Eller kendi annen gibi olmuyormuş

iki kez ertelemissin, kayinvalide alinmakta hakli. abartmis sanki soylenirken, bi kez soyleyip noktalasa yeterliymis sanki. ama soylenmesine sebeb sensin, aksiyona reaksiyon olmus.
İki kez ertelemedim zaten öğleden sonraya işim kalmayacaktı rahatça bitecekti hastaneye gidene kadar.Hastaneye gitmesem de öğleden sonra nişanlımla gidip alamazdık işe gideceği için.

Soğuma daha bunlar çok ufak tefek şeyler. Ama canım ne yalan söyleyeyim bu konu kv konusu değil, söz verme konusu. Söz verilmişse işlerini hemen halledip o saatte gitmeliydin.

Ben söz verip yapmayan insanlara hiç tahammül edemiyorum. Hadi ilaçlar neyse öğleden sonra içinde başka işin varmış. Bu olmaz böyle.

Cok tuhaf bukadar kotumu cidden kayinvaliden yoksa.. baska gecmislermi var

Öğleden sonraya nişanlım olmayacağı için kayınvalidemle de bir işim kalmayacaktı yani ben hastaneye gideceğim saate kadar zaten işlerim bitecekti.

Sizin bana gareziniz ne
Garez değil de sinirlendim. Nasıl başlarsa öyle gider deyimini duymuşsunuzdur. Saygısızlık edin demiyorum ama çizginizi ve aşmaması gerektiği ile ilgili bir konuşma yapsaydınız. Yalnız buldu beni demenize karşılık dedim ki o da yalnızdı. Neden ağlamak seçiminiz oldu?

Kötü diyemem daha önce hiç böyle bir konuşma yapmamıştı benimle ve aksine kendisini severim daha önce hiç böyle konuşmamıştı bu ilkti
Bu dahada ilginc... iyi biri birden biri niye boyle yapsinki... acaba bilmediginiz baska birsey mi oldu. Nisanlinizla paylasin..

Oturup hüngür hüngür ağlamadım ki gözlerim doldu sadece yalnız bulduysam azar mı çekseydim kadına nasıl tartışayım benden yaşca büyük

tatli dil yilani deliginden cikarir. nisanlina de ki : " hayatim ben annenle sözlesmeme ragmen gidemedik aslina bakarsan bu secimi ben seninle birlikte yapmak istiyorum evimizin esyalarini beraber begensek ? hem anneni de yormayiz yasli kadin , zevklerimizde uyusmaz belki tatsizlik cikmasin durup dururken " de

Söylenmeyi abartmış evet o noktada gösterdiği tepki yanlış ama tepki göstermesi doğru. İlkinde nişanlımı bekleyelim ikincide anneannem rahatsız üçüncüde ablamla doktora gidicez haliyle kadın sinirlenmiştir belki bunlara dikkat eden bir insandır. Bozulması normal bunu paylaşması da bence kötü değil içinde tutması arkadan laf söylemesi daha kötü olurdu ama söyleme tarzı kesinlikle yanlış. Size tek Öner’im kimsenin anneniz gibi olmasını beklemeyin. Olamaz çünkü. Kızı var mı kayınvalidenizin bilmiyorum ama siz de ne yaparsanız yapın onun kızı olamazsınız. Herkesin kendi annesi kendi kızı var. Avizeye kayınvalideyle gitmek zaten baştan yanlış. Kendi evinizin eşyasını nişanlınızla alın kimseye söz hakkı vermeyin

Oturup hüngür hüngür ağlamadım ki gözlerim doldu sadece yalnız bulduysam azar mı çekseydim kadına nasıl tartışayım benden yaşca büyük
Kendinizi savunmanız için illa kadına azar çekmeniz gerekmiyor ki.susup kalmışsınız yani bakın birsürü önerilerde bulunuldu size. Bizim de gelinimiz var annem böyle dese gelininiz daha fazlasını der galiba tabii üslup çok önemli

Ben anlamadım sanırım.
Siz mazeretlerinizi bildirmediniz mi kadına?
Erteleyip erteleyip gitmiyorsanız kadın alınır tabi. Tarzı elbet yanlış ama sizde de hata var gibi

Avizelerin parasini kv odeyecekse soylenmesi gayet normal. Degilse ve sadece orada bulunmak istiyorsa kendi kendine gun ayarlayip durmasin siz nisanlinizla kendinize gore ayarlarsiniz gelebiliyorsa o da gelir bana gore gerek bile yok ama neyse. Kendisi triplerde asil, sen de cok fazla sinmişsin tabi ki kalkip bagirip cagirmazsin ama basini egip durmak nedir daha simdiden boylesen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…