- 26 Ağustos 2012
- 259
- 57
- 123
- Konu Sahibi suskunsevda
-
Çok şükür tabi ama bazen çok sinirim bozuluyor ve cekiniyorum :/Çaresi olmadığına göre şükredip hayatınıza devam edin
Ya kızlar tabikide yinede çok büyük bişe değil belki ama ben çok takiyorum ya benim ellerim büyük parmaklarim da haliyle kalın benden daha yapililarin bile elleri daha kibar. Kibar ellerimin olmasını cok istiyorum ama çaresi yok
Keşke küçük olsaydı benimkide canim ya cok isterdim tabi bunada şükür amiinn inşallahçok küçük olması çokmu iyi sanki benim ayaklar 35 ayakkabı yok ayağıma bebek patiği giy diyolar sonra eller çöp gibi gören ay bebek eli gibi diyo insanda bi garip hissediyo benimkide normal değil ama napim buna varana kadar tonla derdim var allah sağlıktan etmesin
Boyum 1.70 kilom 56-57 arası değişiyor ama sorun yapıyorum işte bazen elimde olmuyo yaa yuzuk felan bakmaya utanıyorum :$benim boyum 174 bacım, benim her tarafım büyük :d Kilolu değilsen sorun yok bence :))
Keşke küçük olsaydı benimkide canim ya cok isterdim tabi bunada şükür amiinn inşallah
İnsanın canı sıkılıyor haklısın canım yapı meselesi değişmiyor maalesef amiin inşallah Allah hepimizim bahtını güzel etsin. Yaza istemeye gelcekler kısmetse ama işte aklıma geldikçe ona bile canim sıkılıyor hani yuzuk bakarken felan rezil olcam sanki yersiz bi düşünce belki ama bazen engel olamıyorum :/yok canım yaa isteme ayakkabı bulamıyorum hep gülüyolar bana ellerimede gülüyolar:26: boşver elimi meli allah bahtını güzel etsin neyinden cekiniyosun herkesin yapısı farklı işte napalım
İnsanın canı sıkılıyor haklısın canım yapı meselesi değişmiyor maalesef amiin inşallah Allah hepimizim bahtını güzel etsin. Yaza istemeye gelcekler kısmetse ama işte aklıma geldikçe ona bile canim sıkılıyor hani yuzuk bakarken felan rezil olcam sanki yersiz bi düşünce belki ama bazen engel olamıyorum :/
Iyi bişe mi dedin kötü bise mi bilemedim şimdibide iyi tarafından bak olaya düşünsene tüm altınların takıların çok para eden şeyler olcak en ağırından
Iyi bişe mi dedin kötü bise mi bilemedim şimdi:) öyle yani elden bise gelmese de içimi dökmek istedim :))
Ya kızlar tabikide yinede çok büyük bişe değil belki ama ben çok takiyorum ya benim ellerim büyük parmaklarim da haliyle kalın benden daha yapililarin bile elleri daha kibar. Kibar ellerimin olmasını cok istiyorum ama çaresi yok
Alemsin canım güldürdun gerçekten Allah da seni guldursun :) takılmasam keşke canım psikolojik bendeki :)iyi bişey tabiki çil çil altınlar takılar yehuuuuya ben napim benim altınlar beş para etmeyecekya takılma bunlara ellerine senden başka takan olmadığından çok eminim
Çok haklısın canım sağlığımiz yerinde ama dedigin gibi insaniz şikayetlerimiz bitmiyor bazen öyle düşünüp takmiyorum bazende sinirlerim bozuluyo yinede her halimize çok şükür :)Eli olmayan birini hatırladım şimdi
Ayakkabısını annesi giydiriyordu..tuvalette bile yardım almak zorundaydı.....yanlış anlaşılmasın asla sizi üzmek değil maksatım ...aklıma geldi yazdım
Başım ya da başka bir yerim ağrıdığı zaman insanız işte bazen şikayetleniyorum...sonra çok şükür ki başım var da ağrıyor diyorum gülüp geçiyorum
Hastalıklar...rahatsızlıklar...ağrılar sancılar bitmeyen keşkeler hepsi neyi gösteriyor biliyor musun tatlım HAYATTA OLDUĞUMUZU
Sadece ölüler hissetmez.....onların bedene ihtiyaçı yoktur zaten....biz bizde olan herşeye muhtaçız.....ya olmasaydı
Bence takma bu kadar hayatın tadını çıkar
Tabikii çok şükür canımYa onlarda olmasaydı? Çok şükür...
Ne güzel seviyosan işte keske bende sevebilsem :)ayy benım de elelrım buyuk sekerım boswerrrr.... parmaklarım ınce ama uzun eller buyuk sevıyorum onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?