Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Kızlar merhaba . Benim durumun en vahimlerinden . Bir adet döngüsü içerisinde iki kez kullandım adet olmam gereken tarihı geçmedim aslında ama . Mesele şu ki bir çoktan adet belirtilerinin gelmesi gerekirdi. Hala gelmedi. Hamilelik korkusu bir tarafta iki tane kullanmamin korkusu da bir tarafta ne yapacağım bilemiyorum. Hangi akılla iki tane kullandım onu da bilmiyorum

canim bende ayni hatayi yapmistim ama adet belirtilerimi yasadim..test yaptinmi acaba..benim 15 gun adetim gecikmisti.tarlusal kullandim 2 gun sonra adet oldum..

Cnm ben test yapmadım daha. Bugün yarın adet olmam gerekiyor ama hiç belirti yok. Olmazsam yarın test alacağım. Dediğin ilacı direk olarak eczaneden alabiliyor muyum[/QUO
Cnm ben test yapmadım daha. Bugün yarın adet olmam gerekiyor ama hiç belirti yok. Olmazsam yarın test alacağım. Dediğin ilacı direk olarak eczaneden alabiliyor muyum
ben doktora yazdirdim fakat recetede doktor eksik bir seyler yazdigi icin satin aldim..4.5 tl odedim canim..sanirim alabilirsin

Korkma tatlim bisey olmaz bi adet dongusunde en fazla iki tane kullanilir diyo doktorlar sorun yok yani

Bide bu ilacin yan etkilerinden biri de adeti alt ust etmesi zaten sen de gecikme yapmistir korkma bekle bacaklarinin arasina sicak su koy karnini corekotu yagiyla yagla hamilelik riskin varsa ondan bundan duyup sakin maydanoz suyu icme

Çok sağol canım içimi rahatlattı teşekkür ederim

tam bır hafta oncesınde ilişkiden 2gun sonra ellayı ıctım bı kac sat sonra tarlusali ıctım sabah akşam 1 hafta gectı bugunde test yaptım bı tam dıgerı cok sılık cıktı kasıklarımda agrıyo gogsum şişti korkumada kımseye soyleyemedım doktorada gıdemıyorum offff napıcam ben kızlar yardım edın hamilemıyım acaba ilacların hıcmi etkısı olmadı

Adet günümü 15 ine bekliyorum çok tedirgin oluyorum. yukarı da anlattığım gibi oldu. Oraya asla Boşalma olmadı. Sadece zevk suyu sadece iç çamaşırlarında ıslaklık vardı. Çok korkuyorum şu mubarek günlerde tövbe ediyorum. Ella da içtim 2 gün dolmadan. Lütfen cevap verir misiniz. Sevmek insanı böyle aciz durumlara düşürüyor.

Yorumların için teşekkür ederim gerçekten şu serptin halime çok sağol

kızlar selam tekrardan adet gunumden tam tamına 15 gun gectı ama hala ne bır belırtı nede bır hastalık belırtısı yokkk((
10 gun once cubuk test yaptım gebelık ıcın ama negatıf cıktı. tekrar yapayım mı ? doktora gıtmek ıcın cok korkuyorum . ama duygularımı anlatamam her seye aglamak herseye bunalmak . napmam lazım tarlusal aldım ama ıcmeye korktum etkılerını okuyunca kımı nefes alamamıs kımı on gun yatmıs . bu konuda da bı destek atın bana napayım cok uzuluyorum ya

Bu kadar gecikme normalmis korkma bekle istersen bi doktora git

canim bende 15 gunluk gecikmeden sonra adet oldum..tarlusalda kullandim tabiki..tarlusal bitti 2 gun sonra adet oldum..bana hicbir sekilde yan etkisi olmadi bunun yaninda adacayi ve biberiye ictim hergun..en onemlisi stres yapmaman lazim..buradaki bir bayanda bana cok yardimci oldu..bana soyledigi tekşey rahat olmam..stres dahada geciktirirr..test yap tekrar ben yaklasik 10 kez idrar testiyle birlikte bir kezde erken gebelik testi yaptim hepsi negatif çikti..şu an 2. adetim bitti..düzene girdi çok şükür..bence tarlusali kullan belirli bir rahatsizligin yoksa eger..bitki caylarindanda destek al ve kendini rahat hisset

kızlarrr bu ıkı ılacada cok guvenmeyın ben ıkısınıde yaptım bıtkı cayları ıctım sogan kuru uyguladım 4gun lekelenmem oldu ama sonuc hamileyım ilacı saglık bakanlıgına şikayet bıle ettım bıldıgınız deney faresı yapmışlar bızı bunu kullanan cogu kadın gebe kalmış uzgunum ıcınızı kararttum ama ella yerıne başka bı ılac bulmak gerek ztn tarlusalıda menepoza gıren kadınlara verıyolarmış benden tavsıye sıze ılacın yan etkısı dıyım boşa beklemeyın heran hersey olabılıyor

Kızlar r çok şükür beklediğim an geldi. Oldum sonunda tarlusal ı icmedim tam 16. Gün sonunda hiç bir belirti olmadan adet olabildim . Çok teşekkür ederim hepinize çok destek oluyorsunuz gerçekten

kızlarrr cok acıl yardıma ihtiyacım var nolur kurtaj yaptıranlar yardım etsın istanbul da bana bı doktor önerın hala bırını bulamadım

Merhaba hanimlar ben kac gundur cok stresliyim. 1 haziranda adet olmustum daha sonra 18 haziranda sozlumle korunarak iliskiye girdik yirtilma flan olmadi icime de sey olmadi ama ben cok takintili bir insanim ya kaymissa yada zevk suyu degmisse diye korktum ve 40 saat sonra ella hapi alip ictim . Suan adet olmam gereken gun ve olmadim acaba stresten mi yoksa hamilemiyimdir bi cevap verip beni bilgilendrebilecek olan varmi?? Ve ayrica bundan 6 ay oncede bi kere ella icmistim o zaman adetim olmustu norml zamaninda...

Merhaba kızlar ben yeni doğum yaptım 6 ay oldu 4 ay adet olmadım 2 aydır adet oluyorum eşim korunuyordu 10 gün önce adet oldum bitti 4 gün oncede eşim yanlışlıkla icime boşaldı çok afferdersnz şimdi korkudan oluyorum kizinida emziriyorm hapida aldım içtim bugün sizce hamilemiymdir bekliywcekmiyim sizce adet olmamami

Merhaba arkadaşlarr. Nişanlımla haziranın 2 sinde sürtünme yoluyla ilişkiye girdik fakat o prezervatif yöntemiyle korunuyordu.. Adetimin bitiminden iki gün sonraya denk geldi.Aklımızda soru işareti kalmasın diye Ella ertesi gün hapı aldık. Aynı gün içerisinde bir saat sonra ella ertesi gün hapını kullandım. Haziranın 23 ünde olmam gerekirken hala adet olmadım olması gereken günden 20 gün gecikti. Daha öncede kullanmıştım ella ertesi gün hapını adetimde en fazla 3 gün gecikme olmuştu şimdi bu durumun 20 gün olması beni endişelendirdi. Sizce hamile olma ihtimalim var mıdır? Bu kadar gecikmesi normal midir? iki gün önce eczaneden gebelik testi alıp yaptım ama negatif çıktı. Çok endişeliyim lütfen fikir verin..

Adetinin ustunden 20 gun gecmis eger gebelik olsaydi idrar testinde gozukurdu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…