Elleri kirilasica

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cahalet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Esimden hamileyken 9 aylik hemde dayak yedim ve hala kizinca dovuyor brni onu hic sevmiyorim nefret ediyorm ama 2 covugum var yetim kalmasinlar die bosanamiyorum caresizim ve ailemde yok
Yetim kalması için eşinizin ölmesi gerekiyor.
Boşandığınız zaman yetim kalmayacaklar yani, sadece babası ile aynı çatıda büyümeyecek çocuklarınız....
Kiii en sağlıklısı da bu... Annelerinin sürekli dayak yediğine şahit olmayacaklar ve psikolojileride bozulmayacak böylelikle...

Bir konuyu da atliyorsunuz tamam bencede bosansin kurtarsin kendini ama iyi bir meslegi yoksa sahip cikan ailesi yoksa bu kadin. asgari ucretle kira mi odesin iki cocuga bakici yada kres parasi mi versin bu zamanda sahip cikanin yoksa cocuklarda kucukse tek basina ayakta kalmak cok zor bide tehlikeli insanlarmis huzur vereceklerini sanmiyorum Allah yardimcisi olsun

kaç yaşındasınız ?
Sanırım biraz küçüksünüz..

selam...

bazen demekle yapmak aynı olsaydı bende dayak yedim birsürü şeyde yaşıyorum hala işimde var eğitimde ama olmyaınca olmuyor sevmediğim bir adamla evliliği yürütüyorum kızım var sadece

ki işi yok o cocuğun ihtiyaçları ne olacak boşasın demek kolay ekmek parası nası olacak .1400 evmi geçindirilir ki kira elektrik su mutfak derken birsürü masraf allah sabır versin sana kocanıda islah etsin sizin kıymetinizi bilsin işallah

Bol bol doğurunca geçiyor.
Üzülmeyin.
Bu kadar pislik bir adama neden çocuk yapıp sürekli baba ediyorsunuz allasen ?

Esimden hamileyken 9 aylik hemde dayak yedim ve hala kizinca dovuyor brni onu hic sevmiyorim nefret ediyorm ama 2 covugum var yetim kalmasinlar die bosanamiyorum caresizim ve ailemde yok
Siz boşanınca çocuklarınız yetim kalmaz merak etmeyin. Yetimlik baba öldüğünde öksüzlük ana öldüğünde söylenen bir sifattir. Boşanma halinde boyle bisey siz konusu değil. Maddi imkanınız varsa ya da aileniz destekse asla katlanmayın. Çocuklarımıza bari bu kötülüğü yapmayın.

Babası ölmüş mü oluyor da yetim kalsınlar.
Adam orda duruyor. Sadece ayrılacaksın.
Zaten gözyumduğun için dövmeye devam ediyor. Bu kadın halinden memnun diyor.

Eşinden ayrılınca çocuklar yetim kalmıyor. Yalnızca babasıyla az vakit geçiriyor.

Ya ne güzel yazmışsınız arkadaşlar, boşan, sığınma evi falan
Kadın ailede yaşandı bu tür bir olay diyor, kadını öldürüp, yardım edene de zarar verdiler diyor neyin yüreklendirmesi bu
Herkesin yaşadığı şartlar farklı, her kadın bizimle aynı şartlarda yaşamıyor maalesef, akıl verirken ya da yererken biraz bunları da düşünmek lazım.
Konu sahibesi eşinin ailesinde bu duruma el atacak biri var mı ? Çekindiği aile büyüğü falan
Ya da bu olaylar olduğunda polisi arasanız, bir karakola çekilirse falan belki anlar işin ciddiyetini, çekinebilir, Allah ıslah etsin kocanızı çok zor bir durum. Ama lütfen gaza gelip fevri bir harekete girişmeyin, şartlarınızı en iyi siz bilirsiniz ve lütfen korunun daha fazla çocuk yapmayın

Ailen yok,paran yok,işin yok dayak atan kocan var işin gerçekten zor. Niye iki çocuk vs diye saçma sapan sorular sormayacam artık olmuş Allah ömür versin. Seni yaratan Rabbine sığın kardesim dua et acar Allah bir kapı sana bir çıkış yolu gosterir,Rabbim yar yardımcın olsun inşallah o pisligede akıl merhamet versin.

