Elle, Parmakla hamilelik testi

canım şimdi gidemez misin canım gece bakmayabilirler

gidememki cnm tek varidyada ben varım :/
yahu ıdrarımda hala negatıf cıkıyor ben vazgecıyorum sonra tam gıdıyım dıyorum :/

pof yıne umutlarım sönecek bılıyorum cunkı

gidememki cnm tek varidyada ben varım :/
yahu ıdrarımda hala negatıf cıkıyor ben vazgecıyorum sonra tam gıdıyım dıyorum :/

pof yıne umutlarım sönecek bılıyorum cunkı

canım idrar testtinde hiç mi çizgi yoktu yoksa 2. çizgi çıkıyoda geec mi çıkıyo

canım idrar testtinde hiç mi çizgi yoktu yoksa 2. çizgi çıkıyoda geec mi çıkıyo

ılk yaptım cızgı cıktı ama saatlar sonra cıktı sonra yaptım negatıf
sonra yaptım
sıık cızgı ama yıne 2 saat sonra fln
dun yaptım yıne negatıf

ılk yaptım cızgı cıktı ama saatlar sonra cıktı sonra yaptım negatıf
sonra yaptım
sıık cızgı ama yıne 2 saat sonra fln
dun yaptım yıne negatıf

canım karışıkmış ya eger olmasa hiç çıkmaz dadi diyelim test yanlış ama 2 tane gecde olsa çizgi var gec cıkan çizgilerde hamilelikten sayılır alla allah valla benimde kafam karıştı

canım karışıkmış ya eger olmasa hiç çıkmaz dadi diyelim test yanlış ama 2 tane gecde olsa çizgi var gec cıkan çizgilerde hamilelikten sayılır alla allah valla benimde kafam karıştı

ya senın mı benımmı bırde benı dusun
hala yumusak rahım benım akıntımda deevam edıyor

ya senın mı benımmı bırde benı dusun
hala yumusak rahım benım akıntımda deevam edıyor

canım git hadi bi bahane bulda test yaptır valla belki farklı bişeyin vardır. hiçdegilse hamilemiyim degilmiyim diye için içini yiyip bitirmez garibim valla sitrestende gecikir adetin valla üzülüyorum senin için

canım git hadi bi bahane bulda test yaptır valla belki farklı bişeyin vardır. hiçdegilse hamilemiyim degilmiyim diye için içini yiyip bitirmez garibim valla sitrestende gecikir adetin valla üzülüyorum senin için

yav gecen aylarda acayıp stres yapıodum yumurtladım yok yumurtlucam dıe hıc yapmadım sımdı adet olmuyom onun stresı varda pekte kafaya takmıyorum ısın acıgı
cunkı tasıncam ev telası var bendede bı taraftanda ıs :/ zaten ısten cıkıcam moralımde bozuk onu dusunmuyıorum

ahh kuzum senin işinde zor

ahh kuzum senin işinde zor

Kuzucum telefondan firiyorum net tok evde simdi eve gidip idrar testi yapicam eger yine cikmazsa sali.gunu doktora gidecegim doktormn sali gunu izni bitiuormus :/vala bilmiyorum cnm en son 4 5 gun once test yaptim negatifti sdi.yine yapaym acayip sikistim zaten :)))

hadi yapta bekliyorum burda inşallah çıkarr hemen 2 çizgi

cıkmadı cnm yıne nagatıf adet sokturucu ıcıcem bugun baslıcam
dedıgım ıgbı ıste gebelık yok :/ ne yazıkkı kuzucum

canım sakın alma söktürücü falan git drunu bi görün ilk önce allah korusun bebek falan varsa bişey olur sakın alma

canım sakın alma söktürücü falan git drunu bi görün ilk önce allah korusun bebek falan varsa bişey olur sakın alma

Bebis falan konusunu kapatıyorum yok biliyorum doktoru arıyorum telefonu kapalı başka kadn doguma gdeyim yada kan ya çok stesliydim buay ondan gecikti biliorum been

Bebis falan konusunu kapatıyorum yok biliyorum doktoru arıyorum telefonu kapalı başka kadn doguma gdeyim yada kan ya çok stesliydim buay ondan gecikti biliorum been

tamam canım sen nasıl istersen ama üzme kendini sen bi dr git sonra içimiz rahat etsin benide haberdar et olurcam cankuzum

tamam canım sen nasıl istersen ama üzme kendini sen bi dr git sonra içimiz rahat etsin benide haberdar et olurcam cankuzum

Tmm kuzucum ama yok.eminim butun.velirtiler var cift.cizgive.bebis.yoook

Merhaba eğer hamile kalırsam bu elle hamilelik testi doğru mu yanlış mı yazıcam demiştim.Allaha çok şükür hamileyim.Hamile kalınca ele sonsuz bir boşluk falan gelmiyor.Hatta bu ayda elime birşey takılınca hamile değilim diye üzülmüştüm.ama hamileyim.Aylarca bunu denemiş biri olarak bunun doğru olmadığını söylemek istedim.

bencede taamen uydurma.

ilginç..
çaresizlikten neler neler yapıyoruz..
allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…