- 31 Ağustos 2013
- 213
- 156
- 53
Kan testini en son ne zaman yaptın peki ilişkiden sonra ? Hamile olmadığına nasıl emin oldun ?Regl tarihinin üzerinden geçti![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testini en son ne zaman yaptın peki ilişkiden sonra ? Hamile olmadığına nasıl emin oldun ?Regl tarihinin üzerinden geçti![]()
Anladım aylin çok sağol yazdığın için . Epey gecikmiş senin ama en azından hamile olmadığından emin olmuşsun . Nerdeyse ilişkiden 1 ay sonra bchg baktırmışsın o da kesin sonuçtur . Söktürücü ilaç birkaç güne işe yarar da kanaman olur inş bir an önce . Olunca buraya yazarsan sevinirim :)20 veya 21 eylülde regl oldum ve 28 eylülde küçük bir kaza geldi başıma içime boşalma olmadı sonra 15 saat sonra ella içtim ve yan etkisi ara kanaması vs yaşamadım. Normalde 28 günde bir regl olurum . 18 veya 19 ekim de regl olmam lazımdı. Olamadım. . Sonra 24 ekimde beta hcg yaptırdım kanında 0.1 çıktı içime sinmedi 27 ekimde de regl icin söktürücü aldım ve 30 ekimde tekrar evde kendim test yaptım tek çizgi negatif çikti 2 kasimda ilacim bitti bugün 4 kasim hala bişey yok . Eczacıma sordum bazen 1 hafta sonra oluyormuş ilaç bittikten.
Tabiki yazarım bir olsam duyuru yapmam zaten ama yinede mantiken biliyorum hamile değilim ama içim içimi yiyor stresten ertelendi iyiceAnladım aylin çok sağol yazdığın için . Epey gecikmiş senin ama en azından hamile olmadığından emin olmuşsun . Nerdeyse ilişkiden 1 ay sonra bchg baktırmışsın o da kesin sonuçtur . Söktürücü ilaç birkaç güne işe yarar da kanaman olur inş bir an önce . Olunca buraya yazarsan sevinirim :)
1 Haftayı bulur demiş eczacı birkaç güne olunca tamamen rahatlayacaksın bence . Ben bir olsam bir daha o ilacın yanından geçmicemTabiki yazarım bir olsam duyuru yapmam zaten ama yinede mantiken biliyorum hamile değilim ama içim içimi yiyor stresten ertelendi iyice![]()
Aynen bende diken üstündeyim . Bir kan testi yaptır istersen jinekoloğa falan git ultrasonda baksın rahatlarsın en azından . Hem de nasıl zorr27 ekimde olmam gerekiyordu. Hala olmadım. Yani tam olarak 10 gün gecikti
Ara ara adet belirtilerim oluyor sonra geçiyor. Tekrar oluyor yine geçiyor.
10 günde hayattan soğudum resmen. Aklım sürekli bu konuda offffff çok zor bi durum allah yardımcımız olsun.
Ertesi gün hapına değil kanda gebelik testine güveniyoruz . Yoksa hap %100 korumuyor ama gebelik kanda %100 çıkıyor . Arkadaşın ilişkiden 15 gün sonra test yaptırsaydı kürtaj olma şansı olurdu . Test yapmamış mı hiç ?Arkadaşım ertesi gün hapıyla hamile kaldı 3. Ye şimdi 3 aylık hamile çokta güvenmeyin hamileliginin ilk döneminde ara kanamalarıda oldu yeni düzene gşrdi
Çok teşekkür ederim canım dualarim seninle canım :)Çok sevindim Aylin :) Bakalım kaç gün sürecek ben daha önce de 2 kez ella kullandım adetlerim 7 gün sürer normalde o zaman 3 4 günde az az olup bitmişti yoğun olmazsa da takma hadi bakalım darısı benim başıma
Çok sevindim canım senin adına :)Kızlar ben adet oldummm bugün. 11. günde sonunda yani.
Darısı tez zamanda sizlerin başına inşallah. Dua edicem.
Gözünaydın çok sevindim senin adına dünyalar senin olmuştur eminim :) Ben hala beklemedeyim gelen giden yok . Bu sabah yine idrar testi yaptım negatifKızlar ben adet oldummm bugün. 11. günde sonunda yani.
Darısı tez zamanda sizlerin başına inşallah. Dua edicem.