Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
kizlar, dun bizde bir kazaya kurban gittik, bende bu hapi aldim.
ama simdi sasirdim yazilanlara bakinca. eczci ilk 24 saat icinde kesin etki demisti. e siz niye bu kadar suphedesiniz? ? ?
:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
%100 bır garantısı yok canım %85 etkili ama genelde zamanında dogru kullanıldıgında etkılı oluyor. prospektüs unu okursan ordada oyle yazıyor. yanı senın yumurtlama gunun ılacı ılıskıden sonra kac saat sonra aldıgın önemlii etkenler.

mrb erkek arkadaşım sürtünerek ilişki yaşadık prezervatif çıkmış farketmedik :KK43: üstüme boşaldı tam birleşme yaşamadık yani sadece vajinamın üstüne boşaldı hemen su ile temizledim 5 saat sonra ella aldım sizce sıkıntı olur mu..yani olasılığı var ama çok çok az ella da kullandık :KK43:
cevap verebilecek yokmu

erkek arkadaşım sürtünerek ilişki yaşadık prezervatif çıkmış farketmedik :KK43: üstüme boşaldı tam birleşme yaşamadık yani sadece vajinamın üstüne boşaldı ama tam nereye geldiğini farketmedim hemen su ile temizledim 5 saat sonra ella aldım sizce sıkıntı olur mu..cevap verecek yokmu ?

erkek arkadaşım sürtünerek ilişki yaşadık prezervatif çıkmış farketmedik :KK43: üstüme boşaldı tam birleşme yaşamadık yani sadece vajinamın üstüne boşaldı ama tam nereye geldiğini farketmedim hemen su ile temizledim 5 saat sonra ella aldım sizce sıkıntı olur mu..cevap verecek yokmu ?
İçe boşalma olmamış temizlemişsin ve ilaç da kullanmışsın ben bir sorun çıkacağını düşünmüyorum canım ama adetin gecikecek o zamanlar zor geçiyor işte

Kızlar bugün adet gecikmemin 23. Günü. Dün jinekologa gittim herhangi bi kist ya da gebelik görünmüyor ultrasonda dedi. Bugun kan testi sonucuma bakacağız kesin olsun dedik ama ilaçtan gecikmedir diye doktor da söyledi. Tarlusal verdi. Dün gece ilişkiye girdim prezervatif bitmiş bilmiyorduk korunmasız oldu o ella maceramın içerisinde nasıl izin verdim bilmiyorum ama işte. Boşalmadı bir sıkıntı çıkmaz sanırım. Tarlusala da başladım. 1 hafta içinde adet olursun dedi doktor. Hadi bakalım sonucu yazacağım

Kızlar bugün adet gecikmemin 23. Günü. Dün jinekologa gittim herhangi bi kist ya da gebelik görünmüyor ultrasonda dedi. Bugun kan testi sonucuma bakacağız kesin olsun dedik ama ilaçtan gecikmedir diye doktor da söyledi. Tarlusal verdi. Dün gece ilişkiye girdim prezervatif bitmiş bilmiyorduk korunmasız oldu o ella maceramın içerisinde nasıl izin verdim bilmiyorum ama işte. Boşalmadı bir sıkıntı çıkmaz sanırım. Tarlusala da başladım. 1 hafta içinde adet olursun dedi doktor. Hadi bakalım sonucu yazacağım

İnş en erken zamanda olursunuzda rahatlarsınız..cevap içinde tşk ederim

Kızlar daha kan sonucumu almaya gitmeden adet oldum bugun 23. Günüydü gecikmemin. Darısı olmayanların başınaaa. Adet olduğuma hiç bu kadar mutlu olmamıştım sanırım

siz de bile bile lades diyorsunuz yahu
hadi 1. oldu da 2. de neden risk alıyosunuz?

