Aile Planlaması Ella ertesi gun hapi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
arkadaslar kasıklardakı batmaların sebebi nedir? ellayı 4 martta kullandım o zamandan beri arttı bu batmalar ama hamile değilim yani öyle sanıyorum cünkü test yaptım reglim gecikince negatifti ve sonra da regl oldum ?

Bende de oldu batmadan ziyade sızı. Geçiyor bir zaman sonra

Bir kan testi öneririm
kan testi yapma gibi bi durumum yok yani yaptıramam ama reglim gecikince test yapmıstım ve sonra da bel gun süren regl olmustum hala ihtimal var mı bir de bende pko var, akıntım oldugu için iltihap olabilecegini de düşünüyorum bir de akıntım zaten en basından beri var :S

Benim 4 nisan yumurtlama dönemimdi, 6 nisanda ella kullanmak zorunda kaldım yine. İçime boşalmamıştı ama. Bir terslik oluşturur mu bu ilişki? Hamilelik olur mu?

ben adet günümden 1gün önce ilişkiye girdim içime boşalmadı ama zevksuyundan korktugumdan her ihtimale karşın ella kullandım.ellayı hemen üstüne deği ertesi günü alabildim ama arkadaşlar ilk ilişkimdi yani kanamam vardı ve hala kanamam durmadı. 14 nisanda ilişkiye girdim bugün ayın 18i yani ilaçtanmı durmadı kanamam anlamıyorum. doktorada gitmiştim bi terslik varmı diyede hap olayını sölemeye çekindim şuan çok aptallık yaptıgımın farkındayım pazartesi olsada arayıp sorsam offf bi kızlıkzarı korkusu vardı şimdi bide hamile kalma korkusu sardı kafayı yicem ella kaç gün kanama yapıyor kanaması olan olduysa yardımcı olabilir mi lütfenn :(:(:(

Öncelikle merhabalar aranıza yeni katıldım evliyim 9 aylık bir bebeğim var bugün eşimle ilişki esnasında prezervatifin yırtılması sonucu hemen eczaneye koştum ve ella hapı aldım bebeğimi emziriyorum eczanedeki bayan bana bir kaç gün sütünü sağ at dedi ama hapın prospektüsünde 1 hafta emzirmemem gerektiği yazıyo ne yapıcağımı şaşırdım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

Merhaba bayanlar bende erkek arkadaşımla Sürtünme yoluyla ilişkiye girdim boşalma oldu hemen arkasından 24 saatte Ella yı kullandım adetimin üzerinden 4 gün geçti hala hasta olamadım şuan stresten ölüyorum bugün jinekoloğa gittim kan testi Yaptım sonucunu bekliyorum bakalım birazdan herşey belli olacak inşallah olumsuzdur

Ben adet günümden 13 gün önce kullanmıştım, adetim 3 gün gecikmeli olarak ve siyah siyah geldi bir hafta boyunca da böyle devam etti şuan hala öyle geliyor bir terslik var mıdır?

Merhaba 5 nisanda reglim bittikten 2 gün sonra korunmasız ilişki yaşadım.6 saat dolmadan ella içtim. Son adet tarihim 30 nisan ama hala adet olmadım. Cok stres yaptığım icin mi bilmiyorum ama yoğun bir bel ağrısı yaşıyorum kasıklarımda da. Atma var.bugün dayanamayıp idrar testi yaptım .gözle görülmeyecek kadar silik ikinci cizgi var gibi varla yok arası hatta :KK43: böyle bir şey yaşayan var mı yarın da kan testi yaptırmayı düşünüyorum bu arada

merhaba erkek arkadasimla 1 mayis gecesi adetime 2 gun kala surtunme yoluyla iliski yasadik. her ihtimale karsi ertesi sabah ella kullandim. ilaci kullandiktan 4 5 saat sonra yogun bi akintim oldu ancak kanama olmadi. 2 gun sonra da beta hcg testi yaptirdim 0.1 cikti. doktor birsey yok dedi ancak 13. gun bugun hala adet olamadim. hicbir adet belirtisi de yok cok tedirginim surekli yemek yiyorum. biri bana akil versin ne yapmaliyim.