çalışmıyorsan işe gir..bence boşan..çocuklar yetim kalmasın diye mutsuz kötü bir ailedede yetişmesin..
evet burdan yazması kolay ama sen şiddet görüyorsun ve bunu hamileyken bile görmüşsün..yani karşındaki adam normal değil..o yüzden kendini ve çocuklarını kurtar..

Sen ne yapmayi dusunuyorsun?
Genelde hangi sebepten dövüyor?
Çocuklarının yaninda mi vuruyor?

ilerde çocklara da şiddet uyguladığında eşin neden boşanmadım ki dersin

Tabi yaaa koca şiddet uyguluyorsa kadın kesin hak etmiştir,itaat etmesi lazimdi,huyuna gitmesi lazımdı ama gitmemiş eeh huyuna gidene kadar yer dayagini di mi

Bravo size ,diyecek söz bulamıyorum

Isterseniz gecmis mesajlarima bir bakin. Bir derdim vardaki cok konuya cevap yazmisligim vardir.

Kimi neyle yargiladiginizi gorunce kendinize de "bravo, kendime soyleyecek laf bulamiyorum" dersiniz...

Ben sadece her cozume bir mana bulan, bu kadar olaya ragmen 3 cocuk yapan, bu yuzden asla bosanmayacagindan emin oldugum bir kadina o cocuklari siddet icinde buyutmemesi icin -birebir alintiladiginiz mesajda- once bosan dedim, ama bunu yapmayacagini bildigim icin en azindan cocuklar biraz sakin ortamda buyusun de gelecegin psikopati olmasinlar diye siddeti bir sekilde azaltmasi icin bu sekilde soyledim.

Siz insani erdemlerden yoksun bir adamdan bosanmiyorsaniz "bunlar kurtler adi serefsiz" diyip damarina basip adami kendi ustunuze salmak ne oluyor? Belli ki bu adam insanliktan nasibini almamis. Bu yastan sonra islah olmaz. Bosanip hayatindan atmiyorsan ne yapacaksin?
(Kurt degilim bu sebeple mi yazip adami savundum sandiniz bilmiyorum. Rusum herhangi bir sekilde turk kurt ayirt edebilecek bir kisi bile degilim)

Sanki "olsun canim sus beyindir itaat et, huzurun kacmasin" demisim gibi davraniyorsunuz. Bence asil size bravo.

(Harf eksikliklerinden oturu ben kendisi kendi babasina serefsiz diyor diye algiladim, bu benim hatam)

eee napalım? vah vaahh çok üzüldüm mü diyelim?
ayrıl boşan mı diyelim?
polise git sığınma evine mi yerleş diyelim?
çek ömür boyu mu diyelim?
bunları düşünmüşsündür zaten.. ozaman ??

Hiçbirşey yapamaz malesef bayan öyle boşanmak sığınma evi falan zor imkansız değil ama zor hanımefendi yapabilir mi bilmiyorum çok istiyorsa bir şekilde yapar ama arkasında destek olacak kimsesi yok
ya bir aile büyüğüyle görüşecek (eşinin değer verdiği saydığı ) ona söz verecek eşine kötü davranmamak için ( büyük sözü çok kıymetli değerlidir onlar için ) yada damarına basmadan eşiyle yaşamaya devam edecek.8 yıldır güneydoğuda yaşıyorum ve yaşadıklarımdan gördüğüm kadarıyla hanımefendi bir işe girip çalışamaz boşanamaz baş kaldıramaz hee burda herkes öyle mi tabi ki değil ben hanımefendinin anlattıklarından yola çıkarak ailenin yapısının böyle olduğunu farzediyorum

Karakola gidin uzaklaştırma alsın da aklı başına gelsin

Eşinizden ayrılınca çocuklarınız yetim kalmaz, babaları ölmedikçe yani... Ama siz bu adamla aynı evde yaşamaya devam ederseniz öksüz kalacaklar gibi görünüyor. Çaresizsiniz, ayrılmak için koşullarınız uygun değil bunları anlarım ama çocukları bahane etmeniz doğru değil. Şiddet gördüğünüzü ispatlarsanız nafaka alırsınız, tazminat alırsınız, kendinize uygun bir iş bulup şu anki durumunuzdan çok daha iyi bir şekilde çocuklarınızla yaşarsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…