Yetim kalması için eşinizin ölmesi gerekiyor.Esimden hamileyken 9 aylik hemde dayak yedim ve hala kizinca dovuyor brni onu hic sevmiyorim nefret ediyorm ama 2 covugum var yetim kalmasinlar die bosanamiyorum caresizim ve ailemde yok
Keyfinden.Bol bol doğurunca geçiyor.
Üzülmeyin.
Bu kadar pislik bir adama neden çocuk yapıp sürekli baba ediyorsunuz allasen ?
Hıhım.Keyfinden.
Mazoşist çünkü kadın.
Siz boşanınca çocuklarınız yetim kalmaz merak etmeyin. Yetimlik baba öldüğünde öksüzlük ana öldüğünde söylenen bir sifattir. Boşanma halinde boyle bisey siz konusu değil. Maddi imkanınız varsa ya da aileniz destekse asla katlanmayın. Çocuklarımıza bari bu kötülüğü yapmayın.Esimden hamileyken 9 aylik hemde dayak yedim ve hala kizinca dovuyor brni onu hic sevmiyorim nefret ediyorm ama 2 covugum var yetim kalmasinlar die bosanamiyorum caresizim ve ailemde yok
Eşinden ayrılınca çocuklar yetim kalmıyor. Yalnızca babasıyla az vakit geçiriyor.Esimden hamileyken 9 aylik hemde dayak yedim ve hala kizinca dovuyor brni onu hic sevmiyorim nefret ediyorm ama 2 covugum var yetim kalmasinlar die bosanamiyorum caresizim ve ailemde yok
Tabi yaaa koca şiddet uyguluyorsa kadın kesin hak etmiştir,itaat etmesi lazimdi,huyuna gitmesi lazımdı ama gitmemiş eeh huyuna gidene kadar yer dayagini di mi
Bravo size ,diyecek söz bulamıyorum
Esimden hamileyken 9 aylik hemde dayak yedim ve hala kizinca dovuyor brni onu hic sevmiyorim nefret ediyorm ama 2 covugum var yetim kalmasinlar die bosanamiyorum caresizim ve ailemde yok
Eşinizden ayrılınca çocuklarınız yetim kalmaz, babaları ölmedikçe yani... Ama siz bu adamla aynı evde yaşamaya devam ederseniz öksüz kalacaklar gibi görünüyor. Çaresizsiniz, ayrılmak için koşullarınız uygun değil bunları anlarım ama çocukları bahane etmeniz doğru değil. Şiddet gördüğünüzü ispatlarsanız nafaka alırsınız, tazminat alırsınız, kendinize uygun bir iş bulup şu anki durumunuzdan çok daha iyi bir şekilde çocuklarınızla yaşarsanız.Esimden hamileyken 9 aylik hemde dayak yedim ve hala kizinca dovuyor brni onu hic sevmiyorim nefret ediyorm ama 2 covugum var yetim kalmasinlar die bosanamiyorum caresizim ve ailemde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?