Elleri kirilasica

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cahalet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

Cahalet

Ziyaretçi
Esimden hamileyken 9 aylik hemde dayak yedim ve hala kizinca dovuyor brni onu hic sevmiyorim nefret ediyorm ama 2 covugum var yetim kalmasinlar die bosanamiyorum caresizim ve ailemde yok

Onun yaninda kaldigin surece oylede boylede birgun yetim kalicaklar. Evlatlarini ve kendini kurtar ordan. Okadar kadin tek basina cocuklarina bakiyor siz neden yapaniyasiniz?

Ben ynlizim ailem.yok ve o maddi ve manevi uonden guclu yani covulalrimi bana kesinlikle vermezler gostermeLer ben 13 yasinda annesiz kimsesiz kaldim ve onlar kalmasin die katlaniyrm ama nereye kadar dayanirim bilmiyrm

Bunun bir yolu olmali.ailen yok mi ya da görüşmüyor musun?hiç mi kimsen yok..ya da polise şikayet et.

Bu nası bir insandır böyle Allah yardımcınız olsun,olduğum yerden sinir küpü oldum

Bir süre kadın sığınma evine gidebilirsin çocuklarımla birlikte. Darp raporu alıp şiddeti ispatlarsan maddi yonden de gucluymus esin, maddi manevi tazminat, nafaka hepsini alirsin. Şiddete eğimli bir insana çocukları vereceklerini sanmıyorum. Sakin biter Birgün akillanir deme, kalkan el birdaha inmiyor. Gençliğine olur olan. Maddi durumun olmadığı için de adliyeye gidip adliyeden baro avukatı temin edebilirsin en azından seni savunacak birisi olur o öküze karsi

Ben bu dediklerrinizi cok dusundum hatta hayallerini bile kurdum ama o kadar hepsi bu ben cekip siginma ebine gitsem bunlar kurtler aglaksizlar iftira atip biriyle kactigimi soyleyip beni oldururler cunku ailelerinde oldu boyle bir olay amcasinin karisi dayanamayip uc cocjgunu birakip lavyive bulup onuda iyilik yapip yardim edenide olduduler ve sadece 10 ay hapis yattilar biri sucu ustune aldi cikti amcasi boyle nalet insanlar iste cocuklarima olan olur anasizlik cok zor bir cocuk annesiz kalacagina ölsun annesiyle daha iyidir bu zamnda

Keske boraz cesaretim olsaydi

Şiddet uyguladığı anda ararsanız polisi ona hissettirmeden. Polise ben bu adamdan şikayetçiyim kadın sığınma evine gitmek istiyorum derseniz ona uzaklaştırma veriyorlar haftada bir gidip karakola imza atıyor eğer sizin yakininiza veya ailenizin yakınına gelirse hapis cezası var. Ve sizi de alıp onun gözünün önünde polis arabasıyla kadın sığınma evine götürüyorlar. Kadın sığınma evini bulmasının imkanı ihtimali yok zaten. Çok gizli tutuluyor.

Esimden hamileyken 9 aylik hemde dayak yedim ve hala kizinca dovuyor brni onu hic sevmiyorim nefret ediyorm ama 2 covugum var yetim kalmasinlar die bosanamiyorum caresizim ve ailemde yok

Bosaninca cocuklar yetim kalmiyor. Adami oldur demiyoruz ki

bunlar kurtler aglaksizlar

Cok yasli bir babam var zaten benide onunla trhdid ediyor serefsiz adi

Kocan dayakci bir adam cok yanlis. Ama sen de pek masum degilsin. Bir sekilde kurtulamiyorsan suyuna gidiceksin.
Bu arada adiligin bir milletle alakasi yoktur.

Kocan dayakci bir adam cok yanlis. Ama sen de pek masum degilsin. Bir sekilde kurtulamiyorsan suyuna gidiceksin.
Cok yanlis ve sende masum degilsin. Ayni paragrafta cok mantikli olmus gercekten. Allah askina kadin neden siddet uyguladigini bike yazmamisken sende masum degilsin nasil diyebiliyorsunuz. Bel ki adamgercekten psikopat ve gozunu ustunde kaş var deyip dovüyor.Ne psikopatlar var dunya da. Kadin olarak siz boyle dusunurseniz daha bu ulkede cooook kadin siddet gorur ve hiz daha coooom kadin cinayetlerine vah vah der dururuz
Allah islah etsin hepimizi.

Adam seni en sonunda dayaktan öldürür,cocuklarınıda sosyal hizmetler alır olur biter ...sen çocuklar yetim kalmasın diyorsun ki boşanınca yetim kalınmaz ama sana bir şey olduğunda o zaman öksüz kalırlar

Son düzenleme:
Çocuklarınız siz ayrılınca yetim kalmıyor sonuçta babaları ölmeyecek ama bu gidişle çocuklarınız öksüz kalacak

Çocuklarınız dayak yediğinde de onlara "En azından yetim değilsiniz, sizi döven bir babanız var."dersiniz.
Kusura bakmayın ama dayağa asıl çocuk için rest çekilir. Çocuklar için katlanıyorum demeyin, hayata karışmaktan korkuyorum deyin.

Tabi yaaa koca şiddet uyguluyorsa kadın kesin hak etmiştir,itaat etmesi lazimdi,huyuna gitmesi lazımdı ama gitmemiş eeh huyuna gidene kadar yer dayagini di mi

Bravo size ,diyecek söz bulamıyorum

Babası ölene yetim derler hanımefendi. Boşanana değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…