Eller kendi annen gibi olmuyormuş

ben de sürekli bozulan planlardan çok hoşlanmam o yüzden biraz seni de haksız buldum.
en başından avize bakmak için kayınvalidenize 'nişanlımla plan yapalım, sana saati ve günü bildirelim.' deseydiniz bunlar yaşanmazdı. veya sabah hastane işiniz çıkar çıkmaz nişanlınızı arayıp durumu izah edebilirdiniz.
çalışıyor musunuz bilmiyorum ama inanın evlilik önü bu tarz çok i çıkıyor ve iş yerinden ikide bir izin almak mazaret sunmak insanı zorda bırakıyor.

Sizi ezilecek görmüş konuşmuşta konuşmuş... Keşke deseydin anne bizim evimiz, biz bile bu kadar sıkmıyoruz kendimizi sen neden stres yapıyorsun diye. Mesafe koysanız da değişeceğini düşünmüyorum artık, bi laf oturtup saygınızı bozmadan anca öyle yerini bilmesini sağlayabilirsiniz.

kv nize sabah dediniz anneanne hastalandı
haber verdiniz mi kadına öğlene doğru geleceğinizi
eğer haber vermediyseniz siz hatalısınız
öyle insanlara yanlış anlamayın sorumsuz deniyor

tabiki size bağırıp çağırmaya hakkı yok
nişanlınıza şimdilik söylemeyin

Ben randevularımda titiz olmaya çalışırım ve karşı taraftan da bunu beklerim. Aynı durum öncesinde de tekrar ettiyse ya da başka durumlar olduysa kv dolmuş olabilir.

benim anlamadığım avizeyi de mi kv ile alıyorsunuz? :110:

neyse bi diğer soru işiniz çıkınca arayıp haber etmediniz mi?
hastanedeyim diye..
yani biri bana haber etmese işi çıkınca kafayı yiyorum mesela...

kv haklı kötü niyetle söylememiştir kızı gibi görmüştür kırılmayın , ben de sinirlenirdim çocuk oyuncağı gibi sürekli erteliyorsunuz

Olay kayınvalide olayı değil ki. Söz verilip tutulmama olayi. Ben de sinir olurdum size. Sonra da aglamanıza

Annem hep söylerdi ama ne olacak ki en fazla tartışırız cevabını veririm der geçerdim ama öyle değilmiş.Dün kayınvalidem beni aradı yakın zamanda düğünümüz olduğu için gel bugün avizeleri halledelim dedi.Bende nişanlım da gelecek sanıyorum aradım ben işe gidicem gelemem dedi.Bende o zaman yarın gidelim sen olmadan gitmek istemiyorum dedim tamam dedi anlaştık.
Dün akşam kayınvalidem mesaj attı sabah erken gidelim madem diye bende sabah kalktım fakat anneannemin tansiyonu düşmüş beni çağırdı ilaçları bitmiş almaya gittik doktor kontrolü derken öğlene doğru kayınvalideme gittim.Nişanlım da saat geç oldu işe gidicem gidemeyiz diyince annesi sinirlendi.
Mutfakta sadece ikimiz varız bana dediki sizin bu şımarıklıklarınız ne olcak bilmiyorum düğün yapıyoruz sıkıntısını biz çekiyoruz triplere siz giriyosunuz.Ben öğleden sonra ablamla birlikte yeğenimi doktora götürcektim öğleden sonra da gitceğimi öğrenince daha çok sinirlendi.
Madem gitcektin neden dünden söylemedin neden böyle yapıyosun senin amacın ne ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum sadece susuyorum diyor ama susmuyor.O kadar zoruma gitti ki nişanlım da markete gitmişti beni yalnız buldu ve bunları söyledi gerçekten hiçbir suçum yok bir saygısızlık yapmadım.Ablamla gidiceğimi de söylemedim çünkü sabahtan nişanlımla işleri bitirip öğleden sonra rahatça gidebilecektim.Diyorum ki anneannemin hastalancağını nerden bilebilirim bugün olmazsa yarın olur neden bu kadar sinirlendiniz susmuyor kadın.Sustum hiç bir şey demedim önüme baktım gözlerim doldu zaten üstüne bir de anca triplere gir dedi şok oldum aldım çantamı çıktım gittim.
Bütün gün ağlamaktan içim çıktı nişanlıma da bir şey söylemedim ama o kadar kırgınım o kadar soğudum ki evlenmekten soğudum.

Kv niz cok uyanik biri ve nisanlinizin isw pek gozu acik biri degil. Bana kalirsa net cizgileriniz olsun. Mesela ev icin bisey almak istediginde ben kendim gidip almak istiyorum diyin ha begenilmedi mi ev benim zevk benim deyin. Yani oturup aglamalar cikip gitmelerle olayi cozemezsiniz. Oglu yokken bisey mi dedi hemen lafi yapistirin gelsin bide oglunun yaninda soyle bu sozleri demelisin. Suan da oturmadigin evin avizesine karisan yarin cok baska seylere karisir o zmnda gidecegin kapi olmayabilir. Nasil baslarsa evlilik oyle gidiyor maalesef aonra ah vah tuh demeyin

Hoop abla yavaş ol bakalım derdim de... sen gene de deme.

Kv avize bakmaya gelmesin.

Sen de bir hastalık durumunda bu tür ertelemeleri veya iptalleri derhal haber ver.

Bu arada o senin annen değıl. O kv

Kv , annemiz gibi olsaydı ona kv demezdik. Anne derdik.

Back
X