Kızlar ilaç işe yarıyo, bu ilacı kullanıp sonrada kendime 12 günü zehir edenlerdenim, hiç aksamayan regl 12 gün gecikti, ve bütün yan etkilerini yasadım. Yumurtlama günümmüş sonradan öğrendim ve boşalma oldu, 12 saat sonra ilacı kullandım, son regl tarıhım 27.01 ve 28 günde bi regl oluyorum.malum tarıh geldi bende tık yok gecikmeden bi kaç gün sonra kasık krampları girmeye başladı, cok fazla beyaz akıntı, gaz, şişlik, vardı. Miğde bulantısı ve stres cabası, kızlar stres yapmayın hiç şaşmayın regl tarihim 12 gün gecıkti ve dün gece müthiş bi ağrıyla regl oldum. Ikı gün öncesindede iğne ucu kadar kahverengi akıntı olmuştu ve cok korkmuştum meger geliyomuş yolsaymış :)) stres geciktiriyo sakın stres yapmayın sakin olun Allah hepinizin yardımcısı olsun cok zor bi süreç bu arada ilacı regl tarihinizin ortalarında içtiyseyseniz ilacı kullandığınız tarihin üzerinden en az 24 gün geçmesi gerekiyo, buradaki yorumlardan hesaplamalarım bu şekilde, genel gecikme ilacı kullandıktan sonra 24 26 28 bu sekılde.. Sizden değerli hiçbişey yok bunu unutmayın ..