Eller kendi annen gibi olmuyormuş

Sabah hastaneye gittiğinde arasaydın gecikicem böyle böyle oldu öğleden sonra gidelim diye nişanlın da olmaz işe gidicem derdi o zaman yarın gidelim denirdi olay kapanırdı
E sen hem öğlen geliyorsun hem öğleden sonra da hastaneye gidicem diyorsun kadın sinirlenmekte haklı kendini ona göre ayarlamıştır
Veya en baştan deseydin biz müsait olunca ikimiz gideriz avize için sen yorulma X anne diye

Yazık belki heveslendi onemsenmedigini düşünmüş aynı sizin gibi o da kırılmış olabilir ama çok büyütülecek bir olay değil bu kadar uzmeyin kendinizi..

Evet ikisi bir ay olmuyor bende nişanlıyken anlamıştım annemin ne kadar iyi olduğunu geçmiş olsun ne diyelim en iyisi siz onu hiç karıştırmayın müsait bir zamanda nişanlınla bakın

+1000

Sogumayin hemen, bir anne edasıyla kızmış sayın.

Sabah haber verdiniz mi gelemeyeceginizi ? Madem öğleden sonra işiniz var o zaman neden gittiniz ?

Kayınvalidenin avizeyle işi ne ayyy benimkinin anneside oyleydı.Biz oturucaz bızım begenmemız onemlı dedıgımde annem murad almasın mı diodu? Çok guzel aldı annesi murat
Ay buna çok güldüm. Nasıl murat aldı anlatsaniza

Avizelerden ona ne " denilmis ya neden öyle düşünülüyor anlayamadım, beraber ev eşyası beğenmek kötü bir şey değil. Anne sonuçta.

Bende anneme danıştım, beraber gitmek istediğim yerler oldu.

K.v minde mesela , sırf gönlü olsun , oğluna uzak kalmasın diye on defa fikrini aldım

Şimdi bile bildiğim bir yemeğin tarifini alırım ondan mesela .

Eşim benim yaptığını daha çok beğenir ama o mutlu olsun diye , senin yemeğini çok seviyor nasıl yapıyorsun diye gönül alıyorum

Ya da bir eşya alınacaklar sence bu nasıl güzel mi diye sorarım .

Hep uzak tutmayın aileleri böyle.

F flamefire ciddeb murat almak dediğin hani böyle önemli konularda olmaz mı (çocuğunun evlendiğini görmek, torununu sevmek, ev sahibi olmak falan) alışveriş murat mı ya

Hiç şöyle olgun olamadım valla tebrik ederim

Gerçekten avizelerden kvye ne diyenleri anlamıyorum, kız tarafanın alacağı herşeye kız annesi gidiyorsa, erkek tarafının alacağını da erkek annesi gidebilir. Avize sonuçta alırsın, beğenmezsen bi kaç sene kullan, sonra değiştir. Ayrıca konu sahibi yanlış anlama, seni yargılamak için demiyorum ama bende haberli bi işe geç kalınmasını sevmem, tamam mazeretin varmış ama haber verip, annecim kusura bakmazsan yarın gidelimmi böyle böyle oldu diyebilirdin. Sen haber verdiğin halde kv böyle dediyse yanlış yapmış. Ama düğün arefesi sonuçta böyle şeyler olabilir. Eğer huy haline getirmezse ya da sürekli yaptığı bişey değilse canını sıkma. Belkide öncesinde oğluyla bişey yaşamıştır bu konuyla ilgili sana patlamıştır.

Hiç şöyle olgun olamadım valla tebrik ederim

Estağfurullah . Annelik zor iş. Biyolojik anne ol ya da olma bir insan büyütmek çok zor.

Sonra elin kaprisli oğlu / kızı geliyor sahipleniyor o evladı. Ciddi manada sahipleniyor. Sanki geçmişi hiç yokmuş gibi.

Ardından bu anne neden böyle gergin üzgün diye de merak ediliyor

Elbette ki kalbi gerçekten kötü kişilerden söz etmiyorum onları idare etmek çok zor , yuvaları yıkıp oturuyorlar.

Ben biraz da olsa gerginse , mutsuzsa idare edilebilir diye düşünüyorum.

Ben eşimle memleketimizde tanışıp şehirdışına gittim evlenerek onun yanına. Biz nişandan sonra her şeyi internetten falan bakarak kendimiz beğendik. Görümcem düğünden iki ay sonra, kv ve kp bir yıl sonra yatılı gelip öyle gördüler evimi. Eşim zaten düğünü falan her şeyi kendi maddi imkanlarıyla yaptı. O yüzden hala var mı böyle beraber alışverişler diye şaşırıyorum böyle konulara. Kv yeme içme konularında gereksiz yarışlara girer herkesle, gereksiz önem atfeder bu mevzuya. o da antipatik geliyor idareci davranamıyprum

Fazla söylenmiş olabilir ama siz de üst üste ertelemişsiniz. Evet anneannenizin durumu istisna ama eminim başka biri daha vardır ilaç alabilecek. Hadi diyelim ki yok.madem öğleden sonra çıkacaktınız niye gittiniz. Arayıp açıklayın durumu boş güne alın. Ben de sevmem böyle rahat insanları. Ya da söyleyin kadına ben her işimi kendim yapıcam deyin.

Neresi haklı bu kv nin şimdi? Ne hakkı var söylenmeye yahu kızın elinde mi hastane işi çıkmış. Üstelik zaten birlikte bakmaya gitmesi gereken kişi nişanlısı kv ye ne oluyormuş anlamadım.
Konu sahibi ne bu pasiflik?? Hayır senin ağzın yok mu ? Ben evlenmeden her gün iş çıkışı tek başıma gezip bakmıştım alınacakları beğenmiştim sonra da eşimle almıştık. Sen kendi evinde kullanacağın avizeyi tek başına da bakabilirsin. Nişanlına da uygun bir dille anlat durumu susup durma ben şiştim burda.

O seni azarladiginda ağladığını ses etmediğini birde oğluna caktirmadigini fark ederse yandin canım biner tepene baştan nasılsa öyle devam eder sonra biriktirip biriktirip eşine anlatırsan o da şaşırır hani iyi anlasiyordunuz ne oldu şimdi sana diye o yüzden ona bahset bilsin ha bu arada sende de azicik kabahat var yani iki gündür erteliyorsun gibi olmuş o da ağzına geleni saymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…