- 18 Ağustos 2018
- 50
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi Oznur ergul
-
Yok görmedim linki atabilir mısınızEllayı bilip alıp kullanacak kadar tecrübeniz varsa zaten burda bunu sormanız abesle iştigal dicem onu da anlamadım diyeceksiniz gerçek olmasanız keşke ama bugün ünlü bi jinekolog yazmış tıpatıp aynı hikaye pantolonla sürtündüm vs orayı okuyup merak etmişsinizdir inşallah
Olacaksın, 6 sayfa boyunca hamile kalamayacağın yazılmış, kuruntu yapmana gerek olmadığını düşünmeye başlayabilirsin.Ya haklisiniz ama işte kuruntu çok yapıyorum kafayı yedim adet olmam için 22 ağustosu bekliyorum ozaman olmam lazım korkuyorum ya olmazsam diye
Yok görmedim linki atabilir mısınız
Öyle tabi haklisiniz işte ben böyleyim inşallah olurum yaOlacaksın, 6 sayfa boyunca hamile kalamayacağın yazılmış, kuruntu yapmana gerek olmadığını düşünmeye başlayabilirsin.
Kalır mıyım ki cevap versenizPes yani pes bu kadar cahilik neyin ne oldunu bilmeden cinselik yasmalari daha kendi vucutunuzu bilmeden hamilik nasil olusur bilmeden cinselik yasayip acaba hamilemiyim diye korku cekmek
kaç kişi söylemış böyle birşeyin mümkün olmayacağını hala kalır mıyım diye soruyorsun hayır kalmazsın
Ya cidden mi korktum sadecekaç kişi söylemış böyle birşeyin mümkün olmayacağını hala kalır mıyım diye soruyorsun hayır kalmazsın
Kalır mıyım ki cevap verseniz
Size en iyi hamile kalmicaniz yontem soyleyim yuzde yuz etikli cinselikten uzak durun hamile kalmasiniz[/QUOT
Zaten uzak durcan daha şimdi hamile olmam dimi
KESİNLİKLE BENCE 4 ÜZ LERE HAMİLEHamilesin bence..
Pantolon kilot ile ilişki..
Aralara peçete serpiştirilmiş..
Mide de guruldama..
Bunların hepsi gebeliğe ulaştırıyor...
Hayırlı olsun
Peçete önemli :)Hamilesin bence..
Mide de guruldama..
Hayırlı olsun
Hamilesin bence..
Mide de guruldama..
Hayırlı olsun[/QU
Ciddi misin
Ciddi misinHamilesin bence..
Mide de guruldama..
Hayırlı olsun
Ciddi misin
Ciddi bişi sordum lütfen kalır mıyım kalmam miSenin pantolonla hamile kalabileceğin kadar evet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?