- Konu Sahibi Oznur ergul
-
Kalmazsın evladımCidden kalmam mi
Dalga falan değil sen anlamıyorsun galiba niye dalga geçim başıma geleni soruyorum hakkım değil mi sanane ya bi git cevap vermiceksenYazımı okuyan arkadaşlar iyi niyetle cevap veriyorsunuz ama karşımızda dalga geçen bi arkadaş var ,insanlar aylarca hatta yıllarca uğraşıp çocuk sahibi olamıyor burda bir nebzede olsa destekleşiyorlar sen geçmişsin bu kadar hassas bir konuyla dalga geçiyorsun,PES yazık çok yazık
Bi nebzede olsa doğru olma ihtimali var.Yazımı okuyan arkadaşlar iyi niyetle cevap veriyorsunuz ama karşımızda dalga geçen bi arkadaş var ,insanlar aylarca hatta yıllarca uğraşıp çocuk sahibi olamıyor burda bir nebzede olsa destekleşiyorlar sen geçmişsin bu kadar hassas bir konuyla dalga geçiyorsun,PES yazık çok yazık
Ella da kullandım umarım kalmam yaKalmazsın evladım
Yemin ederim dalga değil doğruBi nebzede olsa doğru olma ihtimali var.
Heh dalga geçiyorsa da keyfi bilir
Bi kib e bakar
Tamam kalmazsın diyorum işteYemin ederim dalga değil doğru
Korkudan soruyorumTamam kalmazsın diyorum işte
Daha inanman için ne dememiz lazım
Sen böyle soru sordukça insanlarda inanmaz tabi
Bir bak profile var mı ben ilk defa konu açmayı öğrendim sen karıştırdın başka kişiyleYazdığın konu doğru yada değil senin dalga geçtiğin konu sürekli farklı nicklerle hergün bunu soruyorsun ve sana bir çok cevap verildi en son dün 2 başlığın vardı her neyse canım yarın bakalım hangi nickle geleceksin:))))
Ozaman piskolojik ama ella kullanalı 6 gün oldu şimdi mide bulantısı olması normal mi ki ne zaman bu yan etkisi sürecek ki birde karın şişlik sert değil yumuşak şişlikHamile kalmazsın, Regl olmadan önce karında şişlik ve mide bulantısı olur, yani yaşadığın hamilelik belirtisi değil.
Ellanın her kullanımında kanama olmaz ve bebek 6 günlükken değil 18-24 haftalıkken hareket eder.
Kitap falan okuyun lütfen hiç yoksa müzik dinleyin el işi yapın boş beleş yaşamaktan oluyo bunlar hep pantolonla sevişme mi olur siz sadece erkek arkadaşınız için bi biblo misali ortamda var olmuşsunuz o kadar cinselliği yaşayacaksanız öğrenin kaldıramayacağınız sonlara ortam yaratacak şeylerden ya uzak durun ya da hiç girişmeyin o işlere eğitim almadan çoğalmamanızı diliyorumAnlamadım yani hamile miyim
HahahahaCocuk midede büyümüyor bilginize
Anladım da şimdi hamile olur muyum onu diyin banaKitap falan okuyun lütfen hiç yoksa müzik dinleyin el işi yapın boş beleş yaşamaktan oluyo bunlar hep pantolonla sevişme mi olur siz sadece erkek arkadaşınız için bi biblo misali ortamda var olmuşsunuz o kadar cinselliği yaşayacaksanız öğrenin kaldıramayacağınız sonlara ortam yaratacak şeylerden ya uzak durun ya da hiç girişmeyin o işlere eğitim almadan çoğalmamanızı diliyorum
Hamile kalınır kalınmaz karında şişlik, bulantı olmuyor, hamilelik belirtileri minimum 4 haftalıkken başlar.Ozaman piskolojik ama ella kullanalı 6 gün oldu şimdi mide bulantısı olması normal mi ki ne zaman bu yan etkisi sürecek ki birde karın şişlik sert değil yumuşak şişlik
21 yaşındayım hemen Ella kullandım 3 saat geçinceNe yani sperm oantolondan geçti iç çamaşırınızı da geçti sonra vajinaya doğru yol aldı ve yumurtayı dölledi öyle mi, kaç yaşındasınız kuzum?
Ya haklisiniz ama işte kuruntu çok yapıyorum kafayı yedim adet olmam için 22 ağustosu bekliyorum ozaman olmam lazım korkuyorum ya olmazsam diyeHamile kalınır kalınmaz karında şişlik, bulantı olmuyor, hamilelik belirtileri minimum 4 haftalıkken başlar.
Beynini rahat bırakırsan regl olacaksın, şişlik ve bulantı sorunun kalmayacak
Ellayı bilip alıp kullanacak kadar tecrübeniz varsa zaten burda bunu sormanız abesle iştigal dicem onu da anlamadım diyeceksiniz gerçek olmasanız keşke ama bugün ünlü bi jinekolog yazmış tıpatıp aynı hikaye pantolonla sürtündüm vs orayı okuyup merak etmişsinizdir inşallahAnladım da şimdi hamile olur muyum onu diyin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?