Ella hapı ile imtihanım ( acil cevap kızlar lutfen😓

Yok ben ella kullandim 11 haziranda sadece mide bulantısı yaptı 3 4 gün geçti birde adetim kahverengi siyah leke leke oldu adet gibi değil yani ://
Benimde adetim başlarken siyah başladı ilk gün siyah ve iltihap gibi aktı ikinci gün normal adet gördüm iki günde kahve kırmızı lekelenme oluyor bence bunlar adet ilaçtan dolayı seninde benimde ilişki yaşanmamış insanlar aylarca deniyor türlü türlü şekillerde biz hem ilişki yaşamadık hem bir kaç saat içinde ilaç aldık sencede fazla paranoya yapmiyormuyuz. Ara kanama oldu mu peki sende

Bende ara kanama olmadı hiç eğer regl günümde yaşadığım ara kanama denen şey değilse://ben ella 5 gün etkili bir ilaç ama ben ilişkiden 4 gün sonra içebildim biraz tereddüt ettim zararli ilaç diye 4. Gün içtim ama benim ilişkim şu sekilde oldu korunduk prezervatifle fakat prezervatif değişimi yaparken yani prezervatifi takarken eline zevk suyu bulaştıysa ve prezervatifin üstüne bulaşan zevk suyu beni hamile bırakır mı düşüncesi aslinda kesinliği bile yok değmemiş bile olabilir ama korkuyorum hala 3 kere test yaptik 2 si normal testti 3. Sü erken gebelik testiydi negatif çıktı hatta 3. Sünu regl olmam gereken günde 28 haziranda yaptık ve o gün leke leke kahverengi siyah iltihap geldi 2 3 gün devam etti az az geldi bazen hiç gelmedi falan ama regl mi bilmiyorum çok kuruyorum düşünüyorum ya ://

İlacı ictikten ne kadar süre sonra kanama oldu peki iki haftadan fazla mı geçmişti

İlacı ictikten ne kadar süre sonra kanama oldu peki iki haftadan fazla mı geçmişti
11 haziranda ilacı içtim 28 haziran regl günümde leke leke kahverengi geldi yani 17 gün sonrasında oldu

Ben ilacı içtikten altı gün sonra dört günlük bir ara kanama yaşadım bildiğimiz adet gibi oldum sonrada beklenen adet günümde regl oldum normal adetimden biraz farklıydı ama zaten ilaç adet düzenini bozar die yazıyordu

Bence reglindi ara kanama olsa 6 ila 10 gün içerisinde herkes ara kanamayı yaşamış
Banada öyle geldi o yüzden ara kanama ilaci içince ilk hafta falan olurdu illaki diyorum ama bu leke leke kahverengi gelen iltihap az az geldiği için sanki regl olmamışım gibi hissediyorum:// siz kaç yaşındasınız bu konuda bilginiz var mı

11 haziranda ilacı içtim 28 haziran regl günümde leke leke kahverengi geldi yani 17 gün sonrasında oldu
24 yaşındayım siz ? Bu olay başıma geldiğinden beri bir sürü konu okudum araştırma yaptım yaşayanlar ile konuştum onun dışında malesef ilkkez başıma geliyor inşallah bir daha gelmez adet oldun işte daha ne olsun diorum kendime tam günümde başladı çünkü ama insanın içi rahat etmiyor işte

Ben 21 yaşındayım:// bende korkuyorum yani biraz imkansiz gibi hatta kesinliği bile yok testlere rağmen de inanamiyorum yarin 4. Bi testi de yapcam sanırım ya korkuyorum ama hala ya kötü bi şey olursa diye erkek arkadaşım ise aksine çok emin bir şey olmayacak düşünme artık bu takıntı oldu diyor

Haklı bizde aynı durumdayız oda takma sonucta birşey bile yaşamadık bir saat içinde ilaç aldık diyo da işte insanın içine kurt düştü mü kemirmeyi bırakmıyor bide günümde adet oldum tamam biraz farklıydı ama kırmızı kanama gördüm kanama hamilelikte olmaz diye biliyorum

Kan olan yerde bebek tutunamaz diye demişti bir arkadaşım biraz mantıklı geliyor Umarim ilaç yüzünden reglimiz bu şekilde az ve farklı veya sizin çok gelmiştir Umarim kötü bi şey olmaz ( sizce benim yarın erken gebelik testi yapmam mantıklı olur mu iliskiden sonra 28. Gün test yapmış olcam ve erken gebelik testi olcak bu ://

Adet gününüzde yapmışsınız zaten bence gerek yok ama içiniz rahat edecekse yapın. Bende öyle biliyorum ilk gün kafamı karıştırdı sanki zorla adet oluyormuş gibi pekmez gibiydi katı ve koyu renk sonraki gün kırmızıya döndü oda çabuk sonlandı iki gündür de ara ara soluk kırmızı kahve kafayı yicem

Off bidahaki ayı beklemekten başka çaremiz yok galiba ikimizinde ben yinede yarın test yapcam ama korkuyorun yapmaya da(

Off bidahaki ayı beklemekten başka çaremiz yok galiba ikimizinde ben yinede yarın test yapcam ama korkuyorun yapmaya da(
Bende gidip test alıp yapmaya korkuyorum seni çok iyi anlıyorum bir ay bekleyip tekrar adet olcam inşallah ya baya kanamam oldu benim biraz içime su serpiyor gebelik yaşayanlarda böyle olmamış okuduklarima bakınca hepsi adetten bir kaç gün önce bir kaç günlük bir lekelenme yaşamışlar çok az sonrada adetleri gecikmiş benim adetten önce lekelenme olmadı direk adet günümde siyahla başladı ve devam etti

Benimde direkt adet günümde siyah kahverengi lekelenme başladı hatta lekeden bi tık fazla yani iltihap geldi tek farkı kırmızı kan değil siyahimsi olması Umarim kötü bi şey değildir bu yaşadığım çok korkuyorum 4. Test olcak 4 testin 4.cü de negatif gelirse hata payı olmaz heralde ya

İçini rahat tut bence ilaç yaptı bunu benimde siyah gibi geldi sadece fazlaydı siyah gibi olmasını da ilaç yaptı bence az olmasinida stres yaptıkça olmazsın

İçini rahat tut bence ilaç yaptı bunu benimde siyah gibi geldi sadece fazlaydı siyah gibi olmasını da ilaç yaptı bence az olmasinida stres yaptıkça olmazsın

Üzülüyorum hiçbir şey yapasım gelmiyor sürekli düşünüyorum ağlıyorum daha öncesinde geri çekilme ile korunuyorduk ama o zaman bu kadar takmiyordum kafama daha doğrusu bilmiyordum neler olabilcegini ama şu an eline degmis ordanda prezervatife bulaşmış olabilcek zevk suyundan korkuyorum bilmiyorum ben mi abartıyorum çok mu imkansiz bilmiyorum ama 55 kilodan 49 a düştüm 2 3 haftadır

Bukadar stres yapma üç test yapmışsın ben test bile yapamadım bekledim sadece kendini yıpratma bukadar yipratirsan tabi adet göremezsin rahatla biraz hamile değilsindir kendini sakinlestir normal hayatına dön ki vücudun normale dönsün bu ilaçlar aşırı hormon yüklü onuda düşün

yarında test yapıp rahatlamayı düşünüyorum ya zaten istesemde istemesemde beklemek zorundayim ay sonundaki reglimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…