Annem hep söylerdi ama ne olacak ki en fazla tartışırız cevabını veririm der geçerdim ama öyle değilmiş.Dün kayınvalidem beni aradı yakın zamanda düğünümüz olduğu için gel bugün avizeleri halledelim dedi.Bende nişanlım da gelecek sanıyorum aradım ben işe gidicem gelemem dedi.Bende o zaman yarın gidelim sen olmadan gitmek istemiyorum dedim tamam dedi anlaştık.
Dün akşam kayınvalidem mesaj attı sabah erken gidelim madem diye bende sabah kalktım fakat anneannemin tansiyonu düşmüş beni çağırdı ilaçları bitmiş almaya gittik doktor kontrolü derken öğlene doğru kayınvalideme gittim.Nişanlım da saat geç oldu işe gidicem gidemeyiz diyince annesi sinirlendi.
Mutfakta sadece ikimiz varız bana dediki sizin bu şımarıklıklarınız ne olcak bilmiyorum düğün yapıyoruz sıkıntısını biz çekiyoruz triplere siz giriyosunuz.Ben öğleden sonra ablamla birlikte yeğenimi doktora götürcektim öğleden sonra da gitceğimi öğrenince daha çok sinirlendi.
Madem gitcektin neden dünden söylemedin neden böyle yapıyosun senin amacın ne ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum sadece susuyorum diyor ama susmuyor.O kadar zoruma gitti ki nişanlım da markete gitmişti beni yalnız buldu ve bunları söyledi gerçekten hiçbir suçum yok bir saygısızlık yapmadım.Ablamla gidiceğimi de söylemedim çünkü sabahtan nişanlımla işleri bitirip öğleden sonra rahatça gidebilecektim.Diyorum ki anneannemin hastalancağını nerden bilebilirim bugün olmazsa yarın olur neden bu kadar sinirlendiniz susmuyor kadın.Sustum hiç bir şey demedim önüme baktım gözlerim doldu zaten üstüne bir de anca triplere gir dedi şok oldum aldım çantamı çıktım gittim.
Bütün gün ağlamaktan içim çıktı nişanlıma da bir şey söylemedim ama o kadar kırgınım o kadar soğudum ki evlenmekten soğudum.