- 28 Mayıs 2024
- 813
- 290
- 23
- Konu Sahibi SayeBalaban
-
testi tekrarla bence bozuk gibiFotoğrafın çözünülürlüğü düştüğü için gölge gibi duruyor ama gerçekte net bir
Hiçbir foto görünmüyor mu canım hepsine yükledim aslında tekrar yükleyeyimtesti tekrarla bence bozuk gibi
İnşallah çok teşekkür ederim öyle bir duygudayım ki anlatamam buradaki herkes iyi ki var 5 yılın sonunda mucize olacak sanırımİkinci çizgi var gördüm ben. İnşallah pozitiftir.
Evet bunda ikinci çizgi görünüyorKızlarrr lütfen bakın 5nci yılım çocuğum olmuyordu bugün öylesine bir test yaptım ilk 5dkda çıkmadı kenarı bıraktım çok geçmeden baktım ikinci çizgi belirmiş daha önce geçen ay surelab test yaptım negatifti kuruma çizgisi bile yoktu
Pcosum ve adetim düzensiz şuan sadece ağlıyorum mutluluktan evde 3 adet daha testim var hemen kan vermeyeceğim lütfen yorumlarınızı bekliyorum lütfenEki Görüntüle 3595469 Eki Görüntüle 3595470
Çizgiyi gördüm ben ama bazı fotolarda çizgi dağılmış gibi duruyor belki fazla beklediği için olabilir . Markası neydi testinizin inşallah vardırTekrardan yükledim
Canım evdeki testlerimde tam belirginleşip kan versem nasıl olurEvet bunda ikinci çizgi görünüyorpazartesi kan verip emin olmalısın.
Aslında hiç dağılma yok net bir çizgi ama fotoğrafı yükleyince öyle oldu surelab canım markasıÇizgiyi gördüm ben ama bazı fotolarda çizgi dağılmış gibi duruyor belki fazla beklediği için olabilir . Markası neydi testinizin inşallah vardır
Farklı testim yok ama bu testle geçen ay bembeyaz negatif çıkmıştı kuruma falan yoktu adetim düzensiz , uygulamaya göre 4 gün gecikmiş görünüyor canımFarklı test varsa onu da yap ,kaç gün geçti?
Evet o testler bitince kan vercem inşallahEvdeki diğer testlerinizide yapın o şekilde karşılaştırın. Duruma göre kan verirsiniz
Evet çok haklısınız ama o kadar çok negatif gördüm ki siliğine bile hasrettim ve bugün silikten daha net çizgi görünce çok duygulandım hala ağlıyoruminşallah pozitiftir ama kan vermeden umutlanmayın hemen.
Uzun zamandır bekliyosanız kan verme süresinde beklemenizin bi artısı olmaz, düzenli kan verip beta artışını takip etmek gerek. Kimyasal, dış gebelik vs elemek için. Gerekliyse erken dönemde kan sulandırıcı başlanması için 5 sene dediğiniz için yazıyorumEvet o testler bitince kan vercem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?