- 28 Ekim 2016
- 530
- 359
- 103
- Konu Sahibi asabihatun
-
Kalp rahatsızlığı var ultrasona tek başına giremiyor narkoz veriyorlar ve ablam arabayla olduğu için çocuğu ben tutuyorum bir saat uyuşuk olduğu için.Yarın gidelim diyip, öğleden sonra doktora gitme işi olmamış. Ablanız ve çocuğu birlikte gidemiyor mu hastaneye? Rahatsızlığı nedir acaba yanlış anlamazsanız onu merak ettim.
O bakmıyor bizim yanımızda gelmek istiyorAvizeye kayinvlden niye bakiyor ?
Nişanlım işe gideceği için gelemeyecekti.Çünkü beğenmediğim bir şey olduğunda nişanlıma rahatlıklar söyleyebileceğimi ama kendisine ses çıkaramıcağımı bildiği için benimle beraber gelmek istiyor.Yani kısacası oğlunu da istemiyor benim istediğimi yapacağı içinAvizelere neden kayınvalidenizle bakıyorsunuz?
Hatta ilk söylediğinde nişanlınız bile gelmeyecekmiş.
Bu kadar söz sahibi olmasına izin vermemeliydiniz.
Ben evlendikten sonra tatile gittim geldim, avizelerimi, televizyonumu o zaman aldım eşimle.
Bu bir örnek yani,kime ne benim ıvır zıvırımdan.
Yormasın valide hanım kendini o kadar yıpranmaya gerek yok avize için.
İşgüzarlık işte.
Siz de sözünüzde durmamışsınız o da ayrı konu ama kadının baskın tavrı daha mühim. Geri bassın biraz
Deli mi ne?Nişanlım işe gideceği için gelemeyecekti.Çünkü beğenmediğim bir şey olduğunda nişanlıma rahatlıklar söyleyebileceğimi ama kendisine ses çıkaramıcağımı bildiği için benimle beraber gelmek istiyor.Yani kısacası oğlunu da istemiyor benim istediğimi yapacağı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?