merhaba erkek arkadasimla 1 mayis gecesi adetime 2 gun kala surtunme yoluyla iliski yasadik. her ihtimale karsi ertesi sabah ella kullandim. ilaci kullandiktan 4 5 saat sonra yogun bi akintim oldu ancak kanama olmadi. 2 gun sonra da beta hcg testi yaptirdim 0.1 cikti. doktor birsey yok dedi ancak 13. gun bugun hala adet olamadim. hicbir adet belirtisi de yok cok tedirginim surekli yemek yiyorum. biri bana akil versin ne yapmaliyim.
Tatlım öncelikle merhaba bende benzer durumdan müzdaribim ama sana belki yardımcı olabilirim diye düşünüyorum yumurtlama dönemini gecirmişsin en azından yani ayda 4 gün hamile kalma ihtimalimiz var yumurtlama gununden iki gün sonra ve iki gün öncesi öncesi önemli yumurtlama dönemi ise adetten 14 gün önce diye biliyorum buna göre hesabını yapabilirsin test konusuna gelince ilişkiden iki gün sonra kan testi yaptırdıysan hamile olsan bile sonuç doğru çıkmaz çünkü yumurtanın rahme inmesi ve yerleşmesi aynı zamanda hormon değerinin yükselmesi 12 13 günü bulur ilişkinin olduğu gün üstüne 15 gün ekleyip yeni bir kan tahlili yaptırabilirsin ilacın yan etkisi adet sürecin düzensizse özellikle daha çok geç kalanlara sebeb olabiliyormus

Merhabalar. Ice bosalma olmasa da sadece az miktar suyla temizleyip birkac saat sonra yeniden iliski yasadigimiz icin bir miktar bulasma olmus mudur ihtimaline karsi ella aldim.lakin yan etki korkusundan icemiyorum.24saat henuz dolmadi.dogurgan donemimde degilim.normal reglime 11gun var ve donem olarak gebelik sansinin orta oldugu bir donem.ne yapmaliyim

Merhabalar. Ice bosalma olmasa da sadece az miktar suyla temizleyip birkac saat sonra yeniden iliski yasadigimiz icin bir miktar bulasma olmus mudur ihtimaline karsi ella aldim.lakin yan etki korkusundan icemiyorum.24saat henuz dolmadi.dogurgan donemimde degilim.normal reglime 11gun var ve donem olarak gebelik sansinin orta oldugu bir donem.ne yapmaliyim
Canım yani içinde kuşkun varsa ki var ki almıssın bence iç önlemini almış olursun için rahat eder en azından

Bu arada bende sorumu açıklasam iyi olacak malum ella kullandım ve yine de kontrol ettirmek istiyorum kanda gebelik testi özel hastane, klinik veya laboratuarda yaptırsam sigortamdan faydalanmak istemeyerek kayıtlara geçer mi yapılacak olan gebelik testi çünkü henüz nişanlıyız ve sorun olsun istemiyorum

Son düzenleme:
iyi sabahlar herkese saat 05 ve ben uyuyamiyorum kotu gunler geciriyorum ella kullanan bir cok bayanin adeti gecikmis sanirim benimde bugun olmam gerekiyordu olmadim.. strese baglamak istiyorum durumumu.. eczaneden test almistim bikac gun once bugun yaparim artik adetim de yok ortada gelmiyo :( sizce iliskiden sonra 14 gun gecse cikma durumu var mi idrar testinde? bir de sanirim yasadigim tarih yumurtlama donemimmis.. of berbat stresli igrenc gunler geciriyorum.

Canım yani içinde kuşkun varsa ki var ki almıssın bence iç önlemini almış olursun için rahat eder en azından
Yanit icin cok tesekkurler. Tam 24saat olmak uzereyken ictim ilaci. Agri ve gecikmeden ziyade kusma korkutuyordu beni. Fobim var da :( neyse ki bir sorun yasamadim. Normal gunum 10gun sonrasi.gecikme ve ara kanama durumlarini yazacagim

iyi sabahlar herkese saat 05 ve ben uyuyamiyorum kotu gunler geciriyorum ella kullanan bir cok bayanin adeti gecikmis sanirim benimde bugun olmam gerekiyordu olmadim.. strese baglamak istiyorum durumumu.. eczaneden test almistim bikac gun once bugun yaparim artik adetim de yok ortada gelmiyo :KK43: sizce iliskiden sonra 14 gun gecse cikma durumu var mi idrar testinde? bir de sanirim yasadigim tarih yumurtlama donemimmis.. of berbat stresli igrenc gunler geciriyorum.
Günaydın canım testin hassasiyetine bağlı bir test adet gününden bir hafta önce yapılabiliyor başka bir test adet günün gelmiş ise doğru sonuç verebiliyor diğer testlerde adet gecikmesi 1 hafta olunca doğru sonucu veriyor sabredebilirsen ki çöl zor biliyorum ama daha doğru bir sonuç olur bir haftacık bekle istersen

Yanit icin cok tesekkurler. Tam 24saat olmak uzereyken ictim ilaci. Agri ve gecikmeden ziyade kusma korkutuyordu beni. Fobim var da :KK43: neyse ki bir sorun yasamadim. Normal gunum 10gun sonrasi.gecikme ve ara kanama durumlarini yazacagim
Rica ederim tatlım benimde fobim var midem bulanmasa bile korkudan ağlamıştım :) ama bende bir sorun yaşamadım çok sükür sonuçlarını bekliyoruz :)

Back
X