Ella hapı ile imtihanım ( acil cevap kızlar lutfen😓

Regl in ilk kanı kahve rengimsiyse daha önceki kanamanızda atamadığınız beklemiş kan parçası oluyor.
Peki ella ilacı üstünden 17 gün geçtikten sonra regl gününde mide bulantısı yapar mı sizce normal midir bu

Peki ella ilacı üstünden 17 gün geçtikten sonra regl gününde mide bulantısı yapar mı sizce normal midir bu
Herşeyi ilaca bağlamayın. Psikolojik yaşadığınız şeyler. Testlerinizin 3ü de negatifmiş. Senede 1 kez kullanılan bir ilaç bir daha ki sefere dikkat edersiniz tabi ki Üreme sisteminizi bozup kısır kalmak istemiyorsanız.

Peki 1 2 gün leke leke kahverengimsi geldi bugün bir şey yok sizce panik olunacak bir şey var mı yani hap denge ve düzeni bozuyor diyorlar ama az olması veya lekeli olmasi bu haptan mıdır

Peki 1 2 gün leke leke kahverengimsi geldi bugün bir şey yok sizce panik olunacak bir şey var mı yani hap denge ve düzeni bozuyor diyorlar ama az olması veya lekeli olmasi bu haptan mıdır
Kaç kere hangi sıklıkla içtiniz?

Kaç kere hangi sıklıkla içtiniz?
1 kere içildi sadece üstünden 17 gün geçti yani 28 haziran regl günüydü normalde o gün leke leke gelmeye başladı dünde sadece peceteyle silince ama bugün lekelerde azaldı gibi oldu

1 kere içildi sadece üstünden 17 gün geçti yani 28 haziran regl günüydü normalde o gün leke leke gelmeye başladı dünde sadece peceteyle silince ama bugün lekelerde azaldı gibi oldu
Daha önce içtiğimde olmamıştı yazmışsınız o yüzden sormuştum kaç kez içtiniz şimdiye kadar diye. Bu ay 2 kez mi mesela? Öyleyse ilaç dengenizi bozmuştur.

Kandan detaylı Hormon testi yaptırın. Hamile değilsiniz orası kesin. Ama az gelmesi hava değişimine göre bile olabiliyor.

O konuyu açan kullanıcı sanırım benim ilk içisim

Bişey olmaz bir sonraki regl de düzelir
4. Bir gebelik testi yapmama gerek var mı peki diğer 3 test ilişkiden 12 , 16, 21 gün sonra yapıldı ilk ikisi normal idrat testiydi 3. Sü erken gebelik hepsi negatif ne yapmam gerek çok panik oluyorum

4. Bir gebelik testi yapmama gerek var mı peki diğer 3 test ilişkiden 12 , 16, 21 gün sonra yapıldı ilk ikisi normal idrat testiydi 3. Sü erken gebelik hepsi negatif ne yapmam gerek çok panik oluyorum
Kan testi yaptır illa ki istiyorsan. Orası kesin sonuç verir. Ama hamile değilsin

Kan testi yaptır illa ki istiyorsan. Orası kesin sonuç verir. Ama hamile değilsin
Kan testi yaptiramam ki :// ben prezervatifin üstüne bulaşan zevk suyundan şüpheleniyorum iliskiden 4 gün sonra ella içtim ama korkuyorum hala 3 testin 3 üde yanlış olur mu bilmiyorum ama negatifti yani 4. Bi erken gebelik testi yapsam yanılır mıyım ki erkek arkadaşım oda tek çıkcak eminim diyor ama regl kanamamin bu sekilde az olmasi ve renginin kahverengi siyaha dönük olmasi beni korkutuyor

Ertes 72 kullandım ara kanama yaptı iki hafta önce bugünde adet günüm kahve rengi çamur gibi akıntı ile başladı henüz kırmızıya dönmedi adet sancıları devam ediyor sizinde öyle mi gecikme yaşanmadan başladı ama kahve yoğun garip bir akıntı gibi henüz kırmızıya dönmedi

Benimde öyle tam gününde oldu düzensiz olmasina ragmen elladan sonra tam gününde oldum ama oldum denmeyecek kadar az siliyorum peçeteyle koyu kahvemsi bazen siyahimsi leke geliyor 3 gündür böyle bugün 4. Gün ama lekeler çok aza indi bitti gibi resmen :// Umarim ella yüzündendir ve bidahaki ay normale döner

Benim dün başladı günlük ped dolacak kadar kahve leke geldi ilk sonra küçük boy ped dolacak kadar akmisti gece ama kahve köyü kırmızı böyle kahveye yakın bir renk ve çok mukus gibi bir yapıdaydi sabah şimdi baktım daha akışkan ve çok koyu bir kırmızıya dönmeye başlamış ama reçel gibi koyu kırmızı ve katı akıyor ama akıyor az değil saat geçtikçe çoğalıyor gibi ilaçtan sonra ilk adetim benimde gecikme olmadi çok şükür ama rengi dokusu farklı

Ben az geliyor leke leke diye korkuyorum siz çok geliyor diye :// ilacın etkisidir inşallah ben 3 tane test yaptım 3 ü de negatif çıktı ilaç ara kanama falan yapmadı ama düzensiz olan reglim tam geçen ay olduğum gün leke leke gelmeye başladı umarım kötü bisey degildir bu(

Şimdi tam olarak en son ne zaman adet oldunuz ilacı ne zaman aldınız ve ara kana yaşadınız gecikme oldu mi adetinizde

Ben ilacı 8 inde içtim 14 ünde dört gün süren bir ara kanamam oldu ayın 30 ve 1 gibi adet olacaktım bugün oldum zamanında sabah kahve şeklinde koyu başladı şimdi gittikçe rengi değişiyor şimdide baya koyu kırmızı pihtili normal adetten daha yoğun ilerliyor ilacın etkisi die düşündüm sizin nasıl gelişti

Şimdi tam olarak en son ne zaman adet oldunuz ilacı ne zaman aldınız ve ara kana yaşadınız gecikme oldu mi adetinizde
İlacı 11 haziranda aldım yan etki olarak sadece mide bulantısı yaşadım bir önceki ay 28 inde regl olmuştum bu ayda 28 inde leke leke kahverengimsi siyahimsi iltihap gelmeye başladı ama çok çok olmadı bugünde biraz biraz geldi ama pet değiştirmeye bile ihtiyaç olmayacak kadar , ilacı içtikten sonra ara kanama yaşamadım zaten bünyeden bünyeye değişiyormuş 3 kere de test yaptim iliskiden 12 16 ve 21 gün sonra hepside negatif geldi ama korkuyorum..

Yakın zamanlarda kullanmisiz bende ara kanama yaptı şimdide kanama var adet günüm ama katı ve koyu renk bende senin gibi korkuyorum hic test yapmadım ama

Yakın zamanlarda kullanmisiz bende ara kanama yaptı şimdide kanama var adet günüm ama katı ve koyu renk bende senin gibi korkuyorum hic test yapmadım ama
Ben 2 tane yaptım negatifti 28 inde erken gebelik yaptım yani regl günümde oda negatif çıktı ama sonrasinda leke leke gelmesi ve az sürmesi korkutuyor şu an ya (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…