- 18 Ağustos 2018
- 50
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi Oznur ergul
-
Nasıl vardınız bu hayıra ama midemde sanki bişiler oynuyor piskolojik mi ki daha 6 gün oldu bu olay
Ama çok ıslaktı pantolonYa siz hamile kalmayı ne sanıyorsuz ben anlamıyorum. Ellayı bile boşuna almışsın boşuna hormon yüklemişsin kendine. Pantolondan sperm geçer mi hiç.
Nasıl vardınız bu hayıra ama midemde sanki bişiler oynuyor piskolojik mi ki daha 6 gün oldu bu olay
Neden gülünecek ne var ki çok korkuyorumSesli güldüm
Ella hapı işe yarar mıGebe kalmak öyle kolay değil
Kıyafet varken nasıl olsun
Psikolojik tabiki
Belirti olmaz ki ilk ayda
Hic olesine.. korkma kalmazsinNeden gülünecek ne var ki çok korkuyorum
Hic olesine.. korkma kalmazsin
Hamile kalmam mıSpermler 400 mt engelli yarışını kazanamazlar...
Sen kac yasindasinCidden mi kalmam mi
21Sen kac yasindasin
Yani bu sekilde hamile kalinamicani bilebilcek yastasin ki ella kullandiktan sonra hemde.. bu kadar korkmana anlam veremedim acikcasi. ilginc..
İlk defa böyle bişi yaşadım pantolonum çok ıslak olunca korktum huyum bu kuruntu yaparım olay 6 gün oldu midem bulanıyor sanki karnında bişi var gibi his var birde ella kanama yapmadıYani bu sekilde hamile kalinamicani bilebilcek yastasin ki ella kullandiktan sonra hemde.. bu kadar korkmana anlam veremedim acikcasi. ilginc..
Fake değilim buraya başka kullanıcı adı mi yazim bana cevap verir mısınız konum ile ilgiliBir pantolonlu ilişki eksikti onu da gördükbi de ad soyad yazmış fake olduğunu bu kadar belli etmeyeydin iyiydi.
Cocuk midede büyümüyor bilginizeNasıl vardınız bu hayıra ama midemde sanki bişiler oynuyor piskolojik mi ki daha 6 gün oldu bu olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?