Elle, Parmakla hamilelik testi

Şimdi ben bu testi hep ayakta hem yatarak uyguladım cömerek yaptığım da semsert bişi geldi elime, uzanarak yaptığım da ise girerken zorlandı ama ilerisinde yumusak bir dokuya dokundum bugun adet günüm, düzensiz olduğu için de guvenemiyorum

elle attan konulan fitiller var ya zaten o ilaçlardan birini bütün ay kullanırsanızda bunu farkedersenız adet yaklasınca ıcınde gırıse çok yakın şişlik oluyor zaten bogumlar var demek ki adetın kanıtıymıs bu . bakalım dün ilaç koyarken çok belliydi adet gelmezde hamile olursam bu yazının altına düzeltme yaparım mutlaka

Reglime bir hafta var elime yumuşak bir şey değdi. Sonuç haftaya belli olur

Bence bosyere kendini o denli dinleme...en buyuk gogus hassasiyeti.dolgunlasmasi ve beyaz puturumsu cok hafif sarimsi akinti gelmesi..regl gununden sonraki gecikmelerde de idrara sık cikmaya baslama...

Yani sizde tam tersi oldu. bende denedim ama bende sert bir cisim hissettim ama umarim bende yanilirim ve hamileyimdir.

kan testi yaptırdım ve hamileyim arkadaşlar tezinizi destekliyorum
Bende aynı balon gibi bisey hissettim . cok kafam karisti ya bunu hissedince mi hamile olunuyomus yoksa hicbirsey hissetmeyince mi anlamadim

ben 3 aydır deniyorum dpo7 den sonra sertlik başlıyor ve adet gelecek diyorum ve geliyor

Bende aynı balon gibi bisey hissettim . cok kafam karisti ya bunu hissedince mi hamile olunuyomus yoksa hicbirsey hissetmeyince mi anlamadim

onu hissedersen adet gelecek demek. o serviks hamile olunca rahim yumuşuyor ve yukarı çekiliyormuş yanı parmagınla bakınca boşluk gelmesi gerekıyor ama gebelik oluşmadıgında serviks aşşagı iniyor ve sertleşiyor. eline bir şey değdiyse adet gelecek demek

Kızlar bnde dün bunu bir filmde gordum eski Türk filminde ve doktorda böyle bakıyordu ama kasitan bastırdı hafif kadın yatarken ve hamilesindir dedi ..yani bnce biz bakıp anlayamayz başkası bakmali öyle düşünüyorum..

kızlaaaar. bende hamile olduğumu bilmeden denemştim sert bişey gelmişti hatta baya moralim bozulmuştu. ama bi baktım hamileymişim meğer. kesin sonuç veren bir yöntem değil yani haberiniz olsun.

Kizlar ben de denedim rahmim balon gibi elime yumuşak bisey değdi yarin kan testi yaptiricam fırsatım olursa sonucunu yazarim

malesef sonuc vermıyor bu konuyla cıddı cıddı ugrasıp aylarca takıp yaptık kızlarla ama hamıel oldugum ay olmadıgımı sandım .. malesef işe yaramaz bır yontem

Evet test sonucu negatif gerci doktor daha erken adete 4 gun var kanda cikmayabilir dedi

Hayirli aksamlar dun bu sayfayi okudum ve denemeye kara verdim. Ilk giriste hemen balon gibi birsey var sag tarafa dogru balon devam ediyo ama sola dogru girdiginde baska bisy var sanki benim sorum hamile olup olmam deil (aslında bilmek isterim ) sorum su ki; dun parmak olayindan sonra sol kasigimda batma ve ara ara sanci, bel cukurumda asiri agri basladi hatta o kadar siddetli ki egilemiyorum. Basina boyle bisy gelen var mi bana yardimci olabilirmisiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…