Adet oldum ama hala tam olarak adet sayılmaz. İçimde patlayacak bu gidişle

Merhaba kizlar ben hic gecikme yasamadan olmam gunde adet oldum . Stress den az uzak durursaniz gecikme yasamazsiniz yada az bir iki gun yasarsiniz stress adet olmaniza basli basina engel Unutmayin.

Adet oldum ama hala tam olarak adet sayılmaz. İçimde patlayacak bu gidişle
benim aynı adet ağrıları çekiyorum ama kanama çok az leke gibi bu sorun olmadığını gösterir demi els7..adetimden 3 gün gecikmeli oldu ama olamadım gibi ilaçın etkisinden dolayı sanırsam..hamilelik riski yok yani

benim aynı adet ağrıları çekiyorum ama kanama çok az leke gibi bu sorun olmadığını gösterir demi els7..adetimden 3 gün gecikmeli oldu ama olamadım gibi ilaçın etkisinden dolayı sanırsam..hamilelik riski yok yani
Evet selenin, benim 1 gün sonra normal adetim geldi. 5 gün sürer adetim 5 günün sonunda da bitti. İlaçtan dolayıdır doktor bana yine çok güçlü bir ilaç olduğunu falan söyledi. Hamilelik olduğunu sanmıyorum. Ama içim rahatlasın diyorsan bir hamilelik testi yapabilirsin psikolojik olarak oldukça rahatlıyorsun

Merhaba. Ben gectigimiz ay ella hapi kullandim ardindan bekledigimden 3 gun once adet gordum tam 10 gun surdu. Sonra korunarak iliski yasadim ve ilaci bi daha kullanmadim fakat hala adet gormedim ede test yaptim negatif cikti bi yerde ella hapinin 3. Adete kadar geciktirme yaptigini okumustum. Gogsumde sislik ve agrim var her zaman adet oncesi olurdu ama emin olamiyorum nedense. Normalde 6 7 gun adet goruyorum. Bilgilendirirseniz cok sevinirim.

yani bizde internetten öğrendiğimiz kadar ile brcbubu ama ellanın çok etkili bir ilaç olduğu söyleniyor zaten etkisi 2-3 ay bazen daha fazla sürüyormuş...ondandır büyük ihtimal

25 ocakta ilişkiye girdim aynı gün ella kullandım 14 şubatta adet olmam lazımdı 14 gün geciktim ve hala adet olmadım. 2 defa evde hamilelik testi yaptım negatif çıktı. Ayrıca hapı kullandıktan sonra hiçbir yan etki yaşamadım ara kanamam falan da olmadı. Stres yapmamaya çalıştım ama şu an adet belirtim bile yok ne yapmalıyım bilmiyorum çok çaresiz durumdayım. Evli değilim doktora gidip kan testi yaptırmaya da çekiniyorum. Bir de hormon tahlilinde falan ella kullandığım test sonuçlarında belli olur mu bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?

25 ocakta ilişkiye girdim aynı gün ella kullandım 14 şubatta adet olmam lazımdı 14 gün geciktim ve hala adet olmadım. 2 defa evde hamilelik testi yaptım negatif çıktı. Ayrıca hapı kullandıktan sonra hiçbir yan etki yaşamadım ara kanamam falan da olmadı. Stres yapmamaya çalıştım ama şu an adet belirtim bile yok ne yapmalıyım bilmiyorum çok çaresiz durumdayım. Evli değilim doktora gidip kan testi yaptırmaya da çekiniyorum. Bir de hormon tahlilinde falan ella kullandığım test sonuçlarında belli olur mu bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?

yan etki herkeste olacak diye birşey yok adeti geçiktirdiği bir çok kişi yazdı burda stres yapma...doktora git kimse sana orda evli mi değil mi diye bakmaz yani söylendiği kadarı ile çıkmıyormuş ella kullanığını anlamaz doktor kaç gün geçmiş...test yapmışşın kaç kere bence rahatla biraz

Back
X