- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi asabihatun
-
Evet ikisi bir ay olmuyor bende nişanlıyken anlamıştım annemin ne kadar iyi olduğunu geçmiş olsun ne diyelim en iyisi siz onu hiç karıştırmayın müsait bir zamanda nişanlınla bakınAnnem hep söylerdi ama ne olacak ki en fazla tartışırız cevabını veririm der geçerdim ama öyle değilmiş.Dün kayınvalidem beni aradı yakın zamanda düğünümüz olduğu için gel bugün avizeleri halledelim dedi.Bende nişanlım da gelecek sanıyorum aradım ben işe gidicem gelemem dedi.Bende o zaman yarın gidelim sen olmadan gitmek istemiyorum dedim tamam dedi anlaştık.
Dün akşam kayınvalidem mesaj attı sabah erken gidelim madem diye bende sabah kalktım fakat anneannemin tansiyonu düşmüş beni çağırdı ilaçları bitmiş almaya gittik doktor kontrolü derken öğlene doğru kayınvalideme gittim.Nişanlım da saat geç oldu işe gidicem gidemeyiz diyince annesi sinirlendi.
Mutfakta sadece ikimiz varız bana dediki sizin bu şımarıklıklarınız ne olcak bilmiyorum düğün yapıyoruz sıkıntısını biz çekiyoruz triplere siz giriyosunuz.Ben öğleden sonra ablamla birlikte yeğenimi doktora götürcektim öğleden sonra da gitceğimi öğrenince daha çok sinirlendi.
Madem gitcektin neden dünden söylemedin neden böyle yapıyosun senin amacın ne ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum sadece susuyorum diyor ama susmuyor.O kadar zoruma gitti ki nişanlım da markete gitmişti beni yalnız buldu ve bunları söyledi gerçekten hiçbir suçum yok bir saygısızlık yapmadım.Ablamla gidiceğimi de söylemedim çünkü sabahtan nişanlımla işleri bitirip öğleden sonra rahatça gidebilecektim.Diyorum ki anneannemin hastalancağını nerden bilebilirim bugün olmazsa yarın olur neden bu kadar sinirlendiniz susmuyor kadın.Sustum hiç bir şey demedim önüme baktım gözlerim doldu zaten üstüne bir de anca triplere gir dedi şok oldum aldım çantamı çıktım gittim.
Bütün gün ağlamaktan içim çıktı nişanlıma da bir şey söylemedim ama o kadar kırgınım o kadar soğudum ki evlenmekten soğudum.
Kiz zaten ogleden sonra nisanlim olmayacagi ocin gidemeyecektik diyor, yani isi olmasa bile gidemeyecekelrmisAma öğleden sonra olsun desede bu kez de başka işin varmış, ysnlış mı anladım?
+1000Sabah hastaneye gittiğinde arasaydın gecikicem böyle böyle oldu öğleden sonra gidelim diye nişanlın da olmaz işe gidicem derdi o zaman yarın gidelim denirdi olay kapanırdı
E sen hem öğlen geliyorsun hem öğleden sonra da hastaneye gidicem diyorsun kadın sinirlenmekte haklı kendini ona göre ayarlamıştır
Veya en baştan deseydin biz müsait olunca ikimiz gideriz avize için sen yorulma X anne diye
Ay buna çok güldüm. Nasıl murat aldı anlatsanizaKayınvalidenin avizeyle işi ne ayyy benimkinin anneside oyleydı.Biz oturucaz bızım begenmemız onemlı dedıgımde annem murad almasın mı diodu? Çok guzel aldı annesi murat
Hiç şöyle olgun olamadım valla tebrik ederimAvizelerden ona ne " denilmis ya neden öyle düşünülüyor anlayamadım, beraber ev eşyası beğenmek kötü bir şey değil. Anne sonuçta.
Bende anneme danıştım, beraber gitmek istediğim yerler oldu.
K.v minde mesela , sırf gönlü olsun , oğluna uzak kalmasın diye on defa fikrini aldım
Şimdi bile bildiğim bir yemeğin tarifini alırım ondan mesela .
Eşim benim yaptığını daha çok beğenir ama o mutlu olsun diye , senin yemeğini çok seviyor nasıl yapıyorsun diye gönül alıyorum
Ya da bir eşya alınacaklar sence bu nasıl güzel mi diye sorarım .
Hep uzak tutmayın aileleri böyle.
Hiç şöyle olgun olamadım valla tebrik ederim
Ben eşimle memleketimizde tanışıp şehirdışına gittim evlenerek onun yanına. Biz nişandan sonra her şeyi internetten falan bakarak kendimiz beğendik. Görümcem düğünden iki ay sonra, kv ve kp bir yıl sonra yatılı gelip öyle gördüler evimi. Eşim zaten düğünü falan her şeyi kendi maddi imkanlarıyla yaptı. O yüzden hala var mı böyle beraber alışverişler diye şaşırıyorum böyle konulara. Kv yeme içme konularında gereksiz yarışlara girer herkesle, gereksiz önem atfeder bu mevzuya. o da antipatik geliyor idareci davranamıyprumEstağfurullah . Annelik zor iş. Biyolojik anne ol ya da olma bir insan büyütmek çok zor.
Sonra elin kaprisli oğlu / kızı geliyor sahipleniyor o evladı. Ciddi manada sahipleniyor. Sanki geçmişi hiç yokmuş gibi.
Ardından bu anne neden böyle gergin üzgün diye de merak ediliyor
Elbette ki kalbi gerçekten kötü kişilerden söz etmiyorum onları idare etmek çok zor , yuvaları yıkıp oturuyorlar.
Ben biraz da olsa gerginse , mutsuzsa idare edilebilir diye düşünüyorum.
Hayır yahu nişanlım olmadan gitmek istemiyorum diyor.Kiz zaten ogleden sonra nisanlim olmayacagi ocin gidemeyecektik diyor, yani isi olmasa bile gidemeyecekelrmis
Cümlenin başında yazmış zaten.Hayır yahu nişanlım olmadan gitmek istemiyorum diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?