- 28 Ekim 2016
- 530
- 359
- 103
- Konu Sahibi asabihatun
-
İki kez ertelemedim zaten öğleden sonraya işim kalmayacaktı rahatça bitecekti hastaneye gidene kadar.Hastaneye gitmesem de öğleden sonra nişanlımla gidip alamazdık işe gideceği için.iki kez ertelemissin, kayinvalide alinmakta hakli. abartmis sanki soylenirken, bi kez soyleyip noktalasa yeterliymis sanki. ama soylenmesine sebeb sensin, aksiyona reaksiyon olmus.
Derken?Zurnanın zırt dediği yerde ağlamak olmamış. O sizi yalnız bulduysa, siz de onu yalnız bulmuştunuz oysaki .
Ona da derken? deseydinizDerken?
Sizin bana gareziniz neOna da derken? deseydiniz
Soğuma daha bunlar çok ufak tefek şeyler. Ama canım ne yalan söyleyeyim bu konu kv konusu değil, söz verme konusu. Söz verilmişse işlerini hemen halledip o saatte gitmeliydin.Annem hep söylerdi ama ne olacak ki en fazla tartışırız cevabını veririm der geçerdim ama öyle değilmiş.Dün kayınvalidem beni aradı yakın zamanda düğünümüz olduğu için gel bugün avizeleri halledelim dedi.Bende nişanlım da gelecek sanıyorum aradım ben işe gidicem gelemem dedi.Bende o zaman yarın gidelim sen olmadan gitmek istemiyorum dedim tamam dedi anlaştık.
Dün akşam kayınvalidem mesaj attı sabah erken gidelim madem diye bende sabah kalktım fakat anneannemin tansiyonu düşmüş beni çağırdı ilaçları bitmiş almaya gittik doktor kontrolü derken öğlene doğru kayınvalideme gittim.Nişanlım da saat geç oldu işe gidicem gidemeyiz diyince annesi sinirlendi.
Mutfakta sadece ikimiz varız bana dediki sizin bu şımarıklıklarınız ne olcak bilmiyorum düğün yapıyoruz sıkıntısını biz çekiyoruz triplere siz giriyosunuz.Ben öğleden sonra ablamla birlikte yeğenimi doktora götürcektim öğleden sonra da gitceğimi öğrenince daha çok sinirlendi.
Madem gitcektin neden dünden söylemedin neden böyle yapıyosun senin amacın ne ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum sadece susuyorum diyor ama susmuyor.O kadar zoruma gitti ki nişanlım da markete gitmişti beni yalnız buldu ve bunları söyledi gerçekten hiçbir suçum yok bir saygısızlık yapmadım.Ablamla gidiceğimi de söylemedim çünkü sabahtan nişanlımla işleri bitirip öğleden sonra rahatça gidebilecektim.Diyorum ki anneannemin hastalancağını nerden bilebilirim bugün olmazsa yarın olur neden bu kadar sinirlendiniz susmuyor kadın.Sustum hiç bir şey demedim önüme baktım gözlerim doldu zaten üstüne bir de anca triplere gir dedi şok oldum aldım çantamı çıktım gittim.
Bütün gün ağlamaktan içim çıktı nişanlıma da bir şey söylemedim ama o kadar kırgınım o kadar soğudum ki evlenmekten soğudum.
Cok tuhaf bukadar kotumu cidden kayinvaliden yoksa.. baska gecmislermi varAnnem hep söylerdi ama ne olacak ki en fazla tartışırız cevabını veririm der geçerdim ama öyle değilmiş.Dün kayınvalidem beni aradı yakın zamanda düğünümüz olduğu için gel bugün avizeleri halledelim dedi.Bende nişanlım da gelecek sanıyorum aradım ben işe gidicem gelemem dedi.Bende o zaman yarın gidelim sen olmadan gitmek istemiyorum dedim tamam dedi anlaştık.
Dün akşam kayınvalidem mesaj attı sabah erken gidelim madem diye bende sabah kalktım fakat anneannemin tansiyonu düşmüş beni çağırdı ilaçları bitmiş almaya gittik doktor kontrolü derken öğlene doğru kayınvalideme gittim.Nişanlım da saat geç oldu işe gidicem gidemeyiz diyince annesi sinirlendi.
Mutfakta sadece ikimiz varız bana dediki sizin bu şımarıklıklarınız ne olcak bilmiyorum düğün yapıyoruz sıkıntısını biz çekiyoruz triplere siz giriyosunuz.Ben öğleden sonra ablamla birlikte yeğenimi doktora götürcektim öğleden sonra da gitceğimi öğrenince daha çok sinirlendi.
Madem gitcektin neden dünden söylemedin neden böyle yapıyosun senin amacın ne ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum sadece susuyorum diyor ama susmuyor.O kadar zoruma gitti ki nişanlım da markete gitmişti beni yalnız buldu ve bunları söyledi gerçekten hiçbir suçum yok bir saygısızlık yapmadım.Ablamla gidiceğimi de söylemedim çünkü sabahtan nişanlımla işleri bitirip öğleden sonra rahatça gidebilecektim.Diyorum ki anneannemin hastalancağını nerden bilebilirim bugün olmazsa yarın olur neden bu kadar sinirlendiniz susmuyor kadın.Sustum hiç bir şey demedim önüme baktım gözlerim doldu zaten üstüne bir de anca triplere gir dedi şok oldum aldım çantamı çıktım gittim.
Bütün gün ağlamaktan içim çıktı nişanlıma da bir şey söylemedim ama o kadar kırgınım o kadar soğudum ki evlenmekten soğudum.
Öğleden sonraya nişanlım olmayacağı için kayınvalidemle de bir işim kalmayacaktı yani ben hastaneye gideceğim saate kadar zaten işlerim bitecekti.Soğuma daha bunlar çok ufak tefek şeyler. Ama canım ne yalan söyleyeyim bu konu kv konusu değil, söz verme konusu. Söz verilmişse işlerini hemen halledip o saatte gitmeliydin.
Ben söz verip yapmayan insanlara hiç tahammül edemiyorum. Hadi ilaçlar neyse öğleden sonra içinde başka işin varmış. Bu olmaz böyle.
Garez değil de sinirlendim. Nasıl başlarsa öyle gider deyimini duymuşsunuzdur. Saygısızlık edin demiyorum ama çizginizi ve aşmaması gerektiği ile ilgili bir konuşma yapsaydınız. Yalnız buldu beni demenize karşılık dedim ki o da yalnızdı. Neden ağlamak seçiminiz oldu?Sizin bana gareziniz ne
Ama öğleden sonra olsun desede bu kez de başka işin varmış, ysnlış mı anladım?Öğleden sonraya nişanlım olmayacağı için kayınvalidemle de bir işim kalmayacaktı yani ben hastaneye gideceğim saate kadar zaten işlerim bitecekti.
Kötü diyemem daha önce hiç böyle bir konuşma yapmamıştı benimle ve aksine kendisini severim daha önce hiç böyle konuşmamıştı bu ilktiCok tuhaf bukadar kotumu cidden kayinvaliden yoksa.. baska gecmislermi var
Bu dahada ilginc... iyi biri birden biri niye boyle yapsinki... acaba bilmediginiz baska birsey mi oldu. Nisanlinizla paylasin..Kötü diyemem daha önce hiç böyle bir konuşma yapmamıştı benimle ve aksine kendisini severim daha önce hiç böyle konuşmamıştı bu ilkti
Oturup hüngür hüngür ağlamadım ki gözlerim doldu sadece yalnız bulduysam azar mı çekseydim kadına nasıl tartışayım benden yaşca büyükGarez değil de sinirlendim. Nasıl başlarsa öyle gider deyimini duymuşsunuzdur. Saygısızlık edin demiyorum ama çizginizi ve aşmaması gerektiği ile ilgili bir konuşma yapsaydınız. Yalnız buldu beni demenize karşılık dedim ki o da yalnızdı. Neden ağlamak seçiminiz oldu?
Öğleden sonra gitmek istemediğimi kendisi biliyor çünkü dün nişanlım olmadan gitmek istemediğimi söylemiştimAma öğleden sonra olsun desede bu kez de başka işin varmış, ysnlış mı anladım?
tatli dil yilani deliginden cikarir. nisanlina de ki : " hayatim ben annenle sözlesmeme ragmen gidemedik aslina bakarsan bu secimi ben seninle birlikte yapmak istiyorum evimizin esyalarini beraber begensek ? hem anneni de yormayiz yasli kadin , zevklerimizde uyusmaz belki tatsizlik cikmasin durup dururken " deNişanlım işe gideceği için gelemeyecekti.Çünkü beğenmediğim bir şey olduğunda nişanlıma rahatlıklar söyleyebileceğimi ama kendisine ses çıkaramıcağımı bildiği için benimle beraber gelmek istiyor.Yani kısacası oğlunu da istemiyor benim istediğimi yapacağı için
Kendinizi savunmanız için illa kadına azar çekmeniz gerekmiyor ki.susup kalmışsınız yani bakın birsürü önerilerde bulunuldu size. Bizim de gelinimiz var annem böyle dese gelininiz daha fazlasını der galibaOturup hüngür hüngür ağlamadım ki gözlerim doldu sadece yalnız bulduysam azar mı çekseydim kadına nasıl tartışayım benden yaşca büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?