ellerim büyük :(

Çok cekinerek söylüyorum ki 18

Elleriniz bence normal çok küçük olmaktansa biraz tuttum mu el doldurması daha iyi sevdiğiniz dolu dolu hissediyodur ve daha mutlu oluyodur bence öyle düşünün benim yüzük numaram 11 ile 12 arasi ve bence çok çok küçük annem bile der çubuk kraker elli diye erkek arkadasim bebek eli diye dalga geçer kuyumcuya gittim yüzük denedim 16 numaradan basliyo kucultulmesi gerekiyo dediler bilezik denedim adam size daha küçük numarasi lazim bu en uygun numara ama size büyük dediler böylesi daha kotu

Son düzenleme:
Bana hic normal gelmiyo ya canim sıkılıyo herkes kendinde olmayani istiyor iste canim hep böyle inşallah asarim su takıntımi. Bende tam aksini düşünüyorum keske küçük olsaydı napalım böyle ellerimiz yapcak bise yok ne yazık ki :/

Ama şöyle düşündünüz mu hic ya ellerinizi boyunuza kilonuza gore küçücük olsaydi sizce bu hoş bi görüntü mu olurdu ? Hic caninizi sikmayin Rabbim hayirlisiyla mutlu huzurlu bi yuvaniz olmasini nasip etsin inşallah ellerinizi en son dert hic takilmayin istemeye geliceklermis aksine biraz daha normal yani sizin gibi elliler her acidan avantajlı bana anneannem sen hamur bile yoguramazsin diyodu ellerinizi yemekde temizlikte çok daha avantajli

Boyuma kiloma gore buyuk degil de normal olsaydi keske :/ Amin inşallah canım çok teşekkür ederim moralin için. Neden yoguramayasin gayetde guzel yapabilirsin bence sende takılma öyle seylere :) Umarım avantajliyimdir bakalim :))

büyük müyük ellerin var ya şükret arkadaşım. .bizim eski iş yerinde bir abimiz vardı tek eli yok ilkokula giderken kaybetmiş adam 48 yaşına gelmiş hala onun acısını ,zorluğunu yaşıyor...

Tabikide şükrediyorum yani çok şükür ama işte insan bazen takıntı yapabiliyor insanız ister istemez yapmamamız gerekse de şikayetçi olabiliyoruz. :/ Yoksa Allaha binlerce kez şükürler olsun tabikii.

büyük müyük ellerin var ya şükret arkadaşım. .bizim eski iş yerinde bir abimiz vardı tek eli yok ilkokula giderken kaybetmiş adam 48 yaşına gelmiş hala onun acısını ,zorluğunu yaşıyor...
Allah yardımcısı olsun gerçekten zor bi durum, çok şükür tabii

Benim de buyuk ellerim genis tirnaklarim var.Yapiliyim.Hic bunu sorun etmedim,bu zaten bir sorun degil.Aksine oje falan surdugumde hepsinden guzel duruyor bende.Inanin boylesi daha iyi.Sahip oldugunuzu sevin.Kucuk ayagim/elim olmasini istemezdim acikcasi..Cocuk reyonundan mi giyinecegim bir de.Amannnn.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…