- 2 Eylül 2010
- 185
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkur ederim arkadasim buda enemeye deger ayrica lucky ben denedim o lahanayi egzamalarimin hepsi tas gibi oldu cok asiri kuruttu kabuklu yara gibi simdi nasil olucaz kac gunde gider bunlar ayrica tekrar yapsam bisey olurmu cunku iki parmagim cok kotu onlar zor gecicege benzio ayrica egzamasi ilerlememis arkadaslaraa oneriyorum lahana guzele benziyor eger gecsin yine yazicam
Neyse ki artık iyileşme sürecine girmişsin gözünaydın sevgimAma herzaman ellerini nemli tutmaya özen göster...Bebişinide benim için öp...saol luckycim gercekten sanirim surekli yapmak gerekiyor ellerime sonrasina krem falan surucem bir seferde gecirmedi benimki bayagi ilerlemis birde strele birlesince anlatamam ama gercekten tesekkur ederim diger arkadas icin ben hic duymadim bir yere bulassin insallah ole olmaz ama ben ellerimdekini gecirdim ayaklarimda basladi cigere ilgili bir problemden canim sende dene bakalim sanada iyi gelicekmi benim gecistirdi ama yerine yenileri cikiyor lucky canim dr gittim dermatolojste ama hicbir ise yaramadi verdigi krem bende gitmedim dogum yaparken verilen ilaclarin acisi cikiyor vala
Neyse ki artık iyileşme sürecine girmişsin gözünaydın sevgimAma herzaman ellerini nemli tutmaya özen göster...Bebişinide benim için öp...
canom cok tesekkur edrim iyi dileklerin icin ben cok kotu oldum sonra ayaklarim su toplamaya basladi hemde kocaman kocaman ayaklarimin ustune basamadim gormen lazim acil dr gittim bu egzama degil dedi bu baloncuklar heryerde cikicak bu yanliz 60 yasindakilerde olur dedi agla agla ne hale geldim sonra bu acil dr uydu ben dermatolijiste gittim o bakti bu obur dr un dedigi degil bu ilerlemis egzama dedi ayaklarimdakileri patlattilar bugun biraz rahatladim bir kac gundur cok stres yapmistim ayagiman bir ciktilarki anlatamam Allahi m kimseye vermesin suanda zor yaziyorum halen uruyor ama cok korkuyorum
arkadaş aloevera satış temsilcisi
ve satış yapmaya çalışıyor sanırım.
evet aloevera ürünleri mükemmel
ama almak istedikten sonra
heryerde takım öncüleri vs. var bulabıliriz.
pirilti kac kere yazmissin farkindamisin cok tesekkur ama benim bulundugum ulkede hepsi var bunlarin
aslinda bu sadece benim bas parmagimda baslamisti dogumdan hemen sonra onemsemedim deterjan falan dedim sonra drum bana demisti vitaminlere devam et diye hic icmedim bebegim dogdugundan beri cok ama cok stresli bir yasamim oldu biliyorsun stresten egzama aziyor benimkide en uste vurdu sanirim bu egzamanin sulu olaninin cok ilerlemisiymis 3 gun ustuste stres yasaddim kendimi cok kotu hissettim neyse dedigin seyi yaptim lahanayi sonraki aksam ellerim duzeldi ama ayaklarim su toplamaya basladi ama bir gecede biren bire valla canim burdanda soluyorum eger egzamaniz varsa sakin ust uste stres yapmayin sonuc cok ktu oluyor simdi dr ilaclar verdi aaklarima surdum ama yenileri kolumda cikiyor bu seferde kollarima gelmeye basladi ama degisik allergi gibi sanki birde malesef alti ay belki gunde bir bardak su bile icmedim sabah yedim aksama kadar ne yemek nede su vitamin desen almadim bagisiklik sistemim cok coktu esimde cok korktu bende hala korkuyorum neyse birde boleyken esim bakiyordu cocugsa yemege falan onunda yegeni evdn kacti sahipolugum psikolojiyi anlaymasin sonra kendi cocugumlaaglaya aglaya esiminde ufak yardimlariyla baktim smd biraz daha iyiyi kllarimda yine stresten heralde :18:
Nasıl oldun sevgim iyimisin? Merak ettim....