtaj oldum dr ellanin hic bir gùvenirligi yok dedi

merhabalar ella kullanmistiniz durumunuz nasil acaba..aksilik cikmadan hemen regl olursunuz umarim..bende regl oldum demistim normalde 1 hafta surer ama simdi 3 gun yogun geldi bugunde leke şeklinde devam ediyor..internetten bi doktora danistim gebelik yok dedi..sizcede oylemi acaba.yani ella ve tarlusaldan dolayimi bu sekilde oluyo..yani gebelik olustugunda hafif kanama olurmus ya..oyle birsey yoktur sanirim degilmi..benim normal adet gibi yogun geldi..başinizi sisirdim

merhabalar ella kullanmistiniz durumunuz nasil acaba..aksilik cikmadan hemen regl olursunuz umarim..bende regl oldum demistim normalde 1 hafta surer ama simdi 3 gun yogun geldi bugunde leke şeklinde devam ediyor..internetten bi doktora danistim gebelik yok dedi..sizcede oylemi acaba.yani ella ve tarlusaldan dolayimi bu sekilde oluyo..yani gebelik olustugunda hafif kanama olurmus ya..oyle birsey yoktur sanirim degilmi..benim normal adet gibi yogun geldi..başinizi sisirdim

Yok cnm yok ben de öyle oldum inan adet olup öteki ay bidaha olup hala hamileyim diyodum adetsin bişey yok korkutma kendini bnm de regla 8 9 gün falan var daha şu an iyiyim adet olmazsam yine aynı kabuslarim baslicak (

Hanımlar canlarım erkeklerin korunması bu kadar basitken ve aspirinden kalp krizi geçiren insanlar bile varken siz bu ilaçları nasıl bu kadar rahat içebiliyorsunuz! Pesss

Özel olacak ama ben ilaç kullanmam dedim eşime. Senin korunman bu kadar basitken bana hiçbir güç o ilaçları içiremez gerekirse ilişkiye girmem tercih senin dedim. Hanımlar önce kendinizi düşünün. Önce kendinizi düşünmeyi öğrenin. Keşke şurdaki tüm kadınları önce ben psikolojisini aşılayabilsem.

Yok cnm yok ben de öyle oldum inan adet olup öteki ay bidaha olup hala hamileyim diyodum adetsin bişey yok korkutma kendini bnm de regla 8 9 gün falan var daha şu an iyiyim adet olmazsam yine aynı kabuslarim baslicak (
ins zamaninda olursunuz gercekten zor bir süreç adet olduguma o kadar cok sevindimki ohhhh be dedim :) gecikme olursa kesinlikle tarlusal diyorum..tarlusal icmeseydim belki halen adet olmayacaktim..bundan sonra ne ella nede tarlusal bitirdim herseyi bazi sebeplerden dolayi ayrildim gitti..ins sende zamaninda olursun canim benim :*

canım adet olabildnmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…