- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
Hiçbir fikrim yok Can'ım. Elle Nasıl anlaşılır onu da bilmiyorum. Ben ilaç kullandığım 3 aylık dönemde mecburen bakıyordum ve ilaçların yanıltıcı etkisi olduğunu bu ay anladım. İşaçlar o bölgeyi gerçekten yumuşacık yapıyo balon gibi. Normalde öyle değilmiş.
Evet bende fitil kullaniyodm mantar icin 8 gun kulandim son iki gun oldu
Evet kızlar ben 7 tane hamilelik geçirdim elle test doğru adetinize 1 hafta kala elle test edince eyerki elinize sertlik et parçası gibi herkes farklı hissedebilir gelirse hamile değilsiniz ama gelmezse hamilesiniz inşallah
elıne sımdı nasıl bırsey gelıyor canıım pekı. Bende denedim yumuscık kabarık bırsey gelıyor adetım dundu gecıktı ya hadı hayırlısıBende denedim adetime 1 hafta var yumuşacık ayrıca doğru adetime normal Zaman'da bir hafta kala sert pütürlü bişey değer.. Bilirim ki adet olucam. Kasıklarım çok ağrıyor özelliklide sol kaşığım bacağıma vuruyor Ağrı'sı. Göğüslerim hassasleşti başımın üzerinde ağırlık var. Vücut saıcaklığım hiç düşmüyor yükseliyor bakalım hayırlısı yinede
Tamam işte sert rahim ağzı gelmiyor yumuşacık olmuş rahimde yukarıdaydı.elıne sımdı nasıl bırsey gelıyor canıım pekı. Bende denedim yumuscık kabarık bırsey gelıyor adetım dundu gecıktı ya hadı hayırlısı
Sonucu paylaş Can'ımelıne sımdı nasıl bırsey gelıyor canıım pekı. Bende denedim yumuscık kabarık bırsey gelıyor adetım dundu gecıktı ya hadı hayırlısı
hamılelık canım :) pazartesi doktora Gıdıcez ınsallahSonucu paylaş Can'ım
Çok sevindim benimkide öyle valla hayırlısı olsunhamılelık canım :) pazartesi doktora Gıdıcez ınsallah
ayyyy canımmm Masallah :) gebelik Testı mı yaptın sende yoksa kan mı verdınÇok sevindim benimkide öyle valla hayırlısı olsun
Can'ım adet Zaman'ı rahim aşağıya iner pütürlü sert Rahim ağzı parmağına gelir.. Gelmiyorsa ya yumuşak dudak kıvamında olur o sertlik kaybolur yani o Zaman da yumurtluyorsundur yada hamilesindir. Benim bu ay mesela doktor bi çatlamamış yumurtan var bir iki güne değerlendir dedi. Şimdi kontrol ettim hiç bişey yok yumuşacık buda yumurtladığımdan dolayı olduğunu düşünüyorum. Bugün yarın adet olmam lazım bakalımBu nasıl bisy anlayamadım kızlar siz nasıl anlıyorsunuz.M maşallah benim esnaflar çarşısı gibi parmağı soktukca birşeyler geldi elime ne boşluk var ne bisey.En sonda sol tarafta top gibi bisey çarptı parmağına ama az yukarı yapınca dosdoğru dilerlerse bisey yok gibi.Nasil anlıyorsunuz
Bende yaptım adet oldum kahverengi lekeden sonra Can'ımmerhaba bende denedım sımdı adetım her an olabılır yatar pozısyonda yaptım ama elımde kahverengı leke geldı akıntı ıle bırlıkte ıcerısı yumusak hamıle olabılır mıyım hamıle ısem bu leke nedır
Bende yaptım adet oldum kahverengi lekeden sonra Can'ım
Tesekkurler canım cevap için adet oldum maalesefCan'ım adet Zaman'ı rahim aşağıya iner pütürlü sert Rahim ağzı parmağına gelir.. Gelmiyorsa ya yumuşak dudak kıvamında olur o sertlik kaybolur yani o Zaman da yumurtluyorsundur yada hamilesindir. Benim bu ay mesela doktor bi çatlamamış yumurtan var bir iki güne değerlendir dedi. Şimdi kontrol ettim hiç bişey yok yumuşacık buda yumurtladığımdan dolayı olduğunu düşünüyorum. Bugün yarın adet olmam lazım bakalım
Bat 2 günün doktora geldim hormon testi yapmak için bakalım hayırlısı öbür aylara :)))Tesekkurler canım cevap için adet oldum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?