C
Cahalet
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Cahalet
-
Cok yasli bir babam var zaten benide onunla trhdid ediyor serefsiz adiBunun bir yolu olmali.ailen yok mi ya da görüşmüyor musun?hiç mi kimsen yok..ya da polise şikayet et.
Keske boraz cesaretim olsaydiBir süre kadın sığınma evine gidebilirsin çocuklarımla birlikte. Darp raporu alıp şiddeti ispatlarsan maddi yonden de gucluymus esin, maddi manevi tazminat, nafaka hepsini alirsin. Şiddete eğimli bir insana çocukları vereceklerini sanmıyorum. Sakin biter Birgün akillanir deme, kalkan el birdaha inmiyor. Gençliğine olur olan. Maddi durumun olmadığı için de adliyeye gidip adliyeden baro avukatı temin edebilirsin en azından seni savunacak birisi olur o öküze karsi
Ben bu dediklerrinizi cok dusundum hatta hayallerini bile kurdum ama o kadar hepsi bu ben cekip siginma ebine gitsem bunlar kurtler aglaksizlar iftira atip biriyle kactigimi soyleyip beni oldururler cunku ailelerinde oldu boyle bir olay amcasinin karisi dayanamayip uc cocjgunu birakip lavyive bulup onuda iyilik yapip yardim edenide olduduler ve sadece 10 ay hapis yattilar biri sucu ustune aldi cikti amcasi boyle nalet insanlar iste cocuklarima olan olur anasizlik cok zor bir cocuk annesiz kalacagina ölsun annesiyle daha iyidir bu zamnda
Benim de cesaretim yoktu senin gibi. Dayagimi yiyip oturuyordum ama bıçak kemiğe dayandı ve bunların hepsini yaptım.Keske boraz cesaretim olsaydi
Esimden hamileyken 9 aylik hemde dayak yedim ve hala kizinca dovuyor brni onu hic sevmiyorim nefret ediyorm ama 2 covugum var yetim kalmasinlar die bosanamiyorum caresizim ve ailemde yok
bunlar kurtler aglaksizlar
Cok yasli bir babam var zaten benide onunla trhdid ediyor serefsiz adi
Cok yanlis ve sende masum degilsin. Ayni paragrafta cok mantikli olmus gercekten. Allah askina kadin neden siddet uyguladigini bike yazmamisken sende masum degilsin nasil diyebiliyorsunuz. Bel ki adamgercekten psikopat ve gozunu ustunde kaş var deyip dovüyor.Ne psikopatlar var dunya da. Kadin olarak siz boyle dusunurseniz daha bu ulkede cooook kadin siddet gorur ve hiz daha coooom kadin cinayetlerine vah vah der dururuzBosaninca cocuklar yetim kalmiyor. Adami oldur demiyoruz ki
Kocan dayakci bir adam cok yanlis. Ama sen de pek masum degilsin. Bir sekilde kurtulamiyorsan suyuna gidiceksin.
Bu arada adiligin bir milletle alakasi yoktur.
Bosaninca cocuklar yetim kalmiyor. Adami oldur demiyoruz ki
Kocan dayakci bir adam cok yanlis. Ama sen de pek masum degilsin. Bir sekilde kurtulamiyorsan suyuna gidiceksin.
Bu arada adiligin bir milletle alakasi yoktur.
Esimden hamileyken 9 aylik hemde dayak yedim ve hala kizinca dovuyor brni onu hic sevmiyorim nefret ediyorm ama 2 covugum var yetim kalmasinlar die bosanamiyorum caresizim ve ailemde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?