Ellerim titriyor çok acil lütfen çift çizgi mi surelab

Çok sağol canıım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için , hala adet olmadım ve o kadar yoğun beyaz akıntım var ki , bu adet belirtisi de oluyor bi yandan bekliyorum bakalım

Çok sağol canıım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için , hala adet olmadım ve o kadar yoğun beyaz akıntım var ki , bu adet belirtisi de oluyor bi yandan bekliyorum bakalım
Beyaz akıntı gebelik belirtisi de olabilir. Reglle o kadar benzer ki belirtileri ayırt etmek zor. En kesin belirti gecikme.

Beyaz akıntı gebelik belirtisi de olabilir. Reglle o kadar benzer ki belirtileri ayırt etmek zor. En kesin belirti gecikme.
Doktorlardan travmam var en iyisi regli beklemek artık 1 hafta 10 gün daha gelmezse öyle giderim doktora

Hanımlar tekrardan ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim belki sonradan bu konuya bakan ve son durumu merak eden olur diye güncelleme yapayım bugün regl gördüm önümüzdeki aylara inşallah hasretim son bulur hepimizin hasreti son bulur
Ne zaman gelir miniğim bilmiyorum ama en hayırlı günlerde annesi onu sabırsızlıkla bekliyor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…