Ella hapı ile imtihanım ( acil cevap kızlar lutfen😓

Ben 2 tane yaptım negatifti 28 inde erken gebelik yaptım yani regl günümde oda negatif çıktı ama sonrasinda leke leke gelmesi ve az sürmesi korkutuyor şu an ya (
Özelde kan testi verin isterseniz bende hiç yapmadım ama tam adet günümde kanama başladı rengi dokusu farklı ama başladı

Özelde kan testi verin isterseniz bende hiç yapmadım ama tam adet günümde kanama başladı rengi dokusu farklı ama başladı
Kan testi veremem ailem duyarsa hoş olmayacak çünkü sadece 3 kere idrar testi yapabildik hepsi negatif üstelik sevgilimde çok emin bir şey olmadigindan hatta bana ella ilacını bile içme hiç gerek yok dedi ben 4. Gün içtim bilmiyorum yani şu an yaşadığım regl olabilir ama leke leke gelmesi beni korkuttu bidahaki ay düzelir inşallah kötü bi şey olma ihtimali fazla düşük olsada ben korkuyorum hala ya

Seni anlıyorum ben de yapamam kan testi ilaç yapmıştir bunu sakin ol streste yaptığın için böyle olabilir kendini rahat bırak birde civan perçemi aktardan al kullan çay olarak iç çok iyi geliyormuş adet düzenine

inşallah ilaç yüzündendir ya kötü bi şey yoktur umarım erkek arkadaşım da çok emin boşuna takiyorsun diyor sinirleniyor kafana takma artik düşünme şu an gördüğün leke adetin diyor ama ://

inşallah ilaç yüzündendir ya kötü bi şey yoktur umarım erkek arkadaşım da çok emin boşuna takiyorsun diyor sinirleniyor kafana takma artik düşünme şu an gördüğün leke adetin diyor ama ://
Bencede öyle düşünme içini ferah tut hiç değilse test yapma imkanım olmuş peki sence benim durumum beniim günümde başladı ama çok katı ve koyu renkli sanki zorla adet oluyorum gibi

Bencede öyle düşünme içini ferah tut hiç değilse test yapma imkanım olmuş peki sence benim durumum beniim günümde başladı ama çok katı ve koyu renkli sanki zorla adet oluyorum gibi
Ben internette bir yazı okudum düzensizlik yapmasa bile dengesini bozarmis yani az veya yoğun gelmesinin sebebi ertesi gün haplariymis bence senin fazla benim az gelme sebebi bu hap diye düşünüyorum

Ben internette bir yazı okudum düzensizlik yapmasa bile dengesini bozarmis yani az veya yoğun gelmesinin sebebi ertesi gün haplariymis bence senin fazla benim az gelme sebebi bu hap diye düşünüyorum
Boşuna strese sokuyoruz kendimizi bence biz ilişkiye de girmedik elin kendi organından benim organına götürdü ya sperm varsa deip ilaç kullandık

Boşuna strese sokuyoruz kendimizi bence biz ilişkiye de girmedik elin kendi organından benim organına götürdü ya sperm varsa deip ilaç kullandık
Bende prezervatifi takarken eline zevk suyu bulasip onu prezervatife degdirmistir diye içtim hapı ama iliskiden sonra 4. Günü içtim ella 5 gün etkili oluyormuş ya bilmiyorum ama hiç içmemi de istemedi erkek arkadaşım kızdı baya içmeme ama 3 kere de test yaptik tek çizgi ve o yapmadan da emindi tek çizgi olacağına kötü bi şey olmayacak diyor emin yani baya ama ben çok takiyorum kafama

Anlıyorum seni bende çok takıyorum malesef inşallah sonraki ay normal adet oluruz gebelik die birşey olmadan

Anlıyorum seni bende çok takıyorum malesef inşallah sonraki ay normal adet oluruz gebelik die birşey olmadan
Yaa inşallah gebelik çok çok düşük ihtimal diyorlar zevk suyu konusu için ama benimki biraz daha imkansiz gibi ama yinede endiseleniyorum şu an gördüğüm regliyse bile inanamiyorum az az leke leke geldiği için Umarim ilaç etkisidir bu reglinin bu şekilde gelmesi

İnşallah ilacın etkisidir hormanlari bozuyor bende anlamadım sende leke bende katı gebelik olsa böyle kati katı kanama olamazdı heralde ya Allah korusun içimizi ferah tutalım hasta oluyoruz işte

Iyi aksamlar 3 test negatif çıkmıştı ya şu an ilişki üzerinden 28 gün geçti idrarda gebelik testi kesin doğru sonucu verir mi (

Üç
Üç negatif çıkmış eğer adet gorduyseniz gerek yok bence adet oldunuz mu
Dedigim gibi adet olmam gereken günde leke leke iltihap geldi kahverengimsi siyaha dönük 3 4 gün az az leke geldi ve bitti ama o regl miydi yoksa ellanin yan etkisi miydi bilmiyorum ama normal regl günümde geldi lekelenmeler diyorum yarında ilişkinin üstünden 28 gün geçmiş olacak erken gebelik testi yapsam kesin sonucu verir mi :// diğer 3 testi 12,16,21 gün sonrasinda yapmıştık ilişkiden

Kesin sonuç verir bence ama gerek sanki benimde adet günümde kanamam geldi tam günümde ama herzamanki adet gibi değildi garipti ilaç yaptı bence bunu hormonlarımız ile baya derinden oynadi

Kasık ağrım var mı seninde ertes72 kullandım bende sekiz Haziran da üç haftadır ara ara sürekli kasık ağrıları yaşadim bugün adetimin dördüncü günü bitti sanıyorum mesela ara ara kahve kırmızı lekelenme oluyor

Kesin sonuç verir bence ama gerek sanki benimde adet günümde kanamam geldi tam günümde ama herzamanki adet gibi değildi garipti ilaç yaptı bence bunu hormonlarımız ile baya derinden oynadi
Yani sizce 4. Bir test yapmalı mıyım yarın:// gerek var mı ben endişeliyim çok ama erkek arkadaşım fazla emin tek çizgi diyor 4. De yapsak yine inanmayacaksin diyor

Yok ben ella kullandim 11 haziranda sadece mide bulantısı yaptı 3 4 gün geçti birde adetim kahverengi siyah leke leke oldu adet gibi değil yani ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…