Cok yanlis ve sende masum degilsin. Ayni paragrafta cok mantikli olmus gercekten. Allah askina kadin neden siddet uyguladigini bike yazmamisken sende masum degilsin nasil diyebiliyorsunuz. Bel ki adamgercekten psikopat ve gozunu ustunde kaş var deyip dovüyor.Ne psikopatlar var dunya da. Kadin olarak siz boyle dusunurseniz daha bu ulkede cooook kadin siddet gorur ve hiz daha coooom kadin cinayetlerine vah vah der dururuz
Allah islah etsin hepimizi.
Basta siz olmak uzere allah hepimizi islah etsin.
Bir insanin masum olup olmamasi bambaskadir. Baska bir insanin hatali davranisinin olmasi bambaska. Esin hatali cunku sen masum degilsin demiyorum. Esin hatali ama sen de masum degilsin diyorum.
Bunu dusunmemin baslica sebebi de konu sahibinin harfleri eksik yazmasi uzerine kendisi kendi babasina serefsiz diyor diye anlamamdi. Diger sebebi de kürt olmalarini belali olmalarinin yeterli sebebi gibi sunmasiydi.
Uzgunum fasistlik masum bir insana gore degil. Dayak yemesinin sebebini yazmasi gerekmez bunu diyebilmem icin. Cunku ben cok sukur dayagin hic bir sebeple hakli eylem olamayacagini biliyorum. Sizin gibi dusunmuyorum.
Farkinda misiniz bilmem yazdiginiz mesajin bir de alt anlami var
"Belki kasinin ustunde gozun var diyip dovuyor" ne demek? Belki gercekten gerekcesiz dovuyor demek. Demek ki size gore gerekcesi olmasi da mumkun.
Bence 9 aylik hamile bir kadini dovmek = insanliktan nasibini almamak
Ama bir kadin bu insaniyet gormemis kisiyle bu sartlara ragmen 3 cocuk yapip, sunulan her cozume set koyuyorsa, bosanmayacagi asikardir.
Farkinda degil misiniz kadin hic bir sekilde bosanicam nasil bir yol izleyebilirim nasil guclu olurum demiyor. Onune imkanlar cozumler seriliyor x kacti da buldular vurdular bunlar kurtler adiler her seyi yaparlar diyor.
Bu adam degismez. Birebir alintiladiginiz mesajda bosan diyorum zaten. Ama yapamama ihtimali cok yuksek. Basbaya korkuyor. O zaman en azindan cocuklari siddetin gobeginde buyutmemek icin yapabilecegi tek sey bu. Aksi takdirde buyrun 3 adet gelecegin psikopati yetisiyor.
Ben hic bir yerde sen hakediyorsun gibi bir sey soylemedim. Sen masum degilsin deyisim tamamen baska detaylari alintilayip yazdigim bir sey. Ama yine de siz bunu anladiysaniz beni degil kendi bilincaltinizi sorgulayin. Sonucta psikopatca haksiz sebeplerle dovuyor olabilecegini belirtip aslinda hakli sebeplerle de dovulebilecegini ima eden ben degilim sizsiniz.
Bir de eski mesajlarima bir bakin bence :)
Bu forumda benim kadar gozu kara kac kisi vardir bilmiyorum.
Bir derdim varda o kadar konuya yazarim ki...
Calismayan, kendini ev isi ve cocuk bakimina adayan, calisip yine tum bu isleri ustlenen, maas kartini esine veren, esinden kufur isitip buraya sadece kirildim diye konu acan, 13 yildir tatile gitmedik gitmek isteyince beddua etti diyen, kocam aileme gondermiyor diyen binbir cesit insana "yazik degil mi sana? Bosan kurtul su sacma sapan herifin elinde kepaze olma" yazan biriyim.
Ama bosanmayacagini bile bile buraya bosan yazip gecmemin bu uyeye hic bir faydasi olmayacagini biliyorum.
Benim gibiler yuzunden kadina siddet ve cinayet haberi okumazsiniz da sizin gibi neyin ne sebeple ve neye cevaben yazildigina bakmadan kelime cimbizlayip,catacak bir sey yaratip sahte kahraman olmak icin kendince anlam olusturanlar yuzunden daha baya bir sorun yasariz.
Bu yuzden allah basta sizi islah etsin.