gözün aydın cnm Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş. :)
ya elle muayene edince ne gibi farklılık vardı mesela yumuşakmı sertmiydi rahim
benimde günüm yarın bu gün denedim rahim yumuşacıktı
geçen ay denemiştim o zaman daha sertti anlamadım ben şimdi ya:26:
tebrikler....
Darısı tüm bebek bekleyenlerin başına
Ve adet belirtileriyle bire bir aynı belirtileri yaşıyosun gögüs ağrısından bel ağrısndan ve kask ağrısndan başka bişey anlamıyosn ve ben 14 şubatta öğrendm hamile oldugumu büyük sürprz oldu bana çünkü eşim varikosel hastasydı ve sperm dnası bozuktu şükürki bebeğm oldu umudum yoktu çünkü
benimde günüm bu gün bekliyorum bakalım kasık ağrım var biraz bekliyorum yani :)
Adet gününde aynı adet sancını çekiyosun inş. Bebiş vardır içinde
aminnnn inş. cnm ya valla senin duan kabul olur dua et nolur bana
Yazını okudugum dakikadan itibaren ediyorm dua cnm inşallah bugün öğrenirsn hamile oldugunu
Mrb adetime beş gun var denedim ve boşluk geldi önceden sertlik olurdu bu ay umudum var ama hakkımızda hayırlısı inşallah.
evet doğru bu
Canım inşallah hamilesindir varmı bi gelişme
Hamıleyımmmmm:))))
cnm tebrık ederım..bende en son 27 subatta regl oldum...son 15 gundur mıde bulantım var cok cok fazla kı ben grıp oldugumda bıle asla kusamayan ve mıdesı bulanmayan bırıyım ama son 15 gundur boyle..en sevdıgım sey caydır ondan ıgrendım mıdem cok kotu bulanıyor..cıkolata falan yıyemıyorum...ve rahmımı kontrol ettım daha once cok sert bısey gelırdı sımdı aynı dudak kıvamında yumusacık ve cok cok derınde bıseye degıyorum...once anlardım elıme gelınce ama sımdı cok farklı..ve sacma ama ıdrarımı kaynattım bıde oyle bısey duymustum...fazlasıyla köpürdu...sag kasıgımda agrımda var cok fazla...sende neler olmustu..acaba hamılemıyım yoksa regl olacakmